HAVE FUN!!!!!!!
![]() ![]() ![]() HAVE FUN!!!!!!! TALK AM LISTENING!!!
Am Still waiting for an answer ReplyTALK AM LISTENING!!!
MR WORLD SHE DON TIRE U? Reply
yes cos she is a human being with talent and beautiful in her own way Reply
Quote from: Agatex on 22-06-2010 10:54 AM yes cos she is a human being with talent and beautiful in her own way Oga....Thanks Jor
reading Reply
What is wrong with her??.....na her own skilashi be dat abeg! ReplyA LITTLE HELP HERE; A LITTLE HELP THERE, MAKES THE WORLD GO ROUND!
that girl dey flow welly sha...she is blessed and i can garantee u she fit be a very good wifeee Reply"THE WICKED MAN FLEES THOUGHT NO ONE PURSUES, BUT THE RIGHTEOUD ARE AS BOLD AS A LION"
i can't marry her coz she luks like a gay ass biatch... piss out.. Reply
She dey try she get flows but ReplyNO, for marriage she be like man ppl fit say na she be d husband sef plus her thing fit break my thing she look hard... bone stardom
yes ReplyLife is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :*
So even though she be like man...but the golden thing do not look like man own na..abi e look like am? ReplyLOVE COMES TO THOSE WHO BELIEVE IN IT...LET TALK ABOUT LOVE.
woman wey look, dress, and behave like man. ReplyCAPITAL NO! I no fit marry her, if i do, feeling no go dey na. e go be like say i dey with fellow man! i no fit fi her na. inshort guy, me no fit try that one even if na she wan pay! no matter how incorrect ur time is, it will be correct twice a day.
lool ReplyYou know you're the best when people you don't know hate you
Yes, if she go dey pay me daily. Reply
Quote from: waco on 22-06-2010 03:02 PM woman wey look, dress, and behave like man. tel em waco wodda heck am i gonna b doin wif SHEMALE !! CAPITAL NO! I no fit marry her, if i do, feeling no go dey na. e go be like say i dey with fellow man! i no fit fi her na. inshort guy, me no fit try that one even if na she wan pay! ![]()
Quote from: brightossy on 22-06-2010 03:11 PM Yes, if she go dey pay me daily. pay 4 wetin?
Reading comments and pondering.......... ReplyA LITTLE HELP HERE; A LITTLE HELP THERE, MAKES THE WORLD GO ROUND!
change ke! guy u never really study that woman o! Replyshe is been like that for years, infact decades she no fit adjust again! infact i dey suspect if she be man sef! no matter how incorrect ur time is, it will be correct twice a day.
Nope cus she's older than me! LOLZ Reply