Show Posts
Pages:
1 [2] 3 4 5 6
21  Forum / Naijapals Base (Metro life) / Re: Lady Accuses Doc Of Inserting His Thing Into Her Without Her Consent During Fertility Test on: 16-04-2016 10:56 AM
Lol. All out of desperation
22  Forum / The Buzz Central / Re: Maheeda is Back! It Will Just Cost You Only 250 Euros to Chat or Facetime With Her on: 15-04-2016 12:12 PM
The girl just they send all her followers for instagram on the road to hell everyday. Very soon, I go unfollow her. Nonsense
23  Forum / Relationships & Romance / Re: What Is Wrong With This Photo (Could This Be Love Edition?) on: 23-09-2015 06:50 PM
young men don finish?
24  Forum / The Buzz Central / Re: LMAO! Davido Cries Out Of Fear As Snake Charmer's Sleeping Snake Wakes Up On Him on: 9-03-2015 09:17 AM
very funny
25  Forum / Naijapals Base (Metro life) / Re: PHOTOS: ISIS Militants Kill 'Gay' Man By Throwing Him Off A Building on: 5-03-2015 09:14 AM
THIS IS WICKEDNESS OF THE HIGHEST ORDER. DOES THE QUR'AN REALLY SUPPORT THIS? OMG!!!. ......AND PEOPLE STILL GATHER TO WATCH THE GRUESOME MURDER
26  Forum / Naijapals Base (Metro life) / Re: Goodluck Jonathan Visits Mubi and Baga In Full Military Outfit [Photos] on: 27-02-2015 03:39 PM
GOODLUCK TO YOU JONATHAN
27  Forum / The Buzz Central / Re: CHAI! Hollywood Actor Astin's shocking reaction to Nigeria 's Ebola-Free Status on: 22-10-2014 02:50 PM
i wish we can be united against boko haram as we were against ebola
28  Forum / Naijapals Base (Metro life) / Re: "Witch Woman" That "Bird" Changes To At Oshodi Has Died on: 14-10-2014 09:03 AM
please believe this news ooh. i stay around that area too and i watched the video from eye witness. i could av shared it with u but i couldnt copy it dat day
29  Forum / Naijapals Base (Metro life) / Re: LOL: Check Out The New Way To Stand In Line on: 22-08-2014 02:52 PM
I DONT THINK TIZ BOUT EBOLA. I FINK TIZ BOUT CONVENIENCE
30  Forum / Naijapals Base (Metro life) / Re: RIP: Justina Obi Ejelonu, The Nurse That Attended To Sawyer Is Dead on: 15-08-2014 09:15 AM
ewoooooohhhh!!!!!! chei!!!! nor b only u waka cum ooo justina. rest in peace
31  Forum / Naijapals Base (Metro life) / Re: Ebola Conern! Enugu in Pandemonium as Nurse Flees Quarantine & Escapes To Enugu. on: 14-08-2014 09:28 AM
MAYBE SHE BE SHAREFUL GIVER NA
32  Forum / Naijapals Base (Metro life) / Re: What Is Your Take? Tradition Demands Seven Human Heads To Bury Oba Of Ikeja on: 11-07-2014 09:34 AM
Quote from: Joyous01 on 10-07-2014 12:34 PM
go to sambisa forest and catch seven bh
abi jare
33  Forum / FunnyHub (Jokes + Comedy) / Re: Guess what I did? on: 26-03-2014 06:36 PM
u run outside cum jam trailer
34  Forum / FunnyHub (Jokes + Comedy) / STUPID ANSWERS 2 STUPID QUESTIONS on: 13-07-2013 08:58 AM
Stupid Answers for Stupid Questions:

 1. Someone calls you at 2 am in the night and
 ask you "are you sleeping?"
 Ans: no, I’m picking beans.

 2. You're making out with a girl then you start pulling her pants then she asks;
 what are you
 trying to do?
 Ans: I want to wash them for you

 3. They see you coming out of the bathroom,
 wet; ''did you just have a bath?''
 Ans: no, I fell into the toilet bowl

 4. You standing right in front of the elevator
 on the ground floor going to your office, yet
 they ask; ''going up?''
 Ans: no, I’m waiting for my office to come
 down and get me!

