STUPID ANSWERS 2 STUPID QUESTIONS

6 years ago by: EFE ESIEGBE
(m) at 13-07-2013 08:58AM (6 years ago)

(127 | Upcoming)

Stupid Answers for Stupid Questions:

 1. Someone calls you at 2 am in the night and
 ask you "are you sleeping?"
 Ans: no, I’m picking beans.

 2. You're making out with a girl then you start pulling her pants then she asks;
 what are you
 trying to do?
 Ans: I want to wash them for you

 3. They see you coming out of the bathroom,
 wet; ''did you just have a bath?''
 Ans: no, I fell into the toilet bowl

 4. You standing right in front of the elevator
 on the ground floor going to your office, yet
 they ask; ''going up?''
 Ans: no, I’m waiting for my office to come
 down and get me!

 5. Your boyfriend comes home with a bunch
 of flowers and you still asks him; ''are those
 flowers?''
 Ans: no baby, they're carrots!

 6. You're in the queue at the cinema to buy
 tickets, a friend see's you and ask; ''what are
 you doing here?''
 Ans: I’m here to pay my school fees!

 7. When people see you lying down with your
 eyes closed, they still ask; ''are you sleeping?''
 Ans: No! I'm practicing to die.

 8. You went to a restaurant n the
 waiter asks you: ''Plz can I get you a table?''
 Ans: No. I’m here to eat on the floor. Abeg laf



mary11 (m) at 14-07-2013 06:10PM
(18381 | Hero)

Olden days stuff,dis 1 don pass PB4

Reply