love_omotola at 15-10-2008 11:36 AM (16 years ago)
princessa was on her deathbed, with her husband jeovy at her side. She kept trying to tell him something, but he kept saying, "Shhhh, don't worry now darling, just rest."
"But honey," she whispered, "I need to make a confession before I die, I slept with your brother, your best friend, and your father."
"Don't worry about it, sweetie," replied jeovy as he wiped the tears from princessa's cheek, "I know. Why do you think I poisoned you?"
Posted: at 15-10-2008 11:36 AM (16 years ago) | Upcoming
rezimero at 15-10-2008 11:59 AM (16 years ago) (m)
he who laughs last
Posted: at 15-10-2008 11:59 AM (16 years ago) | Gistmaniac
princessa was on her deathbed, with her husband jeovy at her side. She kept trying to tell him something, but he kept saying, "Shhhh, don't worry now darling, just rest."
"But honey," she whispered, "I need to make a confession before I die, I slept with your brother, your best friend, and your father."
"Don't worry about it, sweetie," replied jeovy as he wiped the tears from princessa's cheek, "I know. Why do you think I poisoned you?"
are you a comedian?
please do not distract and keep discussions along line of topic - make proper use of capit
Posted: at 30-10-2008 11:56 PM (16 years ago) | Gistmaniac
rezimero and orezo where una take meet una self. e be like say u dey get affairs with omotola. d day wey God go catch you, air go blow we go see the borokotos of the adiye ; she i try?
Posted: at 31-10-2008 02:45 PM (16 years ago) | Gistmaniac
rezimero at 31-10-2008 03:16 PM (16 years ago) (m)
Quote from: grin_genius4lif on 31-10-2008 02:45 PM
rezimero and orezo where una take meet una self. e be like say u dey get affairs with omotola. d day wey God go catch you, air go blow we go see the borokotos of the adiye ; she i try?
u dey fear say we go take her from you? i believe you don gree say u no fit get her
Posted: at 31-10-2008 03:16 PM (16 years ago) | Gistmaniac
u dey fear say we go take her from you? i believe you don gree say u no fit get her
Blah. carry go.
Posted: at 31-10-2008 03:34 PM (16 years ago) | Gistmaniac
rezimero at 31-10-2008 03:51 PM (16 years ago) (m)
Quote from: grin_genius4lif on 31-10-2008 03:34 PM
Quote from: rezimero on 31-10-2008 03:16 PM
Blah. carry go.
thank u for giving up. he who runs lives to fight another day
Posted: at 31-10-2008 03:51 PM (16 years ago) | Gistmaniac
try wetin??? wetin make u feel sey we get affairs with omotola??? Habi u be wan run her b4???
and aw e take concern u for where me and rezimero meet???LOL
Posted: at 31-10-2008 04:18 PM (16 years ago) | Gistmaniac
rezimero at 31-10-2008 04:22 PM (16 years ago) (m)
Quote from: orezo on 31-10-2008 04:18 PM
try wetin??? wetin make u feel sey we get affairs with omotola??? Habi u be wan run her b4???
and aw e take concern u for where me and rezimero meet???LOL
e dey pain the guy say e no fit runs the babe
Posted: at 31-10-2008 04:22 PM (16 years ago) | Gistmaniac
I get corect babes for hand, i no need omotola, i no say she no be correct babe. but i no say u need her but unfortunately u no go fit get am cos she no dey do me i do you her job is to say joke just leave the godess joke software of Naijapals. U no go get any babe runs for hear halla quah.
Posted: at 31-10-2008 05:07 PM (16 years ago) | Gistmaniac