god save you today,i be think
say you wan say sharap,but
the rrrrrrrr plenty,so i pass
but anyhow i count 1

Quote from: AKIOLUFUNMILAYO on 12-05-2011 04:31 PM Quote from: emejuru on 12-05-2011 04:28 PM Amebo who asked you? sharrrrrrrrrrrap ![]() god save you today,i be think say you wan say sharap,but the rrrrrrrr plenty,so i pass but anyhow i count 1 ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Quote from: emejuru on 12-05-2011 04:36 PM Quote from: AKIOLUFUNMILAYO on 12-05-2011 04:31 PM Quote from: emejuru on 12-05-2011 04:28 PM Amebo who asked you? sharrrrrrrrrrrap ![]() god save you today,i be think say you wan say sharap,but the rrrrrrrr plenty,so i pass but anyhow i count 1 ![]() wetin u wan do?
@funmi na now him even graduate enter kolo ReplyI bet u, when u wan chop cake, na then u go knw say oven dey.
No mind am Reply![]()
Quote from: dollymacy on 12-05-2011 04:43 PM Quote from: emejuru on 12-05-2011 04:36 PM Quote from: AKIOLUFUNMILAYO on 12-05-2011 04:31 PM Quote from: emejuru on 12-05-2011 04:28 PM Amebo who asked you? sharrrrrrrrrrrap ![]() god save you today,i be think say you wan say sharap,but the rrrrrrrr plenty,so i pass but anyhow i count 1 ![]() wetin u wan do? ![]()
![]() ![]() ![]() I bet u, when u wan chop cake, na then u go knw say oven dey.
Quote from: dollymacy on 12-05-2011 11:39 AM wetin woman go cause for this world na dem cause wahala 4 Adam na dem cause wahala 4 joseph na dem, na dem, every thing na dem You no serious at all
Quote from: AKIOLUFUNMILAYO on 12-05-2011 04:40 PM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() me i no dey find trouble and i no want problem,but i get troublem to quench them,so look front ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() I bet u, when u wan chop cake, na then u go knw say oven dey.
Quote from: dollymacy on 12-05-2011 04:43 PM Quote from: emejuru on 12-05-2011 04:36 PM Quote from: AKIOLUFUNMILAYO on 12-05-2011 04:31 PM Quote from: emejuru on 12-05-2011 04:28 PM Amebo who asked you? sharrrrrrrrrrrap ![]() god save you today,i be think say you wan say sharap,but the rrrrrrrr plenty,so i pass but anyhow i count 1 ![]() wetin u wan do? E be like the headbutt wey you receive from that your malu never do you abi?you go soon get another one, Cowboy ![]()
Quote from: chicanorose on 12-05-2011 04:45 PM @funmi na now him even graduate enter kolo As for you, na wound i go wound you, by my self ![]() ![]() ![]()
Quote from: emejuru on 12-05-2011 05:11 PM Quote from: AKIOLUFUNMILAYO on 12-05-2011 04:40 PM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() me i no dey find trouble and i no want problem,but i get troublem to quench them,so look front ![]() ![]() ![]()
Quote from: AKIOLUFUNMILAYO on 12-05-2011 05:21 PM Quote from: emejuru on 12-05-2011 05:11 PM Quote from: AKIOLUFUNMILAYO on 12-05-2011 04:40 PM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() me i no dey find trouble and i no want problem,but i get troublem to quench them,so look front ![]() ![]() ![]() Okay i don see you , but you funny ,why dem tie you rope with the other people ? una con carry plat for hand dey sing ,why you con wear rag for body ? see people dey even dash una money and food,but why that man dey flog you?abi him dey craze ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Quote from: emejuru on 12-05-2011 05:15 PM Quote from: dollymacy on 12-05-2011 04:43 PM Quote from: emejuru on 12-05-2011 04:36 PM Quote from: AKIOLUFUNMILAYO on 12-05-2011 04:31 PM Quote from: emejuru on 12-05-2011 04:28 PM Amebo who asked you? sharrrrrrrrrrrap ![]() god save you today,i be think say you wan say sharap,but the rrrrrrrr plenty,so i pass but anyhow i count 1 ![]() wetin u wan do? E be like the headbutt wey you receive from that your malu never do you abi?you go soon get another one, Cowboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na malu boy him be Am absolutely so made of what i cannot actually decode
this type of seat belt Reply![]()
yep!, its good for ladies Reply![]() ![]() Am absolutely so made of what i cannot actually decode
wat is this ReplyThey can close the door against me but can't stop me frm coming in ![]() ![]()
@omilim, na so u dey take laff? Replyu dey vex and yet ee funny to u? Am absolutely so made of what i cannot actually decode