Riches...Yes! I Can
correct!!!!! Reply2.0.
so watz funny about that... huh? Reply
not again Reply
Oh! no... not again Reply"Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest c
Oops! I think i'm in the wrong bus. Reply
mu-mu , you no even go school , dude that joke is really dry .don't do that again Reply
Quote from: roberta on 6-01-2009 11:18 AM mu-mu , you no even go school , dude that joke is really dry .don't do that again oops!
what to solve again after providing answer Reply
Quote from: fez_566 on 6-01-2009 02:23 PM what to solve again after providing answer good question.
hahahahahahahhahahahhahahahahah Replydis riddle solvin is so so so so funny and interestin
Zatuna i dey suspect u o, e be like say u don dey like the boy becos wetin funny for here now? Reply
Quote from: Jboy4shezo on 6-01-2009 03:54 PM Zatuna i dey suspect u o, e be like say u don dey like the boy becos wetin funny for here now? helllllloooooooooooooooooooooooooooooooooo am only tryin to be supportive here
Quote from: zatuna on 6-01-2009 04:01 PM Quote from: Jboy4shezo on 6-01-2009 03:54 PM Zatuna i dey suspect u o, e be like say u don dey like the boy becos wetin funny for here now? helllllloooooooooooooooooooooooooooooooooo am only tryin to be supportive here U hear say here na Family Support Program.
"Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest c
i think u're correct but e bi like say you shack palmee b4 solving dis maths. Reply
Bros abeg, find something to do. E be like say you dey jobless. ReplyLife is too short........ live right while you still can
No o e no dey jobless, Replyna person wey go yab am for 2k9 e dey find and I no go yab am. E no expect me make I tell am say e no go school or hin head no correct na
Quote from: segxi on 7-01-2009 04:52 PM No o e no dey jobless, Brooooooos, I code your levels. You come use style dey yab am small small. Take am easy oooooo!!!> na person wey go yab am for 2k9 e dey find and I no go yab am. E no expect me make I tell am say e no go school or hin head no correct na Life is too short........ live right while you still can
make una tell am say no be by force say every body most post something here Reply
DSS Arrests 10 Boko Haram/ISWAP Members In Ilesa, Osun State
Niger Man, Abubakar Muhamma Sentenced to Life In Prison For Killing Father, Faking Kidnapping
VIDEO: Endangered Leatherback Turtle Captured in Ilaje Community in Ondo, Nigeria
You’ve Received Over $625,000 Claiming It’s For Jesus -Mercy Chinwo’s Ex Manager Breaks Silence
Dramatic Moment Woman Confronted Her Husband’s Side-Chic on The Road (Video)
"I Don’t Want Britain To Become Like Nigeria" — Kemi Badenoch
Medical Doctor, Chukwuka Nnamdi Arrested For Fatal Shooting of EFCC Operative In Anambra State
Outrage After Man Allegedly Kills Woman Over ₦50,000 Demand For One-Night Stand (Video)
Helen Mutimu's Lawyer Releases Evidence To Show That Lucky Udu Is Withholding ₦30 Million Gift