IGBO, HAUSA AND YORUBA, WHICH OF YOU SPOILT NAIJA? (Page 8)

Date: 23-06-2010 11:12 pm (13 years ago) | Author: St. Inem-JEPH
1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11 ... 15
- solid_solid at 30-06-2010 03:08 PM (13 years ago)
Quote from: bomsiluv on 30-06-2010 11:53 AM
Quote from: solid_solid on 30-06-2010 10:05 AM
Quote from: bomsiluv on 30-06-2010 09:13 AM
Quote from: solid_solid on 29-06-2010 04:02 PM
bomsilux i na follow na .... when una dey spoil naija i dey my mama berry  ... na as una spoil am finish na him my mama born me? she for no born for here ... na only b/cos i dey here i na i come follow the yawah..

Na you spoil naija. I hear sey na hard labour you give your mama before she born you so, you don dey do wicked act before you come dis world. Bad boy

this useless girl i will plug out your nose now if u no take time ..... anumpama

Yeye fowl. Criminal like you. Namanafini

this inyamini  .... did ur mother know that ur coming here? .... b/cos u for dey read to pass ur common entrance
Posted: at 30-06-2010 03:08 PM (13 years ago) | Gistmaniac
- blings_is_back at 30-06-2010 06:39 PM (13 years ago)
Quote from: zolazola on 30-06-2010 02:14 PM
Quote from: Inemx on 30-06-2010 01:09 PM
Quote from: blings_is_back on 30-06-2010 12:50 PM
Quote from: Inemx on 30-06-2010 09:47 AM
Quote from: blings_is_back on 30-06-2010 09:41 AM
una know wat?
WE NO KNOW. WETIN?

am the new president.....
VERY GOOD AT YA VILLAGE
village association president!!!

u don come again
Posted: at 30-06-2010 06:39 PM (13 years ago) | Hero
- Inemx at 30-06-2010 08:46 PM (13 years ago)
Quote from: bomsiluv on 30-06-2010 01:41 PM
Quote from: Inemx on 30-06-2010 12:44 PM
bomsilux i na follow na .... when una dey spoil naija i dey my mama berry  ... na as una spoil am finish na him my mama born me? she for no born for here ... na only b/cos i dey here i na i come follow the yawah..

Na you spoil naija. I hear sey na hard labour you give your mama before she born you so, you don dey do wicked act before you come dis world. Bad boy

this useless girl i will plug out your nose now if u no take time ..... anumpama

Yeye fowl. Criminal like you. Namanafini[/color]
BOMSILOV WETIN DE HAPPEN

Inemx see me see trouble o , dis mad boy dey call me useless girl
YOU DE OWE AM?
Posted: at 30-06-2010 08:46 PM (13 years ago) | Gistmaniac
- bomsiluv at 1-07-2010 11:59 AM (13 years ago)
Quote from: blings_is_back on 30-06-2010 01:44 PM
but are u useless?

You are worst than me
Posted: at 1-07-2010 11:59 AM (13 years ago) | Gistmaniac
- bomsiluv at 1-07-2010 12:00 PM (13 years ago)
Quote from: mallorca on 30-06-2010 02:35 PM

just stop it now b4 it gets out of hand

He started it
Posted: at 1-07-2010 12:00 PM (13 years ago) | Gistmaniac
- Inemx at 1-07-2010 12:01 PM (13 years ago)
Quote from: bomsiluv on  1-07-2010 11:59 AM
but are u useless?

You are worst than me
NO, HE IS WORSTER WHILE YOU ARE THE WORSE
Posted: at 1-07-2010 12:01 PM (13 years ago) | Gistmaniac
- bomsiluv at 1-07-2010 12:05 PM (13 years ago)
Quote from: solid_solid on 30-06-2010 03:08 PM

this inyamini  .... did ur mother know that ur coming here? .... b/cos u for dey read to pass ur common entrance

Solid_solid I never invited you to this matter. Mind your words
Posted: at 1-07-2010 12:05 PM (13 years ago) | Gistmaniac
- oguejiofor at 1-07-2010 12:09 PM (13 years ago)
ksjdbgcvc  bvxgxhdcbvbgdsgsdbhdf dvdxgddnd bd vdgdhw  z vbzgafAXfwhdjbnm   z  nhvg
na dem spoil naija nah
Posted: at 1-07-2010 12:09 PM (13 years ago) | Gistmaniac
- bomsiluv at 1-07-2010 12:10 PM (13 years ago)
Quote from: Inemx on 30-06-2010 08:46 PM

BOMSILOV WETIN DE HAPPEN

YOU DE OWE AM?

