RE: What I Love Most About Gistmania & Naijapals and Things I Hate About Naijapals Too (Page 2)

Date: 22-06-2016 4:36 pm (7 years ago) | Author: Naijapals Website
1 [2] 3 4
- michaelc80 at 22-06-2016 10:48 PM (7 years ago)
Make I first keep quiet
Posted: at 22-06-2016 10:48 PM (7 years ago) | Gistmaniac
- beneno at 22-06-2016 11:13 PM (7 years ago)
Wetin I be wan comment just now self,please can any intelligent person here remind me of what I wanted to comment ?  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Posted: at 22-06-2016 11:13 PM (7 years ago) | Addicted Hero
- slimmygal at 22-06-2016 11:25 PM (7 years ago)
naijapals, una too dey lie joooo. i could remember i was banned sometimes ago without doing any of ur listed stories above, and same as some people i knew. unfortunately, some of them don vex delete dre account already. abeg, make una go find eazyatumeyi out for where una pursue am go.
Posted: at 22-06-2016 11:25 PM (7 years ago) | Gistmaniac
- raynebee at 23-06-2016 12:50 AM (7 years ago)
Quote from: Opeyemi Oladipupo on 22-06-2016 06:24 PM
Naijapals make I correct una for one out this una story. As for me no be say I no fit overcome and be in leaders board, but I just wan give some people ways to prove themselves and win becz no be only us they naijapals. I knw for sure that na only me una hate pass for una site  becz na every time una they ban me but I no vex, I keep ma head straight for you people becz of likeness I gat for everybody for naijapals. I knw all those past winner did the same thing to make upcoming pals win in una contest.
My dear You talk well...if I wanted to...I know the position I for de...buh some peeps wanted to crucify us...so we give them space...one of them is number one on the leader board for this month...so we chill Mk them win...I don't see why Naijapals still de complain... if we did like last month maybe de for don ban me...like seriously I purposely chill....so @Naijapals whether u rewarding this month or not is not an issue fr Us....cause we made up our mind from the on set...to let others Win
Posted: at 23-06-2016 12:50 AM (7 years ago) | Hero
- dickieponga at 23-06-2016 01:06 AM (7 years ago)
Naijapals thank u for the reply but one thing wey me i no appreciate na the way una take murder english...
Why una no speak pidgin to save face...?
Posted: at 23-06-2016 01:06 AM (7 years ago) | Hero
- morgan1 at 23-06-2016 01:08 AM (7 years ago)
Oya return me back to my normal drive as u guys convert me to righty tokunbo b4,,,,
Posted: at 23-06-2016 01:08 AM (7 years ago) | Hero
- dickieponga at 23-06-2016 01:19 AM (7 years ago)
Naijapals my question is why is it dat wen dem post pictures of beautiful girls and i ask for dere number d poster go go behind my back collect number con go poke dem why...?
And a lot of these posters have not been banned especially Nametalkam, e don poke all d women wey im post for here but e no go ever give me number and na everytime e dey promise me say e go collect d number and i no say e dey collect dem, so admin why...?
And wen i wan apply for admin job almost 2yrs ago why una no ansa me why...?
I no say one of una dey chase Slimmygal which is against staff rules and regulation but una dey commit d offence why...?
Don't u think u owe it to ur customers like us to give us an ansa wen we ask questions but u never do why...?
I dey come back make i go chop cos dis hasn't finished by a long mile and besides why one of una no tell Chrisette say i dey wait for am dat time why..?
Posted: at 23-06-2016 01:19 AM (7 years ago) | Hero
- BournIdentity at 23-06-2016 05:37 AM (7 years ago)
As for now make I dey observe some morons naijapals children,,, I dey come back esp for d morons wey dey here
Posted: at 23-06-2016 05:37 AM (7 years ago) | Addicted Hero
- BournIdentity at 23-06-2016 05:41 AM (7 years ago)
Naijapals u wan tell me say for ova 5 hours u never see kinxv32 delete...?
Posted: at 23-06-2016 05:41 AM (7 years ago) | Addicted Hero
- BournIdentity at 23-06-2016 05:42 AM (7 years ago)
Chhaaaiiiiiiii naijapals and him people suppose dey go for sleeping competition...,,,, na their dem dey more active pass
Posted: at 23-06-2016 05:42 AM (7 years ago) | Addicted Hero
- Erekosima at 23-06-2016 07:57 AM (7 years ago)
Thanks for the unbanning
Posted: at 23-06-2016 07:57 AM (7 years ago) | Upcoming
- CHRISETTE at 23-06-2016 08:01 AM (7 years ago)
Laugh no go kill me oo some people just dey too dumb to understand things once you tell them them go carry am for head
Posted: at 23-06-2016 08:01 AM (7 years ago) | Hero
- slimmygal at 23-06-2016 08:16 AM (7 years ago)
Quote from: dickieponga on 23-06-2016 01:19 AM
Naijapals my question is why is it dat wen dem post pictures of beautiful girls and i ask for dere number d poster go go behind my back collect number con go poke dem why...?
And a lot of these posters have not been banned especially Nametalkam, e don poke all d women wey im post for here but e no go ever give me number and na everytime e dey promise me say e go collect d number and i no say e dey collect dem, so admin why...?
And wen i wan apply for admin job almost 2yrs ago why una no ansa me why...?
I no say one of una dey chase Slimmygal which is against staff rules and regulation but una dey commit d offence why...?
Don't u think u owe it to ur customers like us to give us an ansa wen we ask questions but u never do why...?
I dey come back make i go chop cos dis hasn't finished by a long mile and besides why one of una no tell Chrisette say i dey wait for am dat time why..?
lmao, u no go kill person with laff for here. ur complain don tire nametalkam, so teyyyy e no gree see anything talk
Posted: at 23-06-2016 08:16 AM (7 years ago) | Gistmaniac
- slimmygal at 23-06-2016 08:20 AM (7 years ago)
dis dem naijapals admin no good ooooo, since them hear say na me and eazy go follow share him money, na dats why una kon ban d dude abi? dia ris god, make una contunu. god is seeing everything we are doing.
Posted: at 23-06-2016 08:20 AM (7 years ago) | Gistmaniac
- Novic at 23-06-2016 08:45 AM (7 years ago)
Quote from: Racheal SUNDAY on 23-06-2016 12:50 AM
My dear You talk well...if I wanted to...I know the position I for de...buh some peeps wanted to crucify us...so we give them space...one of them is number one on the leader board for this month...so we chill Mk them win...I don't see why Naijapals still de complain... if we did like last month maybe de for don ban me...like seriously I purposely chill....so @Naijapals whether u rewarding this month or not is not an issue fr Us....cause we made up our mind from the on set...to let others Win
Don't mind naijapals jare... It was like they don't knw wetin then they talk, they forget that we past winner are not selfish. But mak I just they observe them.
Posted: at 23-06-2016 08:45 AM (7 years ago) | Hero
- Haso112 at 23-06-2016 08:58 AM (7 years ago)
Naijapals abeg make una behave.. You say we are all ''ADMIN'' at first when I post stuffs for peeps to read, una go post am.. For over three months I come here with very good and interesting articles after so many research, I POST to see people reaction and within thirty minutes my post gets deleted, thought it was a mistake at first but damn!!! Wetin I do una?
Posted: at 23-06-2016 08:58 AM (7 years ago) | Gistmaniac
- Haso112 at 23-06-2016 09:00 AM (7 years ago)
@Fire_bender dey vex for una gan ooo.. Una delete all him comment points come still ban am.. Make una restore those points and get the dude back on here... Like say d guy dey, I for don win SUREBET for this EURO 2016..!
Posted: at 23-06-2016 09:00 AM (7 years ago) | Gistmaniac
- slimmygal at 23-06-2016 09:24 AM (7 years ago)
Quote from: Haso on 23-06-2016 09:00 AM
@Fire_bender dey vex for una gan ooo.. Una delete all him comment points come still ban am.. Make una restore those points and get the dude back on here... Like say d guy dey, I for don win SUREBET for this EURO 2016..!
na true ooooooo, i no dey see fire_bender again oooooo. una no dey do well at all ooooo
Posted: at 23-06-2016 09:24 AM (7 years ago) | Gistmaniac
- BournIdentity at 23-06-2016 09:54 AM (7 years ago)
When I tell una say see me naijapals see banning madness una tink say my observation na for nothing....?
Posted: at 23-06-2016 09:54 AM (7 years ago) | Addicted Hero
- BournIdentity at 23-06-2016 09:55 AM (7 years ago)
I never come back,,, I only peep wetin dey sup
Posted: at 23-06-2016 09:55 AM (7 years ago) | Addicted Hero
1 [2] 3 4

