Na wa ooooooooooooooooooooooooooooooo!! , :'( :'( :'( Replywhen will Nigerians stop gossipping? ![]() ![]() ![]() ![]()
WHO DEY GOSSIP NA? Reply
why r these kidnapper not smart,i mean why r they taking people that r managing their life with their little talent.why can't they go to people that will get money from.pls kidnappers go to goverment house or asorock. Reply
EBY, I WANNA LET U KNOW THAT THOSE PEOPLE IN GOVT HOUSE AND ASOROCK ARE THE BOSS TO THE KIDNAPPERS. Reply
na wa o..............do u all these kidnapped think there is money in nollywood? Reply
Na wa oooh...... Reply
Reply | |||||
i hope god will save and protect him Reply
Quote from: adeememman on 17-11-2009 12:56 PM i hope god will save and protect him Amen oo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OK................. Reply
Quote from: onuorahuchenna on 13-11-2009 05:55 PM U SAY I NO BE MAN? E GET QUESTION WEY I WAN ASK U NOW, HAVE U BEEN SLAPPED BY SOMEBODY BEFORE, DE KIND OF SLAP THAT THEY WILL USE BROOM AND PACKER TO SLEEP UR TEETH? IF U NO TAKE CARE WE GO FIGHT FOR THIS TOPIC OO. na cotonou u dey,u dey say u nor dey nigeria u yeye well well,like say nor be lagos benin be bcos them call cotonou
I pray that God will Save his life from the hands of this kidnappers. ReplyPlz AGN members try and do something.
na2waaayaaaaaaaaaaaaaa o i cant believe nkem kidnapped it a lie well dat means anybody can be kidnapped so beta stay indoors ohh it can be u. Reply
Quote from: emmy2009 on 17-11-2009 11:25 PM Quote from: onuorahuchenna on 13-11-2009 05:55 PM U SAY I NO BE MAN? E GET QUESTION WEY I WAN ASK U NOW, HAVE U BEEN SLAPPED BY SOMEBODY BEFORE, DE KIND OF SLAP THAT THEY WILL USE BROOM AND PACKER TO SLEEP UR TEETH? IF U NO TAKE CARE WE GO FIGHT FOR THIS TOPIC OO. na cotonou u dey,u dey say u nor dey nigeria u yeye well well,like say nor be lagos benin be bcos them call cotonou dis man wether e dey one inch across d border he is nt in 9aija whts ur bore......lol
Quote from: elusakin on 10-11-2009 11:17 PM He may be a good actor, but telling me he's featured in over 1000 movies in 2 decades is a God-damned lie. If a part of this report is false, what makes the whole story, TRUE? is the report that just add is own knowledge
Quote from: prince1987 on 18-11-2009 02:10 PM Quote from: emmy2009 on 17-11-2009 11:25 PM Quote from: onuorahuchenna on 13-11-2009 05:55 PM U SAY I NO BE MAN? E GET QUESTION WEY I WAN ASK U NOW, HAVE U BEEN SLAPPED BY SOMEBODY BEFORE, DE KIND OF SLAP THAT THEY WILL USE BROOM AND PACKER TO SLEEP UR TEETH? IF U NO TAKE CARE WE GO FIGHT FOR THIS TOPIC OO. na cotonou u dey,u dey say u nor dey nigeria u yeye well well,like say nor be lagos benin be bcos them call cotonou dis man wether e dey one inch across d border he is nt in 9aija whts ur bore......lol lol, no mind am, he`s just jealous. TALK AM LISTENING!!!
Na real wa ooooooooooooo Reply
na real wa true true Reply