Quote from: Arabmoney2 on 17-10-2010 08:17 AM i no dey Your donation not needed. as you can see, all materials needed are already given without stress and there are still extra lighters and few tanks of petrol for those who refuse to donate, if I were you, I'll change my mind just now
A beg abeg abeg again and gain i jst rember say one of my Blood brother na policeman na e be mak u na stop the donation infact i reverse my own donation mak una giv me back my trailers of firewood wen i donate Reply
I just peep Reply
Quote from: AKIOLUFUNMILAYO on 18-10-2010 11:20 AM I just peep hhehehehehehe
una dey talk like say una holy if u no say u holy first bring ur materials for the bunring Reply
no be say we too holy but our level of holiness na 98percent but their's na only 2 percent and if u talk 2much again i go add another 20 tankers of fuel ReplyA man who would think of progress does not spend time planning vengeance on his adversaries
i.c Reply
make una bring all the materials wee una donate to my place, i will personally take them to South Africa and burn them myself Reply
wew Reply
my hands no dey? Reply
me too oh u know say some people papa na politician 4 here oh Reply
see love... ReplyI Am Different Because I Stand For The Lord Jesus!
ME DONATE DIESEL SO THAT THEM NO GO SMELL, BECOS WE NO GO SEE ANYTHING AFTER THE BURNING...HAHAHHAHAHAHHAHA Reply
okey i hear una Reply
Dont just be a reader, be a donor Reply
is like i will donate another warehouse full of tyre. ReplyA man who would think of progress does not spend time planning vengeance on his adversaries
let he witout sin cast d first stone! Reply
Donate your vote for the right man that will be accountable in the next election and make sure your vote count Reply
Quote from: terryworld on 15-10-2010 05:18 PM after the burning,i go add fuel again burn their ashess Omo u wicked ooooooooooYou wan even burn their ashes, eh he!!!! That one bad well well. If u burn their ashes wetin go remain naa? ![]() Am absolutely so made of what i cannot actually decode