1. Celebrity Bar Man, Cubana Chief Priest in Messy Land Tussle With Imo State Government

2. Owners of Abuja Chinese Supermarket Where Nigerians Are Barred Respond to FCCPC‘s Summons

3. Tanzania Shuts Down 5 Hydroelectric Stations to Reduce Excess Electricity in The National Grid

4. PHOTOS: 8 Years Old Girl Severely Assaulted and Left Almost Blinded by Her Aunt in Lagos

5. ‘I Stopped Going To Gym Because Of Heaven’ – Actor Williams Uchemba

6. I Brought Afrobeat to America, Even Before Wizkid & Drake's Collabo - Singer, Rotimi (VID)

7. Israel DMW Reacts As Doctor Lists Benefits Of Marrying A Virgin

8. VIDEO: Davido Lists Artistes He Loves To Collaborate With

9. Daughter Of 14th Emir Of Kano Replies X User Who Described Her Husband As A ''Yoruba Man''

10. 'God Won't Forgive Me If I Forget Leaders Who Put Me In Office When...' - APC Gov. Aspirant,

11. BREAKING: 119 Inmates Escape As Heavy Rains Destroy Suleja Prisons

12. "I’ll Have 11 Children Until My Late Son, Kambili Returns" – Actor, Yul Edochie Vows

13. "I’ve Been Married for 20 Years But Never Cooked" – Mojisola Hunponu-Wusu

14. Police Arrest Two Suspects Over killing Of Okada Rider In Niger State

15. Actress, Uche Ogbodo Advices Single Colleagues To Marry Themselves

16. Teenager, Abiodun Adewuyi Sentence To Three Years In Jail For Stealing Water Taps In Edo

17. "APC Is The Answer To Nigeria’s Problems" - Ganduje Claims

18. “My Album Is Coming To Save You All From Shitty Music” – Zinoleesky Tells Nigerians

19. Igbos Contributed To The Development Of Lagos, Abuja, Other States -Enugu Ex Gov, Nwodo

20. BREAKING: Tragedy As 4 Year Old Boy Dies In Abuja School Amid Suspicion Of Foul Play

10. Lady Who Left The UK With Her Family to Return Home to Nigeria Reveals Why She Did So