Fashion of The Day! Did You See Anything?

Date: 20-12-2013 1:23 pm (10 years ago) | Author: Okafor cc
- at 20-12-2013 01:23 PM (10 years ago)

SOURCE: http://greentalentz.blogspot.com/2013/12/fashion-of-day-did-you-see-anything.html

Posted: at 20-12-2013 01:23 PM (10 years ago) | Upcoming
- drisenhope at 20-12-2013 03:02 PM (10 years ago)
No, did u poster?
Posted: at 20-12-2013 03:02 PM (10 years ago) | Newbie
- Orojoe at 20-12-2013 03:49 PM (10 years ago)
He is imitating a Fela, so he doesn't wear pants 2.. Hahahahahahahahah!
Posted: at 20-12-2013 03:49 PM (10 years ago) | Upcoming
- dlimelite at 21-12-2013 07:56 PM (10 years ago)
Posted: at 21-12-2013 07:56 PM (10 years ago) | Hero
- jossy4reall at 21-12-2013 07:58 PM (10 years ago)
Quote from: dlimelite on 21-12-2013 07:56 PM

MUMU see as u open ur eyes dey look am..but no forget say I TIRE FOR NIGERIA DLIMELITE COUNTRY

Posted: at 21-12-2013 07:58 PM (10 years ago) | Hero
- dlimelite at 21-12-2013 08:05 PM (10 years ago)
Quote from: jossy4reall on 21-12-2013 07:58 PM
MUMU see as u open ur eyes dey look am..but no forget say I TIRE FOR NIGERIA DLIMELITE COUNTRY
Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Posted: at 21-12-2013 08:05 PM (10 years ago) | Hero
- dlimelite at 21-12-2013 08:07 PM (10 years ago)
You are gay for as a man you looked at it probably 10 times. lol  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Posted: at 21-12-2013 08:07 PM (10 years ago) | Hero
- jossy4reall at 21-12-2013 08:20 PM (10 years ago)
Quote from: dlimelite on 21-12-2013 08:07 PM
You are gay for as a man you looked at it probably 10 times. lol  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

laff wan bend my dick.....I know ur problem but still e no go stop me telling u say I TIRE FOR NIGERIA DLIMELITE COUNTRY

Posted: at 21-12-2013 08:20 PM (10 years ago) | Hero
- dlimelite at 21-12-2013 08:59 PM (10 years ago)
Quote from: jossy4reall on 21-12-2013 08:20 PM
laff wan bend my dick.....I know ur problem but still e no go stop me telling u say I TIRE FOR NIGERIA DLIMELITE COUNTRY
You're gay. You want to curse a woman for lookin at a picture that she nor anyone one but the poster knows what they'll end up seeing when clicking a link that only says "Fashion of the Day"  (Which is really just petty nonsense you want to start again)  Since you now wanna talk about lookin at the pic. Then for you being a man, You are gay. Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue
Posted: at 21-12-2013 08:59 PM (10 years ago) | Hero
- jossy4reall at 21-12-2013 09:07 PM (10 years ago)
Quote from: dlimelite on 21-12-2013 08:59 PM
You're gay. You want to curse a woman for lookin at a picture that she nor anyone one but the poster knows what they'll end up seeing when clicking a link that only says "Fashion of the Day"  (Which is really just petty nonsense you want to start again)  Since you now wanna talk about lookin at the pic. Then for you being a man, You are gay. Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue

I been think say u don go sef and dis place come dey dull for my liking.....check oda comment and u go see say na only u open ur eyes dey look am Grin Grin.....I still dey remember say na me first show u d difference between using a dildo and a man pushing it in and out on u...but now I TIRE FOR NIGERIA DLIMELITE COUNTRY

Posted: at 21-12-2013 09:07 PM (10 years ago) | Hero
- jossy4reall at 21-12-2013 09:24 PM (10 years ago)
I TOO KNOW DLIMELITE....I notice say u no dey tell me dis again "AS NON NIGERIAN, IF YOU ARE TIRED OF NIGERIA THEN LEAVE" why?....if u no know hw u go dey write am again den make u copy am from hia dey paste am cuz me I still dey tell u say I TIRE FOR NIGERIA DLIMELITE COUNTRY

Posted: at 21-12-2013 09:24 PM (10 years ago) | Hero
- dlimelite at 22-12-2013 05:37 AM (10 years ago)
Quote from: jossy4reall on 21-12-2013 09:24 PM
I TOO KNOW DLIMELITE....I notice say u no dey tell me dis again "AS NON NIGERIAN, IF YOU ARE TIRED OF NIGERIA THEN LEAVE" why?....if u no know hw u go dey write am again den make u copy am from hia dey paste am cuz me I still dey tell u say I TIRE FOR NIGERIA DLIMELITE COUNTRY

Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue You have nothing valid to say. You cant prove to me or anyone what makes me a hypocrite or a "I too know" But I can for you and it only takes a click of a link.  Grin Grin Grin Grin Grin. And why'd you change the subject of the fact that you are gay  Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue
Posted: at 22-12-2013 05:37 AM (10 years ago) | Hero
- jossy4reall at 22-12-2013 09:19 AM (10 years ago)
Quote from: dlimelite on 22-12-2013 05:37 AM
Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue You have nothing valid to say. You cant prove to me or anyone what makes me a hypocrite or a "I too know" But I can for you and it only takes a click of a link.  Grin Grin Grin Grin Grin. And why'd you change the subject of the fact that you are gay  Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue

dat still ur problem I TOO KNOW,,so na ur headache and na only if u deny say no be me first show u d difference between using a dildo and a man pushing it in and out on u...but until den I TIRE FOR NIGERIA DLIMELITE COUNTRY

