Yomi Fabiyi's Third Marriage Crashes, Wife Moves Out Of Family House

Date: 07-07-2022 5:57 am (1 year ago) | Author: Daniel Bosai
- at 7-07-2022 05:57 AM (1 year ago)

Some people are not lucky when it comes to family and marriage, perhaps Yomi Fabiyi is one of such people as news of the collapse of his third marriage surfaced just few months after welcoming a child with his wife.

Yomi Fabiyi is known for taking very controversial stance on trivial issues and perhaps his support for fellow actor, Baba Ijesha in the child molestation saga was one of the most prominent issues that paints Yomi Fabiyi in a bad light. Unlike other controversial actors, Yomi Fabiyi does have some few movies he has produced, directed or acted in and they can be found when we last checked, but his romantic and personal life are filled with very questionable decisions and stances.

According to popular online blog - this is how the collapse of his union is being reported:

Actor Yomi Fabiyi marriage folds up for the 3rd timeHello tueh tueh , if I talk them no go allow me talk ooo, gisltover Na lie , yen yen yen , they still posted each other , this blog is toxic, yen yen yen, toxic kee una papa there Well, Yomi don finally pack out of the house for him wife oooo, them don drag each other to court ooooo, I talk am that Dey una no allow me talk, even the wife swear for me , now oro tani ki baba Na gbo, Oba loma pari eh ooo(talk wey we say make Oba no hear, Na Oba go settle am), where I for know say he don red say the babe no fit endure again Na when I see her for comment section, what’s goin on here, Na Yomi Ikebe super wife be this keh, I know say the matter don red , I sha waka pass , as the matter come serious naso she land inside my dm ooo shey kosi,wetin happen again , shebi you and your husband don abuse me , naso she begin cry say yomi don pack comot for house come drag am go court again , Dear Yomi you are not what you preach , young girls will come to you to act instead Na prick you go Dey offer them , it’s safe to say Yomi practices s.ex for roles , because this grace girl was his student , before we know it oga knack am belle , Na wetin cause fight between mo Bimpe and Yomi till today be that yomi prick no Dey stay one place , in as much as I no support the wife too because Na wetin she find she see, yomi should stop intimidating her with court , abi make I no put mouth GLB Nation?? Because Na like this we put mout for precious matter before she go back to Dey play love with FFk (anywhere belle face Na front ) Dear Yomi stop knacking all the girls under you and be doing yeye activist online , take your prick, i come in peace ( swipe to read All evidence attached) Igo orobo oni bawa ooo

Posted: at 7-07-2022 05:57 AM (1 year ago) | Addicted Hero
- Chykpajie at 7-07-2022 06:05 AM (1 year ago)
Odee
Posted: at 7-07-2022 06:05 AM (1 year ago) | Upcoming
- gogoman at 7-07-2022 12:01 PM (1 year ago)
women with a chicken brain!! one idiot dey chat with u, won push u comot your husband house... Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Posted: at 7-07-2022 12:01 PM (1 year ago) | Grande Master