said to the nurse on duty
'' i wish i could kiss the american flag before i die,''
the nurse replied i have a tatoo of it on my butt,
the man kissed it and said now please turn let me kiss the bush
cheers
said to the nurse on duty '' i wish i could kiss the american flag before i die,'' the nurse replied i have a tatoo of it on my butt, the man kissed it and said now please turn let me kiss the bush cheers
na e be say if e kiss the bush... no more death for am...automatic recovery... Reply![]()
No be small thing oh Reply
no be small thing i agree grin_genuse Replywetin the nurse see before she go draw that kind tatoo for her butt and i think not only kissing the flag and the bush i feel some other hing took plce like gabage-in and gabage_out maybe that was how the man got heal you know now haven't you heard about ''segxwal healing''
Quote from: silencer on 11-11-2008 12:05 PM no be small thing i agree grin_genuse wetin the nurse see before she go draw that kind tatoo for her butt and i think not only kissing the flag and the bush i feel some other hing took plce like gabage-in and gabage_out maybe that was how the man got heal you know now haven't you heard about ''segxwal healing'' Na true you talk oh. The lady get am for hand...she wan helep the hosibitu do sentual healing...abi wetin dem dey call am?
U sure sey d man sick b4??? habi no be congee dey worry am???LOL Reply
funny ( laughs) Reply"Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest c
Quote from: grin_genius4lif on 11-11-2008 12:29 PM Quote from: silencer on 11-11-2008 12:05 PM no be small thing i agree grin_genuse wetin the nurse see before she go draw that kind tatoo for her butt and i think not only kissing the flag and the bush i feel some other hing took plce like gabage-in and gabage_out maybe that was how the man got heal you know now haven't you heard about ''segxwal healing'' Na true you talk oh. The lady get am for hand...she wan helep the hosibitu do sentual healing...abi wetin dem dey call am? She be good promoter na...LOL
Quote from: silencer on 11-11-2008 12:05 PM no be small thing i agree grin_genuse wetin the nurse see before she go draw that kind tatoo for her butt and i think not only kissing the flag and the bush i feel some other hing took plce like gabage-in and gabage_out maybe that was how the man got heal you know now haven't you heard about ''segxwal healing'' silencer u sure say no be u be that Naija Patroit abi u call am American Patroit ... bcos as ur mouth dey for this joke u go dey sick wayo wayo sickness make nurse for come touch u..lol
...na congee fever dey worry d man, na why him dey use kisses as pills. Reply
Now i know say dem plan dat film...panty nurse and patient dem use style con do me i do you for inside the place Reply![]()
Quote from: grin_genius4lif on 11-11-2008 03:18 PM Now i know say dem plan dat film...panty nurse and patient dem use style con do me i do you for inside the place ![]() O BOY , the gods are not to blame then who is to be B, IT IS A NATURAL THING ABI YOU NEVA HEAR ABOUT ONE MAN WEY WON DIE COM REMEMBER SAY HIM NEIGHBOR THE CHAS E HIM WIFE come come back to life ... the is it
Silencer you funny oh...So healing dey for inside dat thing since this days...Na another planning agenda for a new clinic be dat...i dey think am still Reply
Quote from: onyinyenaija on 11-11-2008 01:52 PM Quote from: silencer on 11-11-2008 12:05 PM no be small thing i agree grin_genuse wetin the nurse see before she go draw that kind tatoo for her butt and i think not only kissing the flag and the bush i feel some other hing took plce like gabage-in and gabage_out maybe that was how the man got heal you know now haven't you heard about ''segxwal healing'' silencer u sure say no be u be that Naija Patroit abi u call am American Patroit ... bcos as ur mouth dey for this joke u go dey sick wayo wayo sickness make nurse for come touch u..lol TOUCH TOUCH NA CRIME???LOL
na the nurse find trouble oh. na original flag the guy been want b4, but the way e be so, e be like say the man neva ready to die Reply
Quote from: silencer on 11-11-2008 11:39 AM An american patroit who was dying on a sick bed said to the nurse on duty '' i wish i could kiss the american flag before i die,'' the nurse replied i have a tatoo of it on my butt, the man kissed it and said now please turn let me kiss the bush cheers ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
must you quote the whole joke again? Reply
u dey do more than that sometimes leave him alone Reply
i talk to you? aproko like you Reply
hahaahahahahahahahahahahhaha Reply
Newcastle v Chelsea: English Premier League Match,Team News,Goal Scorers & Stats
Manchester United v West Ham: English Premier League Match,Team News,Goal Scorers & Stats
Liverpool v Arsenal: English Premier League Match,Team News,Goal Scorers & Stats
Watch Loved-Up Moment Portable's Wife, Ashabi Shared With The Singer (Video)