Not be blood be the power na.
Not be blood be the power na. I am as gentle as a dove and as wise as a serpent
FOR WHERE!!! OGINNI: See this poster self, U dey carry wetin for how many month, I beg you dey preserve our thing wey we pump inside. We no send you make you dey answer phone and work at the same time. tell the caller you are busy simple. About taking care of a child, We men dey try; About crying all nite: Na who send you that one, may be liquid content too much in ya eye u wan shed little out of it before it turns to Atlantic ocean. Wearing G-string. Who send you that one; Better pant no dey before G-string. I beg na wetin you dey found your eye see? Biko jo ReplyRELATIONSHIP & ROMANCE FORUM; MINISTER FOR WOMEN AFFAIRS WELCOMES YOU ![]() ![]()
Quote from: 50scent on 2-12-2010 10:40 AM FOR WHERE!!! OGINNI: See this poster self, U dey carry wetin for how many month, I beg you dey preserve our thing wey we pump inside. We no send you make you dey answer phone and work at the same time. tell the caller you are busy simple. About taking care of a child, We men dey try; About crying all nite: Na who send you that one, may be liquid content too much in ya eye u wan shed little out of it before it turns to Atlantic ocean. Wearing G-string. Who send you that one; Better pant no dey before G-string. I beg na wetin you dey found your eye see? Biko jo ... I am as gentle as a dove and as wise as a serpent
...................... Reply
na vex? Reply
na who dey vex? Reply
who u dey ask? Reply
no ask me oooooooo, mk i no tear ur head Reply
Quote from: Priceless-jewel on 2-12-2010 10:51 AM ...................... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I am as gentle as a dove and as wise as a serpent
U sure say na cry or mockery. When the man dey suffer Reply
Quote from: janegeorge on 2-12-2010 11:01 AM U sure say na cry or mockery. When the man dey suffer heheheheheh I am as gentle as a dove and as wise as a serpent
Wat an empty headed Poster Reply
hmmmmmmmmmmmm Reply
Quote from: shaoyang on 2-12-2010 11:10 AM Wat an empty headed Poster Why na? I am as gentle as a dove and as wise as a serpent
Quote from: shaoyang on 2-12-2010 11:10 AM Wat an empty headed Poster huh??
Quote from: shaoyang on 2-12-2010 11:10 AM Wat an empty headed Poster hw do you mean becos your head luk like one 2
Quote from: Priceless-jewel on 2-12-2010 10:59 AM no ask me oooooooo, mk i no tear ur head no tear i beg
Quote from: janegeorge on 2-12-2010 11:01 AM U sure say na cry or mockery. When the man dey suffer hw? dnt get you
hmmmmmmmmmmmm Reply
mk i go piss Reply