For where? I don't even know him
Posted: at 1-07-2010 12:10 PM (13 years ago) | Gistmaniac
- Inemx at 1-07-2010 12:14 PM (13 years ago)
Quote from: bomsiluv on  1-07-2010 12:10 PM

BOMSILOV WETIN DE HAPPEN

YOU DE OWE AM?

DID HE ASK YOU 4 ANYTHING B4 NOW. TALK TRUE OO. YOU KONW SAY I BE LAWYER
Posted: at 1-07-2010 12:14 PM (13 years ago) | Gistmaniac
- bomsiluv at 1-07-2010 12:15 PM (13 years ago)
Quote from: Inemx on  1-07-2010 12:14 PM

BOMSILOV WETIN DE HAPPEN

YOU DE OWE AM?

No............ I don't even know him
Posted: at 1-07-2010 12:15 PM (13 years ago) | Gistmaniac
- Inemx at 1-07-2010 12:19 PM (13 years ago)
Quote from: bomsiluv on  1-07-2010 12:15 PM

BOMSILOV WETIN DE HAPPEN

YOU DE OWE AM?

BUT ARE YOU UGLY OR BEAUTIFUL
Posted: at 1-07-2010 12:19 PM (13 years ago) | Gistmaniac
- bomsiluv at 1-07-2010 12:22 PM (13 years ago)
Quote from: Inemx on  1-07-2010 12:19 PM
Quote from: bomsiluv on  1-07-2010 12:15 PM

BOMSILOV WETIN DE HAPPEN

YOU DE OWE AM?

BUT ARE YOU UGLY OR BEAUTIFUL

I don't know maybe when you see me, you wil be able to tell
Posted: at 1-07-2010 12:22 PM (13 years ago) | Gistmaniac
- blings_is_back at 1-07-2010 12:29 PM (13 years ago)
but are u useless?

You are worst than me

easy na...... i was jus asking u a question... u complained that he called u useless that was why i asked u if u were?.... i dint mean that ur useless so dont be angry ok?

Quote from: Inemx on  1-07-2010 12:01 PM
but are u useless?

You are worst than me

u and dis ur mouth...... i go buy per knife for u
Posted: at 1-07-2010 12:29 PM (13 years ago) | Hero
- bomsiluv at 1-07-2010 12:31 PM (13 years ago)
Quote from: blings_is_back on  1-07-2010 12:29 PM
but are u useless?

You are worst than me

easy na...... i was jus asking u a question... u complained that he called u useless that was why i asked u if u were?.... i dint mean that ur useless so dont be angry ok?

but are u useless?

You are worst than me

I dey wait for you
Posted: at 1-07-2010 12:31 PM (13 years ago) | Gistmaniac
- Inemx at 1-07-2010 12:34 PM (13 years ago)
but are u useless?

You are worst than me

but are u useless?

You are worst than me

I DE BRING HAMMER FOR YOU, WAIT
Posted: at 1-07-2010 12:34 PM (13 years ago) | Gistmaniac
- mallorca at 1-07-2010 12:38 PM (13 years ago)
Quote from: oguejiofor on  1-07-2010 12:09 PM
ksjdbgcvc  bvxgxhdcbvbgdsgsdbhdf dvdxgddnd bd vdgdhw  z vbzgafAXfwhdjbnm   z  nhvg
na dem spoil naija nah
ejiofor ogini?

Posted: at 1-07-2010 12:38 PM (13 years ago) | Addicted Hero
- blings_is_back at 1-07-2010 12:47 PM (13 years ago)
Quote from: bomsiluv on  1-07-2010 12:31 PM
but are u useless?

You are worst than me

but are u useless?

You are worst than me

I dey wait for you

oya come to Sheraton hotel room 108 am there now
Posted: at 1-07-2010 12:47 PM (13 years ago) | Hero
- Inemx at 1-07-2010 12:58 PM (13 years ago)
Quote from: blings_is_back on  1-07-2010 12:47 PM
but are u useless?

You are worst than me

but are u useless?

You are worst than me

I dey wait for you

THEM DON GIV YOU FOOD? THEN SAY YOUR LAST PRAYER. I DE GO BOOK FOR YOUR COFFIN
Posted: at 1-07-2010 12:58 PM (13 years ago) | Gistmaniac
- bomsiluv at 1-07-2010 03:16 PM (13 years ago)
Quote from: blings_is_back on  1-07-2010 12:47 PM
but are u useless?

You are worst than me

but are u useless?

You are worst than me

I dey wait for you

FOR ABUJA ABI?
Posted: at 1-07-2010 03:16 PM (13 years ago) | Gistmaniac
1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11 ... 15