 5. Your boyfriend comes home with a bunch
 of flowers and you still asks him; ''are those
 flowers?''
 Ans: no baby, they're carrots!

 6. You're in the queue at the cinema to buy
 tickets, a friend see's you and ask; ''what are
 you doing here?''
 Ans: I’m here to pay my school fees!

 7. When people see you lying down with your
 eyes closed, they still ask; ''are you sleeping?''
 Ans: No! I'm practicing to die.

 8. You went to a restaurant n the
 waiter asks you: ''Plz can I get you a table?''
 Ans: No. I’m here to eat on the floor. Abeg laf
35  Forum / FunnyHub (Jokes + Comedy) / Re: Akpors done join cult o on: 1-07-2013 11:45 AM
Mumu
36  Forum / FunnyHub (Jokes + Comedy) / Re: Interesting facts about women’s Bosom s. on: 19-06-2013 08:10 PM
Tanx. Bosom  counsellor
37  Forum / FunnyHub (Jokes + Comedy) / Re: whats wrong with this picture -----? {TRUE love Edition} on: 26-04-2013 05:08 PM
Ok na. But I sure say Na ur grandparents b dat
38  Forum / FunnyHub (Jokes + Comedy) / Re: Welcome to the "Stock" Market!!!!! on: 22-04-2013 02:39 AM
D man na real typical naija 419
39  Forum / FunnyHub (Jokes + Comedy) / AKPORS AND IM OGAS on: 21-04-2013 09:42 AM
Akpors who was a houseboy usually sneaks into his Oga's room, drinks his wine and adds water to top it up.
One day his Oga bought a new wine called pasties, it was a french wine that changes colour if water is added onto it.
Akpors unaware of this, sneaks into his Oga's room, drank the new wine and added water on it.
Immediately it started changing colour.
Akpors: I am in trouble, big trouble.
He ran to the kitchen.
Meanwhile, oga and madam were sitted in the parlour, while Akpors was in the kitchen....
OGA: Akpors!
Akpors: Oga
OGA:Who drank my pasties?
No answer...
OGA:Akpors, who drank my pasties?.
No answer...
Oga walked into the kitchen and saw Akpors there.
OGA:Are you insane or what?Why when I call, you say "Oga" but when I ask you a question you don't answer me?
Akpors: Oga,when you are in the kitchen you don't understand anything, except your name!
OGA: Is that so?Nonsense! Okay go to the parlour, stand beside madam and ask me a question while I stand here.
Akpors went and did what oga said.
Akpors: Ogaaaaaa
OGA:Yes!
Akpors: Who goes into the maid's bedroom when madam is not at home?.
No answer...
Akpors: Ogaaaaaa!!! You dey hear me, I say who dey sneak enter the house girl room when madam no dey house.
No answer...
Oga runs out of the kitchen.
OGA: Wonders shall never end!Akpors, it is true o, when one is in the kitchen, one does not hear anything, except one's name.
MADAM:That's not true. It's a lie!
Akpors: Madam, do you want to be tested?.
MADAM: Yes,please!
Akpors: Oya enter the kitchen
She enters.
Akpors: Madam!
MADAM: Yes,Akpors!
Akpors: Who is Junior's biological Father? Me or Oga?
Madam rushed out of the kitchen
MADAM:This kitchen needs to be fumigated o, I can't understand anything at all!
40  Forum / FunnyHub (Jokes + Comedy) / Re: A frustrated Principal on: 21-04-2013 12:36 AM
@ make I complete the rest. Shey na me send u message?
Pages:
1 [2] 3 4 5 6