una welcome.
14_Inches
una welcome. 14_Inches
wtf!!i met stripod first oooo b4 nicky came and start disturbing ma lyfe with flirtness Reply
Quote from: ironlady on 29-04-2009 04:42 PM wtf!!i met stripod first oooo b4 nicky came and start disturbing ma lyfe with flirtness ![]() ![]() ![]() disturb you with flirtness abi?.... na him you cum scater him head with flirtness too by encouraging him... you no remember when you scater him head with love story.... my own be say, if you no like nicky again, you go must find another love for nicky to take replace you... my people, am i spoke well?
Quote from: Kristiantus on 4-05-2009 10:03 AM Quote from: ironlady on 29-04-2009 04:42 PM wtf!!i met stripod first oooo b4 nicky came and start disturbing ma lyfe with flirtness ![]() ![]() ![]() disturb you with flirtness abi?.... na him you cum scater him head with flirtness too by encouraging him... you no remember when you scater him head with love story.... my own be say, if you no like nicky again, you go must find another love for nicky to take replace you... my people, am i spoke well? ![]() ![]()
Quote from: favourtee on 4-05-2009 10:26 AM Quote from: Kristiantus on 4-05-2009 10:03 AM Quote from: ironlady on 29-04-2009 04:42 PM wtf!!i met stripod first oooo b4 nicky came and start disturbing ma lyfe with flirtness ![]() ![]() ![]() disturb you with flirtness abi?.... na him you cum scater him head with flirtness too by encouraging him... you no remember when you scater him head with love story.... my own be say, if you no like nicky again, you go must find another love for nicky to take replace you... my people, am i spoke well? ![]() ![]() ![]() abi you wan be help replacement yoursef with ironlady for nicky?
Quote from: Kristiantus on 4-05-2009 10:58 AM Quote from: favourtee on 4-05-2009 10:26 AM Quote from: Kristiantus on 4-05-2009 10:03 AM Quote from: ironlady on 29-04-2009 04:42 PM wtf!!i met stripod first oooo b4 nicky came and start disturbing ma lyfe with flirtness ![]() ![]() ![]() disturb you with flirtness abi?.... na him you cum scater him head with flirtness too by encouraging him... you no remember when you scater him head with love story.... my own be say, if you no like nicky again, you go must find another love for nicky to take replace you... my people, am i spoke well? ![]() ![]() ![]() abi you wan be help replacement yoursef with ironlady for nicky?
Quote from: favourtee on 4-05-2009 11:00 AM Quote from: Kristiantus on 4-05-2009 10:58 AM Quote from: favourtee on 4-05-2009 10:26 AM Quote from: Kristiantus on 4-05-2009 10:03 AM Quote from: ironlady on 29-04-2009 04:42 PM wtf!!i met stripod first oooo b4 nicky came and start disturbing ma lyfe with flirtness ![]() ![]() ![]() disturb you with flirtness abi?.... na him you cum scater him head with flirtness too by encouraging him... you no remember when you scater him head with love story.... my own be say, if you no like nicky again, you go must find another love for nicky to take replace you... my people, am i spoke well? ![]() ![]() ![]() abi you wan be help replacement yoursef with ironlady for nicky? why i dey talk like dis be say, ironlady don take love tori scater nicky head so tey the guy sef no understand wetin dey do am...
d guy smoke weed ni abi na wetin he should leave me alone and are u his lawyer if yes una go run down no be small mchewwww wife snacther Reply
i no get sister, but u fit use ya own sister na abi? Reply
Quote from: ironlady on 4-05-2009 01:08 PM d guy smoke weed ni abi na wetin he should leave me alone and are u his lawyer if yes una go run down no be small mchewwww wife snacther ![]() ![]() ![]() na me be him human right lawyer... for you information nicky no smoke any weed the only think wey him smoke and wey dey shark am na dat love wey you don take honeypotri all him body... now wey him don fall in love, you wan cum throw am away like rubbish.... iron, to talk true e no good ooo... have pity on him small now. abeg, joor.
in summary,pls accept him back ReplyIF U'RE NOT INFORMED,U'LL BE DEFORMED AND IT WILL BE HARD FOR U TO BE ROFORMED
Quote from: emmymth on 5-05-2009 02:47 PM in summary,pls accept him back gbam gha emmy... you correct very well... ironlady accept nicky back....pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee.
na this kind thing them dey see krist and emmy Replyyeye boys so krist u don 4get me in a hurry abi
hmm..let me see thinking should i accept nicky back dgr8test and favour +omat?? Reply
quinzee,4 ur dream u blv say Krist fit get anything to do wt u? ReplyIF U'RE NOT INFORMED,U'LL BE DEFORMED AND IT WILL BE HARD FOR U TO BE ROFORMED
Quote from: quinzee4me on 5-05-2009 07:38 PM na this kind thing them dey see krist and emmy nne, i no forget you oooo....yeye boys so krist u don 4get me in a hurry abi but why you no dey cum forum again? abi the person wey get the computer wey you borrow dey use don cum back.. ![]()
kris,na wa oh.See as u wisely stroke her.But on a second thought,i think u're right ReplyIF U'RE NOT INFORMED,U'LL BE DEFORMED AND IT WILL BE HARD FOR U TO BE ROFORMED
Quote from: emmymth on 6-05-2009 09:51 AM kris,na wa oh.See as u wisely stroke her.But on a second thought,i think u're right emmy nwanna, i no stroke her ooo... na only talk i talk to her....
hope say u no dey fear her trouble? ReplyIF U'RE NOT INFORMED,U'LL BE DEFORMED AND IT WILL BE HARD FOR U TO BE ROFORMED