my name is kebella ![]() ![]()
THE ONLY TOPICE UNA FIT COMMENT SHARPERLY IS SEX I WONDEROOOOOOOOOOOOOOO Reply
yu don follow comment nah Replymy name is kebella ![]() ![]()
kb oya shut up. Who put ur mouth? Reply
I dey come make i come down first , before i go read this your topic. Because that thing NO GET TIME . Still ontop anyway Reply
no go hook there akpetashi man Replymy name is kebella ![]() ![]()
PJ WAZUP .................... NA PURE WATER PUT MA MOUTH OOOOOOOOOOO ANYWAY I CLOSE EM SHAAAA Replymy name is kebella ![]() ![]()
good. Anyway am fine o and u? Reply
the best time for sex?? anytime i feel like Reply
am coming Reply
AM GR8 ..........WA 4 YU PERSON NO DEY VIEW YU AGAIN..............STIL WAITING 4 UR PIX Replymy name is kebella ![]() ![]()
The best time of d kinni, na anytime wey 2 of una no fit hold unaselves again. Ur body go jst tell u, u knw how em dey be naa!! Reply
hmmm. Reply
ikebe,ur future look too bright and the past is damn encouraging...i dey eye u welle welle....i wish i fit enter even na halfway.... (abeg make any other person no read this this...na only between me and ikebe) Reply
Quote from: donaldmoo11 on 29-01-2011 05:06 AM ikebe,ur future look too bright and the past is damn encouraging...i dey eye u welle welle....i wish i fit enter even na halfway.... (abeg make any other person no read this this...na only between me and ikebe) CHEI, CHEI, ONLY HALF WAY YOU WANT ENTER? CHEI AGAIN lol ![]()
loooool he is not brave enuf to go for d end of d tunnel Reply![]()
Men of little faith. Reply
Quote from: blings_is_back on 27-01-2011 03:32 PM early morning..... 10 rounds is ok and u death man already
WE ARE HERE Replyno matter how incorrect ur time is, it will be correct twice a day.
Hmmmmmmmmmmmmmmm Reply