All in the name of God !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Page 2)

Date: 27-10-2010 6:49 am (14 years ago) | Author: 14_Inches
1 [2] 3 4 5
- federico at 27-10-2010 08:16 PM (14 years ago)
Quote from: Teeteeylaryor on 27-10-2010 06:40 PM
wetin i do you

END TIME
for the whole UNIVERSE

so u find like this..wow!!
Posted: at 27-10-2010 08:16 PM (14 years ago) | Gistmaniac
- just2sexy at 27-10-2010 08:20 PM (14 years ago)
amen

Posted: at 27-10-2010 08:20 PM (14 years ago) | Hero
- ajanni at 27-10-2010 11:30 PM (14 years ago)
Quote from: federico on 27-10-2010 06:09 PM
hahahaha...i like that church

maybe you too na pastor ?
Posted: at 27-10-2010 11:30 PM (14 years ago) | Grande Master
- bodeniyi at 28-10-2010 03:09 AM (14 years ago)
Fake prophet like terry
Posted: at 28-10-2010 03:09 AM (14 years ago) | Gistmaniac
- terryworld at 28-10-2010 06:46 AM (14 years ago)
bode why u dey exclude urself.u wan tell me say u and that prophet are not partners?

Posted: at 28-10-2010 06:46 AM (14 years ago) | Hero
- bodeniyi at 28-10-2010 06:58 AM (14 years ago)
Quote from: terryworld on 28-10-2010 06:46 AM
bode why u dey exclude urself.u wan tell me say u and that prophet are not partners?
I ever mention to you say I be prophet before... no be you them ordain prophet?Huh?
Posted: at 28-10-2010 06:58 AM (14 years ago) | Gistmaniac
- terryworld at 28-10-2010 07:55 AM (14 years ago)
i said they wan ordain me but na becos i no fit do 20 days dry fasting na im dem withdraw me.take note

Posted: at 28-10-2010 07:55 AM (14 years ago) | Hero
- bodeniyi at 28-10-2010 08:01 AM (14 years ago)
Quote from: terryworld on 28-10-2010 07:55 AM
i said they wan ordain me but na becos i no fit do 20 days dry fasting na im dem withdraw me.take note
Na people like you go start prophet work without going through the normal procedure come dey use that opportunity dey invite all worshippers for special services at home now
Posted: at 28-10-2010 08:01 AM (14 years ago) | Gistmaniac
- terryworld at 28-10-2010 08:06 AM (14 years ago)
if na home service na that one specialize one but if na dis kind deliverance wey ur partner dey do,my hand no dey oo

Posted: at 28-10-2010 08:06 AM (14 years ago) | Hero
- Kristiantus at 28-10-2010 10:15 AM (14 years ago)
Quote from: 14_Inches_Long on 27-10-2010 07:16 PM
Quote from: Teeteeylaryor on 27-10-2010 06:21 PM
:'( :'( :'( :'(

only God can help.....
END TIME
Teeteelayo, you need my deliverance for 7 days night and day vigil. Remember, thou shall not doubt, argue or protest against the manbof God...

I like this church business. I am coming to Nigeria to start my own ' church business'

Kris where are you, an my right hand man, you are in charge of tithes and offerings but am in charge of female deliverance only !!!!

14_Inches
chieee... Grin
halleluyah preacher man... abeg, sumbody shout halleluyah again...
nnamukwu... dede, everything wey you talk na true... 14:14... Grin
Posted: at 28-10-2010 10:15 AM (14 years ago) | Hero
- terryworld at 28-10-2010 10:18 AM (14 years ago)
 Grin

Posted: at 28-10-2010 10:18 AM (14 years ago) | Hero
- Kristiantus at 28-10-2010 10:22 AM (14 years ago)
Quote from: 14_Inches_Long on 27-10-2010 07:23 PM
But kris before start, I will take you to Okija shrine to swear that you will not steal my miry and my women, ooh. Sorry God's money apologies for the slip of my fingers. If you date steal my money, o will send bakasi and egbesu boys to kidnap you...

