this one no funny at all! Reply"Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest c
very confusing Reply
and materialistic Reply
Oga oooooooooo...upon say money no dey naija you still dey crack dry joke lol..... Reply
aha wetin concern joke and money for naija. even people in USA dey complain say money no dey. see u Reply
the joke is dry Reply
Quote from: love_omotola on 7-11-2008 04:20 PM the joke is dry Tola. Hi ![]() ![]() ![]()
Quote from: grin_genius4lif on 7-11-2008 05:01 PM Quote from: love_omotola on 7-11-2008 04:20 PM the joke is dry Tola. Hi ![]() ![]() ![]()
Quote from: rezimero on 8-11-2008 01:14 PM Quote from: grin_genius4lif on 7-11-2008 05:01 PM Quote from: love_omotola on 7-11-2008 04:20 PM the joke is dry Tola. Hi ![]() ![]() ![]() "Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest c
why u no attack omotola? because na babe? she yab you, you dey open teeth. i shame for you :'( :'( :'( :'( :'( [/quote] Is that wat makin yo cry? ok pele life goes on ![]()
na your way b4 na. so i no surprise Reply
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest c
Quote from: Sillyjokker on 8-11-2008 02:06 PM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
LOL!! my guy rezi... i hail you... remember PEOPLE MAKE UNA LAAAAAAAAAF OH... Reply![]()
Quote from: grin_genius4lif on 8-11-2008 02:17 PM LOL!! my guy rezi... i hail you... remember PEOPLE MAKE UNA LAAAAAAAAAF OH... all this one wey you dey call me 'MY GUY' hope say e come from your belle o? ![]()
If you no like am no be force oh... I fink u deserve it tho Reply
na question i ask oh. anyway i believe you sha Reply![]()
thanks for believeing its just a way to make freinds Reply
hmmmmmmmmmmmmmmmmm... ok Reply