talk to hand
Quote from: hammedkola on 10-05-2011 03:55 PM Quote from: Emmagency9 on 10-05-2011 03:19 PM Quote from: hammedkola on 10-05-2011 01:46 PM A man dies and goes to hell, on getting there he discovered that each country has different hell spaces,then he went to Germany's hell and saw that first you would be put in an electric chair for 20min and then you would be forced to lie on a bed with nails and knife on it and then demons would come to flog you for the rest of the day. He taught that was too harsh and went to US, China and Brazil hell, he discovered it was all the same. Then he saw many people lining up to enter the Nigeria hell, he was curious and asked one man why there was many people waiting to go in when all the hells where the same? The man answered that there is no electricity so the chair would not work,and money were paid for the nails to be delivered but it was embezzled so you sleep comfortably and lastly the demons are on strike because they demanded that the salary should be increased but haven't got any reply. So that is why many people wanted the Nigeria hell. blah blah blah blah. ever since u joined, u never ever paste something new.talk to hand If you don't like me, 1. Take a map, 2. Get a car (even if na borrow), 3. Drive to HELL!. Have a nice trip. ✔
Make una allow d poster oooo na new comer e be Reply![]() e go bcome old comer like ona one day ![]() ![]() ![]() ![]()
Quote from: lanudja on 10-05-2011 04:26 PM Make una allow d poster oooo na new comer e be but him too stubborn ![]() e go bcome old comer like ona one day ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Am absolutely so made of what i cannot actually decode
Quote from: Skypon2002 on 10-05-2011 04:38 PM Quote from: lanudja on 10-05-2011 04:26 PM Make una allow d poster oooo na new comer e be but him too stubborn ![]() e go bcome old comer like ona one day ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() How u take know say i stubborn?
![]() ![]() ![]() ![]() who u dey ask? who even put ur mouth for the talk? ![]() ![]() ![]() ![]() abeg go far joooooo ![]() ![]() ![]() Am absolutely so made of what i cannot actually decode
Skypon,wey others na....Coolandea,Emeru,bisi,Emanc,Chris,Dat guy wey get big head...2m2m..etc Reply
it was hilarious Reply
Welcome to d room Kelly...ur 1st post here,no let dem infect u for his room oh Reply
Quote from: nellkiss on 11-05-2011 10:07 PM Skypon,wey others na....Coolandea,Emeru,bisi,Emanc,Chris,Dat guy wey get big head...2m2m..etc Coolandea don go dey sell fish and crayfish for oyimbo market....... Emejuru dey do shoemaker for mainroad side near oshodi........ Bisi dey sell tomato and pepper for mile 2......... Emmanc carry catapult dey find bird for bush, infact that one na hunter him be........ Kris dey do picking pocket for alaba intl............. Which guy get big head?? abi na mrvoue? that one go thief for oshodi, them take bottle break him head, na so him take die ooooo... even kenolis don dey push barrow for alaba intl....... stephen don dey prison tey tey.......... ask me of anybody and i will tell u how far with the person............ ![]() ![]() Am absolutely so made of what i cannot actually decode
Quote from: Skypon2002 on 12-05-2011 12:01 AM Quote from: nellkiss on 11-05-2011 10:07 PM Skypon,wey others na....Coolandea,Emeru,bisi,Emanc,Chris,Dat guy wey get big head...2m2m..etc Coolandea don go dey sell fish and crayfish for oyimbo market....... Emejuru dey do shoemaker for mainroad side near oshodi........ Bisi dey sell tomato and pepper for mile 2......... Emmanc carry catapult dey find bird for bush, infact that one na hunter him be........ Kris dey do picking pocket for alaba intl............. Which guy get big head?? abi na mrvoue? that one go thief for oshodi, them take bottle break him head, na so him take die ooooo... even kenolis don dey push barrow for alaba intl....... stephen don dey prison tey tey.......... ask me of anybody and i will tell u how far with the person............ ![]() ![]() chaii...snapter,Terry..since feb,u knw say i don 4get some of those ther freaky names.. Wey my riverniger???Abi go call am 4me...he still d worship dat idol??
poster u are adamant try and learn how to use the site b4 u go cary ur wahala enter here Reply
Quote from: nellkiss on 12-05-2011 12:16 AM Quote from: Skypon2002 on 12-05-2011 12:01 AM Quote from: nellkiss on 11-05-2011 10:07 PM Skypon,wey others na....Coolandea,Emeru,bisi,Emanc,Chris,Dat guy wey get big head...2m2m..etc Coolandea don go dey sell fish and crayfish for oyimbo market....... Emejuru dey do shoemaker for mainroad side near oshodi........ Bisi dey sell tomato and pepper for mile 2......... Emmanc carry catapult dey find bird for bush, infact that one na hunter him be........ Kris dey do picking pocket for alaba intl............. Which guy get big head?? abi na mrvoue? that one go thief for oshodi, them take bottle break him head, na so him take die ooooo... even kenolis don dey push barrow for alaba intl....... stephen don dey prison tey tey.......... ask me of anybody and i will tell u how far with the person............ ![]() ![]() chaii...snapter,Terry..since feb,u knw say i don 4get some of those ther freaky names.. Wey my riverniger???Abi go call am 4me...he still d worship dat idol?? terry dey sell mama put for main road........ riverniger dey sell igbo, kai kai, cigar for under bridge..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Am absolutely so made of what i cannot actually decode
Lolz. Nigeria is so bad Reply
the guy mumu in the advance way Reply
hammedkola remix Reply
Quote from: nellkiss on 12-05-2011 12:16 AM Quote from: Skypon2002 on 12-05-2011 12:01 AM Quote from: nellkiss on 11-05-2011 10:07 PM Skypon,wey others na....Coolandea,Emeru,bisi,Emanc,Chris,Dat guy wey get big head...2m2m..etc Coolandea don go dey sell fish and crayfish for oyimbo market....... Emejuru dey do shoemaker for mainroad side near oshodi........ Bisi dey sell tomato and pepper for mile 2......... Emmanc carry catapult dey find bird for bush, infact that one na hunter him be........ Kris dey do picking pocket for alaba intl............. Which guy get big head?? abi na mrvoue? that one go thief for oshodi, them take bottle break him head, na so him take die ooooo... even kenolis don dey push barrow for alaba intl....... stephen don dey prison tey tey.......... ask me of anybody and i will tell u how far with the person............ ![]() ![]() chaii...snapter,Terry..since feb,u knw say i don 4get some of those ther freaky names.. Wey my riverniger???Abi go call am 4me...he still d worship dat idol?? Skypon you no dey ever talk the truth , with that your hippopotamus head,
Hell story.... Reply
am sure you loved it Reply
2025 U-20 AFCON: Check Out All 8 Teams That Qualified For Quarter-Finals
Watch Loved-Up Moment Portable's Wife, Ashabi Shared With The Singer (Video)
Newcastle v Chelsea: English Premier League Match,Team News,Goal Scorers & Stats
Manchester United v West Ham: English Premier League Match,Team News,Goal Scorers & Stats
Liverpool v Arsenal: English Premier League Match,Team News,Goal Scorers & Stats