Posted: at 22-12-2013 09:19 AM (10 years ago) | Hero
- jossy4reall at 22-12-2013 09:28 AM (10 years ago)
Quote from: dlimelite on 22-12-2013 05:37 AM

na the same ur I TOO KNOW wey make u forget my first reply to u and talk over and over still dey u still dey look for prove again...but since I understand say na ur I TOO KNOW no go let u know any other thing cuz ur head don full,,na den start to dey control u with remote,,come dey play u like DUMMY wey u be and I dey enjoy am even when I tell u d one wey dey pain u pass  I TIRE FOR NIGERIA DLIMELITE COUNTRY

Posted: at 22-12-2013 09:28 AM (10 years ago) | Hero
- jossy4reall at 22-12-2013 09:58 AM (10 years ago)
Quote from: jossy4reall on 22-12-2013 09:19 AM
dat still ur problem I TOO KNOW,,so na ur headache and na only if u deny say no be me first show u d difference between using a dildo and a man pushing it in and out on u...but until den I TIRE FOR NIGERIA DLIMELITE COUNTRY

na the same ur I TOO KNOW wey make u forget my first reply to u and when I talk am over and over still u dey look for prove again...but since I understand say na ur I TOO KNOW no go let u know any other things cuz ur head don full,,na den I start to dey control u with remote,,come dey play u like DUMMY wey u be and I dey enjoy am even when I tell u d one wey dey pain u pass  I TIRE FOR NIGERIA DLIMELITE COUNTRY

Posted: at 22-12-2013 09:58 AM (10 years ago) | Hero
- dlimelite at 22-12-2013 04:15 PM (10 years ago)
Quote from: jossy4reall on 22-12-2013 09:19 AM
I ask you what makes me I TOO KNOW and you still haven't answered, instead you come writing rubbish that know one gives a care about. Not surprised cuz you have nothing to prove against me
Posted: at 22-12-2013 04:15 PM (10 years ago) | Hero
- dlimelite at 22-12-2013 04:18 PM (10 years ago)
Quote from: jossy4reall on 22-12-2013 09:28 AM
na the same ur I TOO KNOW wey make u forget my first reply to u and talk over and over still dey u still dey look for prove again...but since I understand say na ur I TOO KNOW no go let u know any other thing cuz ur head don full,,na den start to dey control u with remote,,come dey play u like DUMMY wey u be and I dey enjoy am even when I tell u d one wey dey pain u pass  I TIRE FOR NIGERIA DLIMELITE COUNTRY
Your first reply was rubbish. You came here talking about "why you dey look am" with your gay self as if you didn't look at the man yourself. That didn't explain what makes me I TOO KNOW. Everything else you dey write here is simply rubbish and has nothing to do with me or my comments
Posted: at 22-12-2013 04:18 PM (10 years ago) | Hero
- dlimelite at 22-12-2013 04:20 PM (10 years ago)
Quote from: jossy4reall on 22-12-2013 09:58 AM
na the same ur I TOO KNOW wey make u forget my first reply to u and when I talk am over and over still u dey look for prove again...but since I understand say na ur I TOO KNOW no go let u know any other things cuz ur head don full,,na den I start to dey control u with remote,,come dey play u like DUMMY wey u be and I dey enjoy am even when I tell u d one wey dey pain u pass  I TIRE FOR NIGERIA DLIMELITE COUNTRY
Look who's here callin' someone dummy. You are the only dumb person here. And just 1-click of a link (and your other posts) can even prove it for sure.
Posted: at 22-12-2013 04:20 PM (10 years ago) | Hero
- jossy4reall at 22-12-2013 06:11 PM (10 years ago)
Quote from: dlimelite on 22-12-2013 04:18 PM
Your first reply was rubbish. You came here talking about "why you dey look am" with your gay self as if you didn't look at the man yourself. That didn't explain what makes me I TOO KNOW. Everything else you dey write here is simply rubbish and has nothing to do with me or my comments

so na dia it all started??,,,dat na d reason why I no go waste my time to explain anything to u HYPOCRITE like DLIIMELITE cuz ur I TOO KNOW no go let anything enter ur DUMMY head...so make I dey enjoy am when I tell u say I TIRE FOR NIGERIA DLIMELITE COUNTRY

Posted: at 22-12-2013 06:11 PM (10 years ago) | Hero
- dlimelite at 23-12-2013 12:54 AM (10 years ago)
Quote from: jossy4reall on 22-12-2013 06:11 PM
so na dia it all started??,,,dat na d reason why I no go waste my time to explain anything to u HYPOCRITE like DLIIMELITE cuz ur I TOO KNOW no go let anything enter ur DUMMY head...so make I dey enjoy am when I tell u say I TIRE FOR NIGERIA DLIMELITE COUNTRY
See Mr. "I'm not a fan of English, I value my own language" an callin someone a modern day slave becuz they were writing in English and you are STILL writing in English yourself, Mr. I'm not a fan of English. HYPOCRITE. Person who no dey read article and making erroneous comments against someone else about the article is a DUMMY. Oh yea, you don't know definitions not even "bad belle or I too know" (as you have proven not to know in other comments) Let me break it down to Elementary age level.  Grin Grin Grin lol Erroneous: false, incorrect, inaccurate. Cuz stupid ppl like you wont know.   Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue
Posted: at 23-12-2013 12:54 AM (10 years ago) | Hero