ironlady at 26-01-2010 04:11 PM (15 years ago) (f) Old Girl how far
why iron no dey show for house regular like b4... she even took fevvy away with her... :'( why is bcos i got exams and sometyms dis place give me headache!!and favvy i dont know are whereabout ask hmm i dont know self lemmie alone..lol :'( :'( :'( :'( I go soon leave this house to nobody go beg u say make u stay u know you don start ba wetin start? Posted: at 26-01-2010 04:11 PM (15 years ago) | Hero | |
teeco at 26-01-2010 05:13 PM (15 years ago) (m) Old Girl how far
why iron no dey show for house regular like b4... she even took fevvy away with her... :'( why is bcos i got exams and sometyms dis place give me headache!!and favvy i dont know are whereabout ask hmm i dont know self lemmie alone..lol :'( :'( :'( :'( I go soon leave this house to nobody go beg u say make u stay u know you don start ba wetin start? if you go I dey miss you if you come i get tired of you nawa ooo
Posted: at 26-01-2010 05:13 PM (15 years ago) | Addicted Hero | |
ironlady at 26-01-2010 05:15 PM (15 years ago) (f) Old Girl how far
why iron no dey show for house regular like b4... she even took fevvy away with her... :'( why is bcos i got exams and sometyms dis place give me headache!!and favvy i dont know are whereabout ask hmm i dont know self lemmie alone..lol :'( :'( :'( :'( I go soon leave this house to nobody go beg u say make u stay u know you don start ba wetin start? if you go I dey miss you if you come i get tired of you nawa ooo dats how its supose to be na Posted: at 26-01-2010 05:15 PM (15 years ago) | Hero | |
teeco at 26-01-2010 05:23 PM (15 years ago) (m) Old Girl how far
why iron no dey show for house regular like b4... she even took fevvy away with her... :'( why is bcos i got exams and sometyms dis place give me headache!!and favvy i dont know are whereabout ask hmm i dont know self lemmie alone..lol :'( :'( :'( :'( I go soon leave this house to nobody go beg u say make u stay u know you don start ba wetin start? if you go I dey miss you if you come i get tired of you nawa ooo dats how its supose to be na  y you dey do me like this na
Posted: at 26-01-2010 05:23 PM (15 years ago) | Addicted Hero | |
ironlady at 26-01-2010 05:24 PM (15 years ago) (f) Old Girl how far
why iron no dey show for house regular like b4... she even took fevvy away with her... :'( why is bcos i got exams and sometyms dis place give me headache!!and favvy i dont know are whereabout ask hmm i dont know self lemmie alone..lol :'( :'( :'( :'( I go soon leave this house to nobody go beg u say make u stay u know you don start ba wetin start? if you go I dey miss you if you come i get tired of you nawa ooo dats how its supose to be na  y you dey do me like this na oya kple na Posted: at 26-01-2010 05:24 PM (15 years ago) | Hero | |
teeco at 26-01-2010 05:38 PM (15 years ago) (m) Old Girl how far
why iron no dey show for house regular like b4... she even took fevvy away with her... :'( why is bcos i got exams and sometyms dis place give me headache!!and favvy i dont know are whereabout ask hmm i dont know self lemmie alone..lol :'( :'( :'( :'( I go soon leave this house to nobody go beg u say make u stay u know you don start ba wetin start? if you go I dey miss you if you come i get tired of you nawa ooo dats how its supose to be na  y you dey do me like this na oya kple na  Ok gimme that french kiss na
Posted: at 26-01-2010 05:38 PM (15 years ago) | Addicted Hero | |
ironlady at 26-01-2010 05:40 PM (15 years ago) (f) Reply |
teeco at 26-01-2010 05:47 PM (15 years ago) (m) Reply |
ironlady at 26-01-2010 05:53 PM (15 years ago) (f) u dont have the strenght u will just die one day Posted: at 26-01-2010 05:53 PM (15 years ago) | Hero | |
teeco at 26-01-2010 05:55 PM (15 years ago) (m) u dont have the strenght u will just die one day just do me that favour i wan try
Posted: at 26-01-2010 05:55 PM (15 years ago) | Addicted Hero | |
ironlady at 26-01-2010 05:59 PM (15 years ago) (f) okayyy oooo come n try me tonite Posted: at 26-01-2010 05:59 PM (15 years ago) | Hero | |
favourtee at 27-01-2010 03:21 AM (15 years ago) (f) nawa for una for this room oo, you no even dey ask off people wey no show up regularly again..anyway i know my people and my people knows me .. a big thanks to Xter, Asaph and Ironlady you are simply the best friends on here, others are ojuboju friends Posted: at 27-01-2010 03:21 AM (15 years ago) | Gistmaniac | |
teeco at 27-01-2010 09:51 AM (15 years ago) (m) nawa for una for this room oo, you no even dey ask off people wey no show up regularly again..anyway i know my people and my people knows me .. a big thanks to Xter, Asaph and Ironlady you are simply the best friends on here, others are ojuboju friends
you wey me and Khris look for like money we no see
Posted: at 27-01-2010 09:51 AM (15 years ago) | Addicted Hero | |
zolazola at 27-01-2010 10:19 AM (15 years ago) (m) passing Posted: at 27-01-2010 10:19 AM (15 years ago) | Gistmaniac | |
teeco at 27-01-2010 10:52 AM (15 years ago) (m) Reply |
favourtee at 2-02-2010 11:23 AM (15 years ago) (f) i am short of words..all of you are spoilt brats.upps Posted: at 2-02-2010 11:23 AM (15 years ago) | Gistmaniac | |
teeco at 2-02-2010 12:39 PM (15 years ago) (m) hehehehee
Posted: at 2-02-2010 12:39 PM (15 years ago) | Addicted Hero | |
just2sexy at 2-02-2010 12:50 PM (15 years ago) (m) Am the General Remember  and the luv of my life................... Chei, my eyes don see my anus
To eat is Human, but to digest DIVINE!! Posted: at 2-02-2010 12:50 PM (15 years ago) | Hero | |
ironlady at 2-02-2010 06:29 PM (15 years ago) (f) i am short of words..all of you are spoilt brats.upps
u seee dat small thing toasting me..lol Posted: at 2-02-2010 06:29 PM (15 years ago) | Hero | |
teeco at 3-02-2010 03:06 PM (15 years ago) (m) i am short of words..all of you are spoilt brats.upps
u seee dat small thing toasting me..lol
Posted: at 3-02-2010 03:06 PM (15 years ago) | Addicted Hero | |