14_inches
Huh? Huh?
for wetin now? Undecided
bros, you sabi me pass like that now...
no be to dey collect tithes and offerings.... na the work wey i dey do gongo be dat... just no worry yourself.. dede, nsowu a diro.. no problem gha dede... Grin
Posted: at 28-10-2010 10:22 AM (14 years ago) | Hero
- bodeniyi at 28-10-2010 10:29 AM (14 years ago)
Quote from: Kristiantus on 28-10-2010 10:22 AM
But kris before start, I will take you to Okija shrine to swear that you will not steal my miry and my women, ooh. Sorry God's money apologies for the slip of my fingers. If you date steal my money, o will send bakasi and egbesu boys to kidnap you...

14_inches
Huh? Huh?
for wetin now? Undecided
no be to dey collect tithes and offerings.... na the work wey i dey do gongo be dat... just no worry yourself.. dede, nsowu a diro.. no problem gha dede... Grin

HAllelujah
Posted: at 28-10-2010 10:29 AM (14 years ago) | Gistmaniac
- federico at 28-10-2010 10:36 AM (14 years ago)
kris and money matter...
Posted: at 28-10-2010 10:36 AM (14 years ago) | Gistmaniac
- Kristiantus at 28-10-2010 10:46 AM (14 years ago)
Quote from: bodeniyi on 28-10-2010 10:29 AM
Quote from: Kristiantus on 28-10-2010 10:22 AM

14_inches
Huh? Huh?
for wetin now? Undecided

HAllelujah
Amen... Grin
thank you brother bode... na true sef, you're hereby assign to praise & worship department.
Posted: at 28-10-2010 10:46 AM (14 years ago) | Hero
- Kristiantus at 28-10-2010 10:48 AM (14 years ago)
Quote from: federico on 28-10-2010 10:36 AM
kris and money matter...
Huh? Undecided Angry
fedeco, no near our church at all o.... Angry i dey even see vision say your plan na to take style join our church come kidnap our girlz. Angry
Posted: at 28-10-2010 10:48 AM (14 years ago) | Hero
- bodeniyi at 28-10-2010 10:49 AM (14 years ago)

HAllelujah
[/quote]
Amen... Grin
thank you brother bode... na true sef, you're hereby assign to praise & worship department.
[/quote]

How much per sunday?Huh?Huh?? Grin Grin Grin Grin Grin
Posted: at 28-10-2010 10:49 AM (14 years ago) | Gistmaniac
- Kristiantus at 28-10-2010 10:52 AM (14 years ago)
 Huh? Huh? Huh?
you never start work you dey talk of money... i don begin dey suspect you. Undecided
Posted: at 28-10-2010 10:52 AM (14 years ago) | Hero
- Teeteeylaryor at 28-10-2010 10:58 AM (14 years ago)
Quote from: 14_Inches_Long on 27-10-2010 07:16 PM
Quote from: Teeteeylaryor on 27-10-2010 06:21 PM
:'( :'( :'( :'(

only God can help.....
END TIME
Teeteelayo, you need my deliverance for 7 days night and day vigil. Remember, thou shall not doubt, argue or protest against the manbof God...

I like this church business. I am coming to Nigeria to start my own ' church business'

Kris where are you, an my right hand man, you are in charge of tithes and offerings but am in charge of female deliverance only !!!!

14_Inches

na you won do me deliverance..........
bros ehy hope say u no be that fake pastor we talk.......
 Grin Grin

Posted: at 28-10-2010 10:58 AM (14 years ago) | Gistmaniac
- omotoyosolabisi at 28-10-2010 10:59 AM (14 years ago)
Quote from: federico on 27-10-2010 06:09 PM
hahahaha...i like that church

y u no go like the church. no worry shebi your wife go follow you go
Posted: at 28-10-2010 10:59 AM (14 years ago) | Gistmaniac
1 [2] 3 4 5