i just dey pity you sef , if not , i for destroys your entire village within just a few seconds
Quote from: ajanni on 9-06-2011 08:44 AM wetin your small pikin know sef, otherwise , you will realise dey no dey use dat kind thing on people like me extra -ordinary i just dey pity you sef , if not , i for destroys your entire village within just a few seconds See u, u get strength? Na only mouth u get. U wey bi lyk kpanla. Come and engage in a fight with me an see what I would do to your black face. I go re-arrange your face as tinka dey re-arrange basin.Wen I finish with you, na sack bag your ppl go take carry your bones.
Quote from: ajanni on 8-06-2011 10:31 AM am here now Who called you?
Her Excellency is a very beautiful woman. make she dey it na God bless her. Reply
very impressive-am impressed Reply
DAAAAAAAMN!!!! DAME,PLEASE CAN YOU BE MY SUGAR MUMMY???KUDOS!! Reply![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
bad boy , wife of the leader? Reply
I TANK GOD FOR HER. SHE IS A LUCKY WOMAN! Reply
yeah lucky indeed!!! Reply
She's ok and nice don't complain ajanni, she can't dress as you like ok, she may dressed as others like, she's cute. Reply
MONEY IS GOOOOD Reply
NNE YOU ARE SO GOOD Reply
Beautiful Shorts by TY Bello, Looking very cute if I must say. Reply
proud of you Reply
Nnah eh!! amaranma is dis who i tink it is God bless Naija 4givn us a woman of substance as d first lady. Why wnt Jona kip smilin evry tym ah nw i kno where its cumin 4rm. No ofence bt 2 tins ve 2 b wrkd on her speach n way of walkin I call it (D Dame Swagger) cuz shes nt only representin Naija bt Africa 2. Finally its bin said gve honor 2 whom its due cuz witout d proffessional touch of d beautiful, strong n artistic T Y Bello we all wnt b makin all des coments. So I say 3 gbosa 2 T Y Bello, Jona's family n d Federal Republic of Nigeria. Gbosa, gbosa, gbosa!!! Reply
Just Peeping Reply
She looks very good indeed n very appealing. Reply
Absolutely Gorgeous! She's a cute woman! Reply
naija una too much!!! coffee wey I dey drink for hia comot for my nose as I read this. Reply