He also prophesied that there will be large scale scarcity, shortage of food. As a state, country, continent, we have to go back to the farm to arrest, to alleviate the forthcoming situation.
I have been reporting on latest news from Nigeria for almost 10 years now. I report on every possible news area I come across, but always ensure my reports are compiled with dignity and fact to uphold my personal values and duty as a journalist
Posted: at 1-01-2016 08:08 AM (9 years ago) | Addicted Hero
Please if I may ask, will all this prophecies bring change to Nigerians? instead of this man preaching what the Bible says he want to involve himself in Nigerian issue a country to me, with all this corrupt politicians can never change unless we deliberately stop them from involving in our political issues.
Posted: at 1-01-2016 09:52 AM (9 years ago) | Hero
Joshua Joshua Joshua, how many times i call you, You done come again with this prophesy thing and your brother Okotie folloow you, the once wey una talk last year still dey ground and never happen, una dey add another once dey join am, may una dey careful with this una prophesy because during the time of Jesus Christ e nor be like this ooh, under the same roof una nor see who wan die but you dey see for another country and outside your church, you dey see why you nor see the one wey kill people for the church? I am not God to judge but make una dey careful with this una prophesy.
Posted: at 1-01-2016 01:28 PM (9 years ago) | Gistmaniac