This conversation took place between a yoruba man and his son Adebisi.
ADEBISI:- papa i wan go abuja search for work, my friends tell me say plenty money and contracts full dia. pray for me.
PA JOHN:- E well my pikin. come and kneel down here. Your elder brother kola; come home the other tym tell me say e no easy yet en buy me TV, and AC. your other brother Toyin; talk say e no easy, e no easy em buy me car. My pikin my prayer for you be say MAKE E NO EASY FOR YOU TOO in all the things wey you go do for abuja so that you too, go come tell me papa e no easy and build house for me. in Jesus name, Amen.
Life is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :*
Posted: at 28-07-2010 10:36 AM (14 years ago) | Addicted Hero
"Those who will say nothing in the face of tyranny must endure the rule of idiots . All that you need for evil to triumph is for the good people to keep quiet and do nothing".
Posted: at 28-07-2010 10:39 AM (14 years ago) | Hero
"Those who will say nothing in the face of tyranny must endure the rule of idiots . All that you need for evil to triumph is for the good people to keep quiet and do nothing".
Posted: at 28-07-2010 12:42 PM (14 years ago) | Hero
Posted: at 29-07-2010 12:03 PM (14 years ago) | Hero