Dis slimchery na want dem sa mak u do b dat Reply
Naija is always toping Reply
ohk Reply
My own na my own..make one person nor intimidate me of some old cargo beautiful lady.. Reply
Dem no fine reach me sha Reply
Quote from: beneno on 31-08-2015 09:26 PM when i become Nigeria president 2023 and Winace become first lady,then i go see who wan drag first pesiton with her.if i no bite the person nose commont ni small go remain,then ni so i go employ my guy Dareper to come dey pack essential Dog sh*t for inside Aso Rock.Dareper abi i no try ? Na u try pass..infact u be d true son of ur papa ![]() ![]() ![]() ![]()
Good for them Reply
aisha buhari fine no be small ReplyI scour the world wide web to bring you interesting stories from around the globe. bayonel3@gmailcom
what of the most civilised and the most developed zoo in africa. baboons and monkeys. Reply
whatever ReplyFf on twitter @samuelokorie7 or ping 760BE790
money money money Replyall looking good anyway
Quote from: okpesco60 on 1-09-2015 06:19 AM Where is my wife? Why una no include am here Dem no include Presidents of Nigeria Kidnappers Association... Wen dem do dat u go dey among dem as na u represent Port Harcourt branch...
I talk am. I know say Dareper go miss my name for the list. Reply
BEAUTIFUL WOMEN, BUT MOST OF THEM ARE WHITE DON'T KNOW WHY??? Reply
You could see their flair for fair ladies, nonsense, inferiority complex for all these presidents.... Real black women should be featured too, maybe the Judges of this writeup are also inferior in their thinking.... Yes what about mrs Jonathan... Reply
dey are all looking good Reply
Ok Reply
They reall look very goooood!!! Reply