Una two don carry una yeye go offend hulk join

Una own don finish for naijapals

![]() Una two don carry una yeye go offend hulk join ![]() Una own don finish for naijapals ![]() EXPERT ıs'LL I SEE my moda ıs frm chına my fada ıs frm sudan they gave bırth to me ın somalıa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jossy and aladinn make una chilll that hulk go see my colour ![]() ![]() ![]() ![]()
dats my girl Reply![]()
i go kill the hulk,expert and his family Reply![]() ![]() ![]()
Quote from: stephen153 on 5-02-2014 12:55 PM e don reach like that? tey tey EXPERT ıs'LL I SEE my moda ıs frm chına my fada ıs frm sudan they gave bırth to me ın somalıa
Quote from: rakelly on 5-02-2014 04:40 PM i go kill the hulk,expert and his family u must be the lost mad woman wey dey paste her picture for my gate outside ![]() ![]() ![]() ![]() That hulk will not kill u it will rape u and give u belle ni ![]() EXPERT ıs'LL I SEE my moda ıs frm chına my fada ıs frm sudan they gave bırth to me ın somalıa
Quote from: Aalladinn on 5-02-2014 02:49 PM dats my girl gay boy are u ready to be straight?![]() may be that monkey ajanni don die una no won tell us ![]() EXPERT ıs'LL I SEE my moda ıs frm chına my fada ıs frm sudan they gave bırth to me ın somalıa
expert so dis psychia people later turn u like dis eeh...eehh yaaahhh dem don see say u no fit well again so they decided to turn u to a useless hulk...e no go beta for dem ReplyLove or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
Quote from: rakelly on 5-02-2014 04:40 PM i go kill the hulk,expert and his family ![]() ![]() ![]() no border ur self...dem only turn am to hulk and teach am how to draw somtin datz all so him own na dey use cardboard dey draw peoples name dey go....the next name wey he go draw fit be ur name sef Love or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
![]() ![]() ![]() They can close the door against me but can't stop me frm coming in ![]() ![]()
not funny ReplyTouch not my anointed and do my prophet no harm
Are u alright? Reply![]() We no dey play here that is u it is not funny So go n swim for river benue EXPERT ıs'LL I SEE my moda ıs frm chına my fada ıs frm sudan they gave bırth to me ın somalıa
Na true the guy talk nah abi E funny ? ReplyThey can close the door against me but can't stop me frm coming in ![]() ![]()
come i no pity person ooo Reply![]() ![]() river or wnd i no care ![]() @expert , u don forget how i rape guys ![]() ![]()
rape me pls Reply![]()
U ugly now Reply![]() Rakelly no dey fcuk ugly people EXPERT ıs'LL I SEE my moda ıs frm chına my fada ıs frm sudan they gave bırth to me ın somalıa
Quote from: ExpertTbright on 8-02-2014 12:38 AM U ugly now ![]() Rakelly no dey fcuk ugly people talking from experience Love or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
I c ReplyThey can close the door against me but can't stop me frm coming in ![]() ![]()
na waoo. how com say i just dey see ds yeye? Reply