Quote from: signalputte on 2-10-2008 01:48 PM Ladies are ment to be adored by good guys and not to be Woed..... thank u jare ![]() ![]() ![]()
Quote from: ndogoyaro on 2-10-2008 01:55 PM It dpend gini? e depend ...
u better do take me serious i dont want anyhow talk from anyone...... be careful how u deal with people on social networks even if its a place of fun thanks..... ReplyBeauty of the zone.... Blackbeauty005 am loving ma name.....If kissing can be food... Love kissing m
Quote from: blackbeauty005 on 2-10-2008 02:15 PM u better do take me serious i dont want anyhow talk from anyone...... be careful how u deal with people on social networks even if its a place of fun thanks..... oturuGbeke...u r suppose to be apologising to me...MAZI..4 postings things abt me...see who is talking abt being careful...go siddon 4 durty...don't take advantage of my nice nature...ok.
Quote from: mazi on 2-10-2008 02:20 PM Quote from: blackbeauty005 on 2-10-2008 02:15 PM u better do take me serious i dont want anyhow talk from anyone...... be careful how u deal with people on social networks even if its a place of fun thanks..... oturuGbeke...u r suppose to be apologising to me...MAZI..4 postings things abt me...see who is talking abt being careful...go siddon 4 durty...don't take advantage of my nice nature...ok.nice nature ![]() ![]() my dear mazi u for con see how i dey take laf now ..
Quote from: philomena87 on 2-10-2008 02:43 PM Quote from: mazi on 2-10-2008 02:20 PM Quote from: blackbeauty005 on 2-10-2008 02:15 PM u better do take me serious i dont want anyhow talk from anyone...... be careful how u deal with people on social networks even if its a place of fun thanks..... oturuGbeke...u r suppose to be apologising to me...MAZI..4 postings things abt me...see who is talking abt being careful...go siddon 4 durty...don't take advantage of my nice nature...ok.nice nature ![]() ![]() my dear mazi u for con see how i dey take laf now ..
Quote from: blackbeauty005 on 26-09-2008 02:18 PM how and :-\where is the best way to talk to a lady about your feelings as man ![]() ![]() u no bi man i no bi man how we go answer this one ooooooooooooo
e be like say na yarb remain for here make we dey yarb.... u go appologise to who i no see uu...... make i sit down 4 durty..... u be nice man.... for where i spit am out..... tuaaaaaa..... opatipo tipo...... Replyfor you prencess or u make mistake spell ur name..... when u no know wetin to talk why u show face.... i don notice u wella na where u no get talk na em u dey go...... abeg whenever u see ma post take race make u run cos u no get anything to contribute e pass u.... Mazi be careful now oooo make me no show u say na real wafi gal i be...... i fit start ma talk now ooo yarb u welll... all i talk abt u na lie..... i beg run when u hear ma name old man..... Beauty of the zone.... Blackbeauty005 am loving ma name.....If kissing can be food... Love kissing m
hands up Reply![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Quote from: blackbeauty005 on 2-10-2008 03:58 PM e be like say na yarb remain for here make we dey yarb.... u go appologise to who i no see uu...... make i sit down 4 durty..... u be nice man.... for where i spit am out..... tuaaaaaa..... opatipo tipo...... real born again. for you prencess or u make mistake spell ur name..... when u no know wetin to talk why u show face.... i don notice u wella na where u no get talk na em u dey go...... abeg whenever u see ma post take race make u run cos u no get anything to contribute e pass u.... Mazi be careful now oooo make me no show u say na real wafi gal i be...... i fit start ma talk now ooo yarb u welll... all i talk abt u na lie..... i beg run when u hear ma name old man..... ![]()
pastor..... Reply
am i not a nice old grandfather? Reply
u are clap, clap, clap Reply![]() ![]() ![]() ![]()
why line of talk from u mazi and prencess..... i beg make someone explain who i be to prencess ooo make i no leave mazi face am oooo..... ReplyMazi belif it or not am now a born again..... nice old grandfather and u no fit talk better to the ones coming for your back see that ye ye girly dey clap i pity her...... o pa ti po ti po Beauty of the zone.... Blackbeauty005 am loving ma name.....If kissing can be food... Love kissing m
eeh i no understand the last words Reply
how u go understand i don tell u to dey run if u see ma post u sabi so...... ReplyBeauty of the zone.... Blackbeauty005 am loving ma name.....If kissing can be food... Love kissing m
why u no dey reach other topics na only ur topics u dey reach u are Partial i guess Reply![]() ![]() ![]()
is dis a new fight?...no fight again una hear. Reply
2025 U-20 AFCON: Check Out All 8 Teams That Qualified For Quarter-Finals
Watch Loved-Up Moment Portable's Wife, Ashabi Shared With The Singer (Video)
Newcastle v Chelsea: English Premier League Match,Team News,Goal Scorers & Stats
Manchester United v West Ham: English Premier League Match,Team News,Goal Scorers & Stats
Liverpool v Arsenal: English Premier League Match,Team News,Goal Scorers & Stats