Quote from: ladyc19 on 19-02-2009 11:21 PM look yh the poem and the joke or wateva is rubbish but the comment is classic na u get your mouth.
Quote from: onyinyenaija on 19-02-2009 04:42 AM Quote from: rezimero on 15-02-2009 02:54 PM you know how many engine i don drop? no play oh where u from dey drop the engine ??
Quote from: size1 on 17-02-2009 02:33 PM i dey waka pass i don warn you b4 say make u no dey pass my domot u no dey hear abi. i think hair dey grow for your ear? make i see you for here again, na cutlass i go take finish those you legs wey u take dey wakakurukere
Quote from: rezimero on 20-02-2009 05:49 PM Quote from: size1 on 17-02-2009 02:33 PM i dey waka pass i don warn you b4 say make u no dey pass my domot u no dey hear abi. i think hair dey grow for your ear? make i see you for here again, na cutlass i go take finish those you legs wey u take dey wakakurukerelol..u wan turn am to handicap... ![]()
No d guy na "Man-napper" na. ReplyBe the change u want 2 c in d WORLD
ewww Replyu were havin sex wit a cow?? lmaoo hey u sed wht was i thinkin o.... So little time so much to do.
Quote from: morenikejia on 21-02-2009 01:29 PM ewww u were havin sex wit a cow?? lmaoo hey u sed wht was i thinkin o.... lol...na ur pikin be that..?
Emma i don dey suspect u wit morenikeji o. ReplyBe the change u want 2 c in d WORLD
Quote from: Emmanuel4christ on 22-02-2009 02:43 AM Quote from: morenikejia on 21-02-2009 01:29 PM ewww u were havin sex wit a cow?? lmaoo hey u sed wht was i thinkin o.... lol...na ur pikin be that..? hehe yes na.... Obama born am na So little time so much to do.
Quote from: morenikejia on 22-02-2009 03:46 AM Quote from: Emmanuel4christ on 22-02-2009 02:43 AM Quote from: morenikejia on 21-02-2009 01:29 PM ewww u were havin sex wit a cow?? lmaoo hey u sed wht was i thinkin o.... lol...na ur pikin be that..? hehe yes na.... Obama born am na Be the change u want 2 c in d WORLD
Quote from: Gwhy on 22-02-2009 03:48 AM Quote from: morenikejia on 22-02-2009 03:46 AM Quote from: Emmanuel4christ on 22-02-2009 02:43 AM Quote from: morenikejia on 21-02-2009 01:29 PM ewww u were havin sex wit a cow?? lmaoo hey u sed wht was i thinkin o.... lol...na ur pikin be that..? hehe yes na.... Obama born am na No mind am if Obama no be the president now then fit talk say na Sepp Blatter GREATER IS HE IN ME THAN HE IN THE WORLD
Tel am o,thief olè cari am go. ReplyBe the change u want 2 c in d WORLD
Quote from: morenikejia on 22-02-2009 03:46 AM Quote from: Emmanuel4christ on 22-02-2009 02:43 AM Quote from: morenikejia on 21-02-2009 01:29 PM ewww u were havin sex wit a cow?? lmaoo hey u sed wht was i thinkin o.... lol...na ur pikin be that..? hehe yes na.... Obama born am na see ya life..na obama..u con choose why u no choose osama...and the name look alike ooo OBAMA..OSAMA.. ![]() ![]() ![]()
Quote from: love_omotola on 15-10-2008 04:02 PM It is a poem and not a joke dat should be dedicated to his lover how can milking a cow now become a lover's poem ... I tire for una ooh !! ![]() IF IT AIN'T SHEATHED ... IT AIN'T BANGING !!... *st34lth_b14tch* ...
Story land ReplyBe the change u want 2 c in d WORLD
morenikeji, only yu be 2person?... Reply
Quote from: kido123 on 23-02-2009 09:29 AM morenikeji, only yu be 2person?... you no fit code from the name? MORENIKEJI
Quote from: rezimero on 23-02-2009 01:43 PM Quote from: kido123 on 23-02-2009 09:29 AM morenikeji, only yu be 2person?... you no fit code from the name? MORENIKEJImember of d school of candle light, dem neva teach dem decoding
where the school dey? Reply
the sukuru dey near Iphie house na! Reply