e be like sey dat old school woman don service oga presido well well for bed.........who knows how she come dey trow her leg up and down for oga presido..........oga presido....hold dat woman tight ooooo.......dis old women sometimes can drive one crazy for bed....nobi all dis junior brunos wey no fit perform well for.............make satan punish all dis our political liars and their entired family.....all of dem criminals nogo die a better death.......dem use school wey dem go take dey steal..they are all shamed to their profession. Reply
na them sabi ooooh.. Reply
fc*u*K Nigeria and everything about their stupid government Replymy dear u dont need to phyuk them cos its time
May una leave the woman Joor Reply
just passing Reply
una too much!!! coffee wey I dey drink for hia comot for my nose as I read this. Reply
all is well with our nation Reply
That is Nigeria for you. God-fatherism is the order of the day Reply
ok Reply
fail Reply
Oteh has to much class for than the so call puppet president....... Reply![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Quote from: immortalsoul on 20-07-2012 09:37 AM una too much!!! coffee wey I dey drink for hia comot for my nose as I read this. so your own abition na to join that idiot abi ?............nice ambition.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Welcome back madam and continue with your good work Reply
Naija i hail......Plenty things are happening Reply
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
GOOD 4 THEM Reply
for God's sake let's stop criticizing for a while and think of how we can contribute positively.what is the woman's offence,is it the people in the house she exposed of corruption that will give her a clean slate of probe? Reply
I rule myself i don't need GEJ,the president is a loser Reply