[/quote
Lazy Man, wait make Presido come put food for your mouth. Yor Papa no fit give you food? ]
Quote from: zeigbo on 22-06-2014 06:39 PM may God have mercy on u n ur farmily [/quote Lazy Man, wait make Presido come put food for your mouth. Yor Papa no fit give you food? ]
Quote from: Dbanjay on 22-06-2014 08:30 PM President may thunder fire u wit Yur hippopotamus nasty nose..at least u no wear your umbrella today c as u look in suit lik homeless...f.u.ck u jona #bringbackmygirl# Tunder fire you and your family 70X70X70 times. Your Papa when be like bush pig get umbrella for house? Bastard!!!!!!!!!!!!!!
Quote from: southwest on 22-06-2014 04:00 PM GOD go punish u and ur family mr GEJ... as the poor no see food chop and ur mind dey at rest... Lazy Man, wait for Presido to come give you food, where your Papa and Mama dey? Thunder fire you and your Family. Your Papa get rest of mind for where him dey becos he gave birth to Bastard when him not fit train.
Quote from: southwest on 22-06-2014 04:00 PM GOD go punish u and ur family mr GEJ... as the poor no see food chop and ur mind dey at rest... may d same b upon ur family and generation...idiot
Quote from: mathzno on 22-06-2014 09:54 PM Tunder fire you and your family 70X70X70 times. Your Papa when be like bush pig get umbrella for house? Bastard!!!!!!!!!!!!!! tunder fire your home less,low life and hopeless families..starting from your grandparents to any new unborn babies in your families idiot bastardy
Quote from: southwest on 22-06-2014 04:00 PM GOD go punish u and ur family mr GEJ... as the poor no see food chop and ur mind dey at rest... Neva dat son
FIGURE 8 Reply
my pd dont mind them,i know most sturpid bad talk peoples is boko APC peoples,there have arldy died Reply
Oya; where mr. adamu aboki wey dey ask why Mr. President no dey wia suit, i hope say u go con seeyam now. aboki Reply
COOL Reply![]() ![]() ![]() ![]()
Well done man from my region. Reply
Nice GEJ Reply
I WANT YOU TO LOOK IN BOKO RAM MAT OK NA YOU KNOW JONATHAN Reply
He sure look good on suit Reply
ooh mumi for come wear her own suit, the thing for come balance well well Reply
my president GOD go bless u nd ur family AMEN. Reply
WORST PRESIDENT EVER IN THE HISTORY OF THIS NATION NIGERIA. PREVIOUS LEADERS ARE ALWAYS BETTER THAN THE PRESENT ONES Y? FAILURE TO THE CORE IS THE PRESENT GEJ. I NO DEY INSULT LEADERS OH. MY RELIGION PROHIBIT AM. AM ALWAYS PRAYING. DO THE SAME Reply
People who call Goodluck Jonathan names should be very careful oo.First of all He Jonathan doesn't even know you exist.Save ur salivas and pray for your country cos none of the names you call him can remove a single hair from his head.He is the chosen one and nobody can do anything about it. Reply
Looking good Reply