firstly i will say u are a newbie anyway this is not d right place to do that.anyway i think change of environment caused that but u still hv to keep talking to her if truely u love her..some times some ladies are heartless but u still hv to keep calling and talking to her and if u are not seeing any green light in that aspect i will advice u to let go and carry on with ur life maybe she is not the right person 4 u.or she might receive a news that u are not the right person 4 her is just dynamic..anyway..keep ur head up concentrate in wht ever u are doing if u are sucessful in life many good and loving ladies will come your way.That is all i hv to say abt that. Replybut make i talk here no be love love stuff..here na joke forum..i no say.. my folks go reply with me with this things way i talk now. ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2.0.
Quote from: Toks-E on 7-02-2009 12:37 AM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() toks watin happen na..
Guy cari ur love life go love n dating,dis side na 4 people wey dey kolo abi u wan mak kolo enta ur mata? ReplyBe the change u want 2 c in d WORLD
Quote from: Gwhy on 7-02-2009 07:47 AM Guy cari ur love