Hmmmmmmmm!!! dis question hard oh!! Replyok make i go think am well, i dey come back now now. AM PROUD TO BE AN ADVENTIST!!!
Quote from: sixtyhoneyy on 29-01-2011 10:11 AM i nor fit date wowo man bcs of money so i go for the handsome ABI, U CAN SAY THAT AGAIN.
hmmmm dem say fine boy na ur money no matter the wowo, and poor man na monkey nomatter the fyn. Anyway sha! some kin ugly u fit manage am and polish am wif money, den i can deal wif dat. Reply![]() ![]()
Quote from: Kennee on 29-01-2011 09:33 PM Na Girls She talk ooo I KNOW, I JUST MADE A REFERENCE. AND WHAT IF, IS THE OTHER WAY ROUND. P.S DON'T HATE ME BCOZ OF WHAT COMES OUT OF MY MOUTH, I DON'T GIVE A SHIT ABOUT MYSELF, SO phyukOFF..
mr poor and ugly in dat way u wnt ave to worry abt him throwin money away n girls chasing afta him lmfao Reply
AND WHICH GIRL THINK SAY SHE FINE OR BEAUTIFUL TO TURN THE RICH UGLY GUY DOWN? ReplyAM YET TO SEE BEAUTIFUL ONE HERE ANYWAY.
because i like better things, and i no wan suffer i prefar a rich guy abi you no see shade okoya and her mr rich Reply
at Hopea, i no sure say ur papa get money, y ur papa no try get money, so u self fit benefit, na another man pikin wey benefit from im papa money, or wey hustle make money unlike ur papa, na im money u go come chop abi? Reply
hmmmm who won go for handsome boy without no money? Na rich guy my ppl go follow oohh..I trust naija ladies... Reply
i will say is not all abpout money and facial looks wat matters most is good character abd good life with dis u are rich Reply![]()
Em' em' em'.....Still thinking...brb Reply
The two are important.... Reply
readin' ladies comment Reply
Quote from: lagosgirl on 31-01-2011 07:11 AM because i like better things, and i no wan suffer i prefar a rich guy abi you no see shade okoya and her mr rich I see am oooo
Quote from: josh2424 on 31-01-2011 07:58 AM hmmmm who won go for handsome boy without no money? Na rich guy my ppl go follow oohh..I trust naija ladies... Wetin do naija ladies...shiiooorrr
Quote from: hakeembuhari on 31-01-2011 08:37 AM i will say is not all abpout money and facial looks wat matters most is good character abd good life with dis u are rich ![]() hmmmmm. are you serious?
Quote from: mallorca on 29-01-2011 11:18 AM Quote from: Treasure2 on 29-01-2011 10:19 AM NEITHER HANDSOME NOR RICH BUT WILL DATE A MAN WHO HAS CONSCIENCE AND KNW WHAT PURE LOVE IS. Eziokwu!
so man weh no get money, no come handsome again, Replymake him go die naa abi?
Quote from: Pointzero on 30-01-2011 10:07 PM Quote from: sixtyhoneyy on 30-01-2011 10:01 PM Quote from: Pointzero on 30-01-2011 09:58 PM Sixty how u doing? am good and you?happy sunday![]()