Quote from: jossy4reall on 16-08-2015 04:24 PM depend on the area of expertise....like if u say I be computer wizard I agree....but if na flying wizard like u dey fly when there is huge traffic.....no no no,, I no be am at all and he said he can do anything for her, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Quote from: giftmurphy on 18-08-2015 01:18 AM and he said he can do anything for her, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() if na so u wan take turn me to a flying wizard,,well I'm ready as long as u are happy.......chaii love is wicked true true Love or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
Quote from: jossy4reall on 18-08-2015 05:35 AM if na so u wan take turn me to a flying wizard,,well I'm ready as long as u are happy.......chaii love is wicked true true hahahaha!!! ![]() ![]() ![]()
u are happy now abi...God abeg help me in dis journey ReplyLove or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
Faith with work, abeg work hard.. Reply![]() ![]()
Quote from: franel on 21-08-2015 01:11 AM Faith without work, abeg work hard.. ![]() ![]()
dis one no be faith or work hard matter.....na wizard wey dey fly na im man take style turn bcuz of love....u dey hia dey about faith or working hard ReplyLove or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
Lols Reply
Lols Reply
Quote from: jossy4reall on 19-08-2015 05:04 AM u are happy now abi...God abeg help me in dis journey Quote from: franel on 21-08-2015 03:10 AM ![]() ![]() ![]()
u just dey smile when u don turn man to flaying wizard.... Replymake in no land for naked wiire or high tension
Quote from: rakelly on 21-08-2015 02:34 PM u just dey smile when u don turn man to flaying wizard.... make in no land for naked wiire or high tension u wey dey fly high since never land for naked wire.....hw I go land for there wey be say I dey fly below it Love or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
NaWaO! Reply![]() ![]()
Quote from: rakelly on 21-08-2015 02:34 PM u just dey smile when u don turn man to flaying wizard.... lols i will soon turn him back cos i am landing soon make in no land for naked wiire or high tension ![]()
Quote from: jossy4reall on 21-08-2015 10:40 PM u wey dey fly high since never land for naked wire.....hw I go land for there wey be say I dey fly below it ![]() ![]()
Quote from: giftmurphy on 23-08-2015 04:29 PM ![]() ![]() she be the first flying witch I ever known......she and alabi dey the same witch team Love or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
NaWaO! Reply![]() ![]()
jossy if u dey fly below the flying no go make sense Replytry below sea level then tell me wetin u see
Quote from: jossy4reall on 18-08-2015 05:35 AM if na so u wan take turn me to a flying wizard,,well I'm ready as long as u are happy.......chaii love is wicked true true I just da cry 4 w8tin u don turn to for joke forum unbhv of people I no in the past that passed on ajanni holyboss yettybaby zeigbo omomarty anty alabi even ur brother tossy I go write all ur 4cup take send franel go so that them go fit clear on side 4 u general overseer
Wipe your crocodile tears, its due to you & your twin timid provincialism that made all those people ran away from the madness you two introduced to this forum. ReplyBut not too worry, they shall be back after I must have treat you people ![]() ![]()