26 Years Old Prostitute Admits To Stabbing Client To Death (Page 5)

Date: 18-03-2012 3:22 pm (12 years ago) | Author: Daniel Bosai
1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 30
- ikwo1 at 19-03-2012 12:56 AM (12 years ago)
Quote from: ajanni on 18-03-2012 09:22 PM
idiot
tombo
stupid ahanni banza
Posted: at 19-03-2012 12:56 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- FinlandGuy at 19-03-2012 12:58 AM (12 years ago)
Quote from: open_reality on 18-03-2012 11:37 PM
Shut the hell up and allow me with my opinion. Do i look like your mum or sister? why the hell must i respect your religion or bow to your wish? for that; fcuk you 100 time and God purnish prophet muhammed 200 times. Warn your foolish sisters and brothers to stay out of my case else i'll say whatever i like and you and your kinds ain't gonna do shit. Stupid small boy like you Grin Grin Grin Grin

My open,My Yori Yori,My sweety,My Love,My Heart,My Happiness,My Dream,You too sweet,Very beautiful,very very opirizing,very very Tampico,Orji Ugo chara chara,Imaka.

Infact  fcuk them 1000 times and God purnish prophet muhammed 200,000.000(two hundred thousand) times. Mohammed don enter one chance for our hand and im don nack hand for Mac Tipper wey carry chippings.

I go still dey love you till tomorrow.

Posted: at 19-03-2012 12:58 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- ikwo1 at 19-03-2012 12:59 AM (12 years ago)
Quote from: wilat on 18-03-2012 10:31 PM
Hmmm,no show for here today Roll Eyes
you de find show b4?today is mothers day and every woman hve to be respected.
Posted: at 19-03-2012 12:59 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- open_reality at 19-03-2012 01:00 AM (12 years ago)
Quote from: FinlandGuy on 19-03-2012 12:41 AM
keep on exposing ur high rate of illitracy and shallow brain.If you like nack ur head on the the stone 1000x a day,i will never love you.God forbit,stop inboxing me,open reality will kill u oooooooooooooo.

hahahahahaha babe you sabi na. The luck wey she get be sey i no jam her physically. I for don carry her paint my wall black and blue. Betta beating wey i for nack her eh, she no go try madam hoha again. But as na naijapals na, make she continue to open her yansh dey talk enihow.

Posted: at 19-03-2012 01:00 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- FinlandGuy at 19-03-2012 01:00 AM (12 years ago)
Quote from: ikwo1 on 19-03-2012 12:59 AM
you de find show b4?today is mothers day and every woman hve to be respected.

Ikwo 1 i trow way salute
Posted: at 19-03-2012 01:00 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- ikwo1 at 19-03-2012 01:01 AM (12 years ago)
Quote from: ouzzyouzz on 18-03-2012 11:17 PM
@open_reality
Behave yourself enough of the insult, try commenting on the subject matter
redirect your anger/frustration to some value added thoughts/comments, even at your expense .....
personal/religious attacks only display your characteristics as a person not how fowl you tongue might be ......
are u soo dam,cant u see that the fatewassy bastard started it all.
Posted: at 19-03-2012 01:01 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- open_reality at 19-03-2012 01:02 AM (12 years ago)
Quote from: FinlandGuy on 19-03-2012 12:48 AM
@ouzzyouzz behave urself and ask your fatewasee to leave my babe alone,and tell her to leave FinlandGuy alone too so that we can enjoy this beautiful relationship wey God Give us.

No mind that bad belle yeye pikin.  Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss

Posted: at 19-03-2012 01:02 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- FinlandGuy at 19-03-2012 01:04 AM (12 years ago)
Quote from: ikwo1 on 19-03-2012 01:01 AM

No Ikwo1 that fool will not see that one,na my babe own im go see,him get luck say i no catch am here,i for deal with,make them leave my babe alone for me,fatewasee will not agree,i go send her their boko bois ooooo
Posted: at 19-03-2012 01:04 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- open_reality at 19-03-2012 01:04 AM (12 years ago)
Quote from: ikwo1 on 19-03-2012 01:01 AM

no mind the idiot. Infact you are too my dear. God bless you Kiss

Posted: at 19-03-2012 01:04 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- ikwo1 at 19-03-2012 01:05 AM (12 years ago)
Quote from: FinlandGuy on 19-03-2012 01:00 AM
Ikwo 1 i trow way salute
My broda,how your side naaa?i de saluteooooooo
Posted: at 19-03-2012 01:05 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- FinlandGuy at 19-03-2012 01:05 AM (12 years ago)
Quote from: open_reality on 19-03-2012 01:04 AM
no mind the idiot. Infact you are too my dear. God bless you Kiss

