Read lie wey one girl wan take faint person ooooo ;
All in the name of forming,...
Waiter, Pls I like my SALAD very hot, also can I have 2 bottles of SHAWARMA. Ore mi gimme ur PIN let me call U̶̲̥̅̊. I'm so tired, I just made my hair in shoprite.
Really??
I want to spend my summer in London dis Christmas period. And just bought my BB but I hvnt collected d PIN.
When I'm flying, I always like d window seat cos I open it for fresh air.
I prefer london to uk.
I NO SEND THEM; COS DEY NO BE TEXT
Posted: at 12-04-2011 11:02 AM (14 years ago) | Upcoming
chicanorose at 12-04-2011 11:06 AM (14 years ago) (f)
I bet u, when u wan chop cake, na then u go knw say oven dey.
Posted: at 12-04-2011 11:06 AM (14 years ago) | Gistmaniac
Kristiantus at 12-04-2011 11:45 AM (14 years ago) (m)
Quote from: jjdogara on 12-04-2011 11:02 AM
Read lie wey one girl wan take faint person ooooo ;
All in the name of forming,...
Waiter, Pls I like my SALAD very hot, also can I have 2 bottles of SHAWARMA. Ore mi gimme ur PIN let me call U̶̲̥̅̊. I'm so tired, I just made my hair in shoprite.
Really??
I want to spend my summer in London dis Christmas period. And just bought my BB but I hvnt collected d PIN.
When I'm flying, I always like d window seat cos I open it for fresh air.
I prefer london to uk.
I NO SEND THEM; COS DEY NO BE TEXT
na so sum of dem take dey mumu themselves...
Posted: at 12-04-2011 11:45 AM (14 years ago) | Hero
chicanorose at 12-04-2011 12:44 PM (14 years ago) (f)
dat means u don rate me high. because for one to buy sea fooc, u go really get plenty money and even if them sell u, e no go reach to buy the sea food.
I bet u, when u wan chop cake, na then u go knw say oven dey.
Posted: at 12-04-2011 12:44 PM (14 years ago) | Gistmaniac