Brain Quiz !!!! (Page 3)

Date: 22-01-2010 10:03 pm (14 years ago) | Author: 14_Inches
1 2 [3]
- iphie at 26-05-2010 02:32 PM (13 years ago)
simply put. 14 dey show dog two bone, 1 4 up 1 4 down, 14 carry up bone look babe, dog smater dan 14 follow down bone and chew hard
Posted: at 26-05-2010 02:32 PM (13 years ago) | Gistmaniac
- 14_Inches_Long at 26-05-2010 02:49 PM (13 years ago)
Quote from: iphie on 26-05-2010 02:32 PM
simply put. 14 dey show dog two bone, 1 4 up 1 4 down, 14 carry up bone look babe, dog smater dan 14 follow down bone and chew hard

You are not serious ..... Wetin ya eyes go look for down sef !!!!!!!!!!!!!!!!! If you look at a man below the belt, that one na fowl play be that and na serious infringement against you...

You must to look eye to eye Huh?

Lest I forget, wetin be that size of ya bra sef Huh? Na presibitarian or salvation Army Huh?Huh?

Confess now before I go show everyone here for live !!!!!!!!!!!!!!!!

14_Inches
Posted: at 26-05-2010 02:49 PM (13 years ago) | Gistmaniac
- moneyinbrakemi at 26-05-2010 04:48 PM (13 years ago)
14...are still alright cos that DOG that bite you has RABIES
Posted: at 26-05-2010 04:48 PM (13 years ago) | Hero
- loverrose at 26-05-2010 04:57 PM (13 years ago)
U wan try dogs patience?he c beta target ! !
Posted: at 26-05-2010 04:57 PM (13 years ago) | Newbie
- moneyinbrakemi at 26-05-2010 05:02 PM (13 years ago)
Hahahaha...target indeed; 14 dey hospital cos he TESTES dey miss
Posted: at 26-05-2010 05:02 PM (13 years ago) | Hero
- 14_Inches_Long at 26-05-2010 05:43 PM (13 years ago)
Quote from: moneyinbrakemi on 26-05-2010 04:48 PM
14...are still alright cos that DOG that bite you has RABIES

I don't like this at all (fuming and angry)... Why is every1 using my kilishi to make joke now.. You no even get respect for ma manhood. I no like am at all.

Wetin I asked you be say make you interprete wetin you see for that pics, abi this Johnson resemble my own?Huh?Huh?Huh?Huh??

Abeg,  has any1 seen a cock before, all ladies stood up on NP forum !!!!!, On no maybe you don't understand, I mean has any1 see any cock that does not belong to her on this forum Huh?? (all the ladies raised up their hands)  !!!!!!  Oh no maybe you dont understand what I meant, has any1 seen my cock here on this forum Huh? (all ladies both married and unmarried raised ther hands and evn stood up !!! Ooohhh no....

14_Inches
Posted: at 26-05-2010 05:43 PM (13 years ago) | Gistmaniac
- moneyinbrakemi at 26-05-2010 05:52 PM (13 years ago)
14..14.. see how you dey vibrate like fowl wen rain beat_
You forget say na Funnyhub be this where anything can happen...
You demanded for interpretation and now you dey vibrate like Vibrator_
ARE U A MAN OR A WOMAN?  ITS ALL A JOKE AND YOU OF ALL PEOPLE IS SUPPOSE TO KNOW THAT BY NOW____
Posted: at 26-05-2010 05:52 PM (13 years ago) | Hero
- 14_Inches_Long at 27-05-2010 08:47 AM (13 years ago)
Quote from: moneyinbrakemi on 26-05-2010 05:52 PM
14..14.. see how you dey vibrate like fowl wen rain beat_
You forget say na Funnyhub be this where anything can happen...
You demanded for interpretation and now you dey vibrate like Vibrator_
ARE U A MAN OR A WOMAN?  ITS ALL A JOKE AND YOU OF ALL PEOPLE IS SUPPOSE TO KNOW THAT BY NOW____

Hi pal, all na joke, I no vex, if you read very well, all na still joke, I a biblica person, sun no dey set pass my anger....

One love ma brother... Na those ladies I dey talk to. dem like to mention my kilishi in everything dey say,

I beg tell them if dem wan see am make them collect my phone number. All this BOJUBOJU no go helep the,.

14_Inches
Posted: at 27-05-2010 08:47 AM (13 years ago) | Gistmaniac
1 2 [3]