charity must get their own na, even ngozi and chioma will get theirs too
hahhaha, now i get you...why u no put my name?
Quote from: blings_is_back on 11-12-2009 01:03 PM Quote from: ebony_cutie on 11-12-2009 11:59 AM Quote from: blings_is_back on 11-12-2009 11:28 AM I'll give 20% to charity..... invest another 20% and flex wit the remaining 10%.... dat one don finish na.. You sure charity will get anythg out of it?charity must get their own na, even ngozi and chioma will get theirs too hahhaha, now i get you...why u no put my name?
Quote from: atika on 11-12-2009 01:12 PM i go open fast food joint when big pass biggs Only ![]()
Quote from: ebony_cutie on 11-12-2009 02:25 PM Quote from: blings_is_back on 11-12-2009 01:03 PM Quote from: ebony_cutie on 11-12-2009 11:59 AM Quote from: blings_is_back on 11-12-2009 11:28 AM I'll give 20% to charity..... invest another 20% and flex wit the remaining 10%.... dat one don finish na.. You sure charity will get anythg out of it?charity must get their own na, even ngozi and chioma will get theirs too hahhaha, now i get you...why u no put my name? u dey like that kin thing?
Quote from: atika on 11-12-2009 01:12 PM i go open fast food joint when big pass biggs who dey eat for fast food again? abi you no see say mr. biggs don close or you just wan waste the 50 milla. instead start 'mama put' that one na the main thing now.........
lol Reply
Quote from: blings_is_back on 11-12-2009 02:31 PM Quote from: ebony_cutie on 11-12-2009 02:25 PM Quote from: blings_is_back on 11-12-2009 01:03 PM Quote from: ebony_cutie on 11-12-2009 11:59 AM Quote from: blings_is_back on 11-12-2009 11:28 AM I'll give 20% to charity..... invest another 20% and flex wit the remaining 10%.... dat one don finish na.. You sure charity will get anythg out of it?charity must get their own na, even ngozi and chioma will get theirs too hahhaha, now i get you...why u no put my name? u dey like that kin thing? lol, why i no go like...dem exempt from liking better thing, cash esp
u no get wahala na..... i hope sey u sabi the rules..... "back for ground, money for hand" Reply
na wa this blig of a girl is to local 4 my likin Replyokpeboy
fool mama put go put ur head 4 fire Replyokpeboy
hahahaha.......funny comments Replybut Blings is a guy ooo A LITTLE HELP HERE; A LITTLE HELP THERE, MAKES THE WORLD GO ROUND!
Quote from: blings_is_back on 11-12-2009 11:28 AM I'll give 20% to charity..... invest another 20% and flex wit the remaining 10%.... dat one don finish na.. I dey sell da charity ![]() Then take ma 10 mill fly to Europe and spend it all on a loaf of bread ![]() <3 exchange rates
Quote from: esonu on 11-12-2009 12:59 PM i gather all the ashawo wey dey for this world, f**K dem one by one hahhaahaaa .. so u will use 50million dollors 2 buy HIV ![]() ![]() ![]() LOVE . PEACE . PROSPERITY . what we all need
I'll prefer to win it b/4 thinking of how 2 spend it. Reply
if u no make plans when u win, u go waste am Reply
if the money can pay our president Baba YARADUA hospital bill i will take care of it, thanks for the money poster. Reply
spend it on my daughter..not all sha..... Reply
Passing Ooo Reply
Quote from: divineproject on 11-12-2009 04:40 PM hahahaha.......funny comments but Blings is a guy ooo leave dat mumu alone
brb Replyanything worth doing is worth doing well
i will just head straight into d oil sector ReplyMen are like bank accounts, without a lot of money, we dont generate a lot of interests