The bitch is pregnant Reply
An yuh fi feel proud too Fi walk roun an big up yuh chest An say tanks to Miss Lou.When she did start, she neva know A how it would a go An nuff nuff people wen da laugh An a call her pappy show. But she galang strang and stick it out For she know say she did righ Inna her belly battam she did know one day Dem would a see di light. Entime trouble teck wi a Miss Lou wen put Wi good name pon di map And wen da push Naija An Laad, she wouldn stop. She say, "Tek kin teet kibba heart bun" Wen times neva so sweet "Good luck will come as long as fowl A scratch up dungle heap".......NAIJA una too much oo coffee wey I dey drink for hia comot for my nose as I read this Reply
a girl that flirt is finally pregenant. Reply
Quote from: aso4life1 on 6-09-2012 06:57 PM Ajanni,even you? like byou are not really well so , what do you mean bt even me?
Quote from: ajanni on 6-09-2012 08:08 PM like byou are not really well so , what do you mean bt even me? So, na cos say Ramadan don finish, you come dey claim KING KONG abi? if u attack my papa house, I'll retaliate but if you are peace loving,I will embrace you
Shakara I don end oo, I don carry bella. Shakara I don end oo, I don carry bella." God I don catch u.Shakara don end oo...end oo.. ......NAIJA una too much oo coffee wey I dey drink for hia comot for my nose as I read this Reply
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Roamer about has got pregnant. Reply
bitch is now pregnant Reply![]()
The wayward lady now goes around with pregnancy. Reply![]()
Common Sense our government no get o..... , common sense our Leaders no get o, see wetin First Lady,Dame Patience Jonathan english grammatical errors do to goodluck Jonathan ...Common sense Jonathan no get o ...NAIJA una too much oo coffee wey I dey drink for hia comot for my nose as I read this Reply
ok Reply
Public snoop got snooped ReplyOn top of the world...in front of the crowd
walking too much have made her pregnant Reply![]() ![]() ![]() ![]()
Akwuna-kwuna aturu na ime mkpuke. Reply
my name is kebella ..you already no that..heheh...if you wanna smell what kebella is cooking...bring it up!!....Kebella old Cargo, na who wan smell dat your old walakolombo thing, ...i sure say dat man no get work or life don tire dat person wey wan go smell old cargo under .......NAIJA una too much oo coffee wey I dey drink for hia comot for my nose as I read this Reply
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I AM WHO I AM, IF YOU DON'T LIKE IT, YOU CAN BLOODY DO THE OTHER THING AND FCUK ALL HATERZ
![]() ![]() ![]() ![]() On top of the world...in front of the crowd