[1] 2 3 4 5
- at 20-06-2011 02:36 PM (12 years ago)
In U.S a man killed a dog attacking a lady,

paper report:local hero saves lady 4rm mad dog,

Man:am not American,

report changed:foreign hero saves lady 4rm mad dog,

Man:i"m Pakistani,

Breaking news: terrorist killed innocent dog.

Posted: at 20-06-2011 02:36 PM (12 years ago) | Upcoming
- at 20-06-2011 02:37 PM (12 years ago)
passing
Posted: at 20-06-2011 02:37 PM (12 years ago) |
- DaCutest at 20-06-2011 02:45 PM (12 years ago)
me too

Posted: at 20-06-2011 02:45 PM (12 years ago) | Gistmaniac
- at 20-06-2011 03:04 PM (12 years ago)
boo Undecided
Posted: at 20-06-2011 03:04 PM (12 years ago) |
- tmaxdon at 20-06-2011 03:43 PM (12 years ago)
passing

me too

Comments in pidgin,Yoruba,Ibo and Hausa are not prohibited.....I am tired of seeing the same comments all the time: passing,me too,pb4,haha,hehe and so on...
Posted: at 20-06-2011 03:43 PM (12 years ago) | Upcoming
- DaCutest at 20-06-2011 03:50 PM (12 years ago)
so wetin u wan do abt dat

Posted: at 20-06-2011 03:50 PM (12 years ago) | Gistmaniac
- jossy4reall at 20-06-2011 03:52 PM (12 years ago)
He wan go create his own personal forum

Posted: at 20-06-2011 03:52 PM (12 years ago) | Hero
- DaCutest at 20-06-2011 04:01 PM (12 years ago)
he go bore evrybody die 4 there

Posted: at 20-06-2011 04:01 PM (12 years ago) | Gistmaniac
- tmaxdon at 20-06-2011 04:08 PM (12 years ago)
Now you are replying to my comments ...keep it up....its not bad to write or speak pidgin or even yoruba...I dey offer English lesson for free ...for people wey no dey understand my jokes wey I dey write for English....na the thing I wan do be that ooooo. No more hnnnnn,passing,boo and so on. But this joke is not too hard to understand unlike the previous one which is a little bit difficult maybe bcos of the way it is written or bcos people are not familiar with most of the things I mentioned in the joke even the topic was supposed to have  been  titled "Dog wey dey talk" instead of "The talking Lab"
Posted: at 20-06-2011 04:08 PM (12 years ago) | Upcoming
- Kristiantus at 20-06-2011 04:12 PM (12 years ago)
PB4 joke...
Posted: at 20-06-2011 04:12 PM (12 years ago) | Hero
- tmaxdon at 20-06-2011 04:16 PM (12 years ago)
PB4 joke...

Kristiantus...u fit write ur own comments anyhow the  English lesson no dey available for u bcos u be babalawo..u no need am...
Posted: at 20-06-2011 04:16 PM (12 years ago) | Upcoming
- DaCutest at 20-06-2011 04:17 PM (12 years ago)
Quote from: tmaxdon on 20-06-2011 04:08 PM
Now you are replying to my comments ...keep it up....its not bad to write or speak pidgin or even yoruba...I dey offer English lesson for free ...for people wey no dey understand my jokes wey I dey write for English....na the thing I wan do be that ooooo. No more hnnnnn,passing,boo and so on. But this joke is not too hard to understand unlike the previous one which is a little bit difficult maybe bcos of the way it is written or bcos people are not familiar with most of the things I mentioned in the joke even the topic was supposed to have  been  titled "Dog wey dey talk" instead of "The talking Lab"
na bcos we no dey laugh 4 ur joke
na dat dey pain u

ok o
very funny........ Grin

r u happy now?

Posted: at 20-06-2011 04:17 PM (12 years ago) | Gistmaniac
- Kristiantus at 20-06-2011 04:23 PM (12 years ago)
Quote from: tmaxdon on 20-06-2011 04:16 PM
PB4 joke...

Kristiantus...u fit write ur own comments anyhow the  English lesson no dey available for u bcos u be babalawo..u no need am...
huh?... Huh?
so na teacher work dem send you come do for here abi.. muntullaa like you... Angry
Posted: at 20-06-2011 04:23 PM (12 years ago) | Hero
- DaCutest at 20-06-2011 04:25 PM (12 years ago)
Quote from: Kristiantus on 20-06-2011 04:23 PM
PB4 joke...

huh?... Huh?
so na teacher work dem send you come do for here abi.. muntullaa like you... Angry
Lips Sealed

Posted: at 20-06-2011 04:25 PM (12 years ago) | Gistmaniac
- tmaxdon at 20-06-2011 04:31 PM (12 years ago)
Quote from: Kristiantus on 20-06-2011 04:23 PM
PB4 joke...

huh?... Huh?

abeg no vex ..but na the truth be that now u dey do yahoo and babalawo..u no need English lesson..u go dey use jazz collect CC number. Dr. Kristiantus I hail una
Posted: at 20-06-2011 04:31 PM (12 years ago) | Upcoming
- tmaxdon at 20-06-2011 04:34 PM (12 years ago)
Quote from: DaCutest on 20-06-2011 04:17 PM
Quote from: tmaxdon on 20-06-2011 04:08 PM
na bcos we no dey laugh 4 ur joke
na dat dey pain u

I no believe say my joke funny to you..you have to take part in the lesson. Roll Eyes

ok o
very funny........ Grin

r u happy now?
Posted: at 20-06-2011 04:34 PM (12 years ago) | Upcoming
- tmaxdon at 20-06-2011 04:37 PM (12 years ago)
Quote from: stephen153 on 20-06-2011 04:20 PM
paba4
Bros u need that English lesson wey I dey offer members of this great Nigerian social net....U never write any comment for here...na pb4 u dey write since even u don get different styles for ur Pb4...I encourage you to take part in the free English lesson.
Posted: at 20-06-2011 04:37 PM (12 years ago) | Upcoming
- add12 at 20-06-2011 04:48 PM (12 years ago)
mr teacher go sleep u done tire  Undecided Undecided
Posted: at 20-06-2011 04:48 PM (12 years ago) | Gistmaniac
- tmaxdon at 20-06-2011 04:49 PM (12 years ago)
Quote from: add12 on 20-06-2011 04:48 PM
mr teacher go sleep u done tire  Undecided Undecided

I don see you...clap for yourself...
Posted: at 20-06-2011 04:49 PM (12 years ago) | Upcoming
- DaCutest at 20-06-2011 04:51 PM (12 years ago)
 Grin

Posted: at 20-06-2011 04:51 PM (12 years ago) | Gistmaniac
[1] 2 3 4 5