aso4life1 at 6-07-2012 06:27 AM (12 years ago) (m) I dey my man, long time no talk, I dey kick one fake igbo boy ass here, he no dey say the truth....abeg make you help me seize BIAFRA passport from this fake guy, I know say na Biafra Headquarters you dey work....help me out abeg.
if u attack my papa house, I'll retaliate but if you are peace loving,I will embrace you Posted: at 6-07-2012 06:27 AM (12 years ago) | Hero | |
dickman2 at 6-07-2012 06:29 AM (12 years ago) (m) Reply |
aso4life1 at 6-07-2012 06:29 AM (12 years ago) (m) HOW YOU DEY? NO FIGHTING ABEG E TOO EARLY........d*1*ckMAN NO BE IGBO NA CORRECT DELTA MAN BE THAT  I dey okay my sister, may your days be long , whether Delta or Igbo, hausa, Yoruba, status quo still remain...Naija na Naija until proven otherwise...I hope you dey feel me?
if u attack my papa house, I'll retaliate but if you are peace loving,I will embrace you Posted: at 6-07-2012 06:29 AM (12 years ago) | Hero | |
I DEY FINE THANK YOU AM PREPARING TO GO TO WORK
I AM WHO I AM, IF YOU DON'T LIKE IT, YOU CAN BLOODY DO THE OTHER THING AND FCUK ALL HATERZ Posted: at 6-07-2012 06:30 AM (12 years ago) | Addicted Hero | |
I dey okay my sister, may your days be long , whether Delta or Igbo, hausa, Yoruba, status quo still remain...Naija na Naija until proven otherwise...I hope you dey feel me?
OF COURSE I FEEL YOU, COOL DOWN ABEG NO FIGHTING WE ARE ONE FOR NOW AS YOU SAID
I AM WHO I AM, IF YOU DON'T LIKE IT, YOU CAN BLOODY DO THE OTHER THING AND FCUK ALL HATERZ Posted: at 6-07-2012 06:32 AM (12 years ago) | Addicted Hero | |
dickman2 at 6-07-2012 06:32 AM (12 years ago) (m) I DEY FINE THANK YOU AM PREPARING TO GO TO WORK
i see.. Posted: at 6-07-2012 06:32 AM (12 years ago) | Addicted Hero | |
dickman2 at 6-07-2012 06:36 AM (12 years ago) (m) I dey okay my sister, may your days be long , whether Delta or Igbo, hausa, Yoruba, status quo still remain...Naija na Naija until proven otherwise...I hope you dey feel me?
i dey fine ,,how your side .. Posted: at 6-07-2012 06:36 AM (12 years ago) | Addicted Hero | |
dickman2 at 6-07-2012 06:38 AM (12 years ago) (m) Reply |
dickman2 at 6-07-2012 06:40 AM (12 years ago) (m) Reply |
sonjohn994 at 6-07-2012 06:42 AM (12 years ago) (m) End time Posted: at 6-07-2012 06:42 AM (12 years ago) | Gistmaniac | |
aso4life1 at 6-07-2012 06:43 AM (12 years ago) (m) na wa ooo
if u attack my papa house, I'll retaliate but if you are peace loving,I will embrace you Posted: at 6-07-2012 06:43 AM (12 years ago) | Hero | |
AKAEJ at 6-07-2012 06:43 AM (12 years ago) (m) god (ALLAH) don dey cach dem dis na jst liltl of his (god) wanders ol d pastors get d]there probs. dis question s 4 d cristians. u sure say pastors na real dis dea religion dey vry stupid ooooooooooo. Posted: at 6-07-2012 06:43 AM (12 years ago) | Newbie | |
aso4life1 at 6-07-2012 06:43 AM (12 years ago) (m) i dey fine ,,how your side ..
we dey manage but dey vex for Naija politicians, na dem make me frustrate na
if u attack my papa house, I'll retaliate but if you are peace loving,I will embrace you Posted: at 6-07-2012 06:43 AM (12 years ago) | Hero | |
aso4life1 at 6-07-2012 06:44 AM (12 years ago) (m) OF COURSE I FEEL YOU, COOL DOWN ABEG NO FIGHTING WE ARE ONE FOR NOW AS YOU SAID
I don calm down, you know its not my culture to fight here but am here foe peace
if u attack my papa house, I'll retaliate but if you are peace loving,I will embrace you Posted: at 6-07-2012 06:44 AM (12 years ago) | Hero | |
is this a yoruba name: Apostle Basil Princewill....if you don't know what to comment...you better..hang ur hand..mtcheeeeew Posted: at 6-07-2012 06:51 AM (12 years ago) | Newbie | |
aso4life1 at 6-07-2012 06:55 AM (12 years ago) (m) is this a yoruba name: Apostle Basil Princewill....if you don't know what to comment...you better..hang ur hand..mtcheeeeew
leave the fool
if u attack my papa house, I'll retaliate but if you are peace loving,I will embrace you Posted: at 6-07-2012 06:55 AM (12 years ago) | Hero | |
ozem at 6-07-2012 07:28 AM (12 years ago) (f) Reply |
ZION7ZION at 6-07-2012 07:30 AM (12 years ago) (m) You are a real fool, why is your mouth always masturbating in this forum? People are discussing a serious topic and you changed it to a tribalistic one....YOU ARE OLOSHI, AJA LO MA JE ENUE. I can see you are bastard Boko Haramist, am waiting for your stupid reply...........Oloriburuku somebody. [/b]
Anger Management Course! Anger Management Course! Highly recommended for Brother Aso Posted: at 6-07-2012 07:30 AM (12 years ago) | Gistmaniac | |