My love,how are you naaa,how u dey,i don miss you wella,I love you so much,i no go ever change,you too fine,two sweet
Posted: at 19-03-2012 01:05 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- open_reality at 19-03-2012 01:06 AM (12 years ago)
Quote from: FinlandGuy on 19-03-2012 12:58 AM

My open,My Yori Yori,My sweety,My Love,My Heart,My Happiness,My Dream,You too sweet,Very beautiful,very very opirizing,very very Tampico,Orji Ugo chara chara,Imaka.

Infact  fcuk them 1000 times and God purnish prophet muhammed 200,000.000(two hundred thousand) times. Mohammed don enter one chance for our hand and im don nack hand for Mac Tipper wey carry chippings.

I go still dey love you till tomorrow.

You are the best in this world. Badbelle people no go see you at all. Our love go be carry go forever Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss

Posted: at 19-03-2012 01:06 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- FinlandGuy at 19-03-2012 01:07 AM (12 years ago)
Quote from: ikwo1 on 19-03-2012 01:05 AM
My broda,how your side naaa?i de saluteooooooo

I dey fine,i was late today,i go my babe "open" dem  house before,na there i dey since,before i con come back my house.
Posted: at 19-03-2012 01:07 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- FinlandGuy at 19-03-2012 01:09 AM (12 years ago)
Quote from: open_reality on 19-03-2012 01:06 AM
You are the best in this world. Badbelle people no go see you at all. Our love go be carry go forever Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss

Amen, wetin be those sweet names wey u dey call me self
Posted: at 19-03-2012 01:09 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- open_reality at 19-03-2012 01:09 AM (12 years ago)
Quote from: ikwo1 on 19-03-2012 12:54 AM
But u are the one that started it.so accept the insult .

Don't mind the idiot my dear. Him Kiss problem na badbelle. You are too much. God go continue to bless and protect you and your family. Badbelle people no go see u.

Posted: at 19-03-2012 01:09 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- open_reality at 19-03-2012 01:12 AM (12 years ago)
Quote from: FinlandGuy on 19-03-2012 01:09 AM
Amen, wetin be those sweet names wey u dey call me self

Aww.......fifi nkem, my yoriyori, my chocomillo, my one and only..........aww.........our love no be here ooooooo. Our own don commot from japan ooo.

Posted: at 19-03-2012 01:12 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- ikwo1 at 19-03-2012 01:17 AM (12 years ago)
Quote from: FinlandGuy on 19-03-2012 01:07 AM

I dey fine,i was late today,i go my babe "open" dem  house before,na there i dey since,before i con come back my house.

thats lovely broda.i m behind you bcos Open no get part 2.the haters should go and jump into lagoon.
Posted: at 19-03-2012 01:17 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- ikwo1 at 19-03-2012 01:19 AM (12 years ago)
Quote from: open_reality on 19-03-2012 01:09 AM
Don't mind the idiot my dear. Him Kiss problem na badbelle. You are too much. God go continue to bless and protect you and your family. Badbelle people no go see u.
and u too my dear,fatewasy and co should go and die ,they are only jealous.
Posted: at 19-03-2012 01:19 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- FinlandGuy at 19-03-2012 01:20 AM (12 years ago)
Quote from: open_reality on 19-03-2012 01:12 AM
Aww.......fifi nkem, my yoriyori, my chocomillo, my one and only..........aww.........our love no be here ooooooo. Our own don commot from japan ooo.

Hahahahaaha,wow Thats my Rabinaa,My Tampico, Yes we don commot from Japan na Australia our love dey carry us go now.Fateee fit collapse if she these names wey u dey call me ohhhh. She say u dey follow me up and down,i come ask her,if u no follow me up and down na who wey u go follow?  Yes make i bi,na so i dey follow u up and down too.
Posted: at 19-03-2012 01:20 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- FinlandGuy at 19-03-2012 01:21 AM (12 years ago)
Quote from: ikwo1 on 19-03-2012 01:17 AM
thats lovely broda.i m behind you bcos Open no get part 2.the haters should go and jump into lagoon.

Thank u my broda, na only part one the film finish,e no get two.
Posted: at 19-03-2012 01:21 AM (12 years ago) | Gistmaniac
1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 30