Dey can't in anyway try igbos,cus dey will knw d outcome we no d laughf Reply
The Boko haram should stay out of South East in order to ensure peace in Nigeria, we will not tolerate any loss of life in our region. Reply
Igbo ppl again, una 2 dey get mouth, y una no enter sambisa forest and prove ur ability, even soldier that went for war training h'vnt success, nt 2 talk of ordinary civilian, abeg make una dey chop una akpu dey go, if Boko Haram cum to ur villa,,,,,,,,,,pick race!!!!!!my advice Reply
Mtchwww. Reply
Quote from: dareper on 18-06-2014 03:48 PM Supported. It's eye for an eye now, thank god say my odieshi never expire and my gun and knife is still intact. We re ready for war. Up biafra!!! SICK BRAINWASHED FELLOW
Quote from: odprince on 18-06-2014 05:57 PM IT IS TIME FOR BIAFRA...CAN ANYBODY TAKE AWAY YOUR BELONGING AND YOU LET THAT PERSON BE??NO.....BIAFRANS,LET US START IT NOW..NIGERIAN HAVE EXPIRED,EVEN AT BRAZIL 2014 WORLD CUP.EVERYONE SAW IT....UP BIAFRA.. GOAT BRAIN!!!!
Quote from: dollar22 on 18-06-2014 06:22 PM AM COMING HOME TO JOIN BIAFRAN ARMY Am willing to OFFER YOU MONEY FOR TRANSPORT But today. .
Igbos and Hausas are animals Reply
[stupid idiot/color] ReplyQuote from: freeway001 on 18-06-2014 11:49 PM SICK BRAINWASHED FELLOW
eat well first before helping others, foolish man that sleeps under the gutter ReplyQuote from: freeway001 on 18-06-2014 11:59 PM Am willing to OFFER YOU MONEY FOR TRANSPORT But today. .
The nation is already sitting on a tinderbox!in biafra I trust. Reply
No b only burn down Nigeria! how many AK wey una get? Reply![]()
Noise makers Reply
ME ALOS I MUST COME BACK HOME TO HELP ? YES I MUST DO THAT Reply
very very good yoruba's may sit back there dey chop ewedu while boko h entertains dem Reply
Quote from: cyngal on 19-06-2014 11:51 AM very very good yoruba's may sit back there dey chop ewedu while boko h entertains dem both are the greatest of allies, brother. our arch enemies.
why e be say una wey be igbos dey always show una self, all this animals wey call dem self boko haram dey disturb our country instead of una to join the rest of the world to find a way out una they here they make una useless biafra noise,una dey sample una useless biafra flag. even for europe here na so igbo ppl dey always seperate them self from Nigerians every time wey gbege dey, dey claim biafra. make i tell una as ojuku fail for this una biafra matter na so una go fail for this una time.......my own be say make all hands dey on deck to save our country naija no be say any small thing biafra any small thing biafra.......guys make una use una head. Reply