![]() ![]() I specialize in investigative reportage across several subject matter and sectors but mainly focus on metro events and investigation. Do leave your thoughts and opinion on my reports to let me know what you think about them. Thank you
she for open a stripe bar na , so that she can continue to dey open her honeypot Reply
What shows she is the owner? Stop exaggerating Reply
Her Life Reply
She don make am,Na Godwin Reply
Na to day, u can't fool me, she is jus a customer there. I have been there and don that. Reply
where is the proof she owns it ? the other time she go empty land wey bulldozer dey work snap picture put online say she don dey build her own house for holland say she is now a landlady in another mans land.since then i still dey wait to see the completion of the house,for where ? Reply![]() ![]() ![]() ![]()
Quote from: gogoman on 31-10-2015 09:10 PM she for open a stripe bar na , so that she can continue to dey open her honeypot DONT MIND THE STUPID STREET BITCH
Dis lady n her village wahala naso d ting tke b again? Reply
No be she get d place oooooo, evidence please, if not total rubbish Reply
super story Reply
Quote from: gogoman on 31-10-2015 09:10 PM she for open a stripe bar na , so that she can continue to dey open her honeypot No worry, she put strip or not, she don open restaurant, wetin you open? I specialize in investigative reportage across several subject matter and sectors but mainly focus on metro events and investigation. Do leave your thoughts and opinion on my reports to let me know what you think about them. Thank you
Are d waitress going to be naked wen attending to customers in d restaurant? @poster. We all kn u are her promoter cus always post abt her here. Reply
She no invest for naija and una dey post am for here, wetin concern us with dutch restaurant eh...? ReplyWhy do u keep promoting her here..? She dey sell eba and egusi soup for d restaurant...?
Poster how you come be sure na she get am nah? Reply
Good. she finally have occupation. Reply
So she still got business acumen, thought her business exploits are just only inbetween her legs. Hmmm, if the media is right then lets give her some credits. Reply
her money Reply
poster plz i live in holand, wht is the name, the street n city where the restaurant is located make i go there right now go confirm Reply
Where she get the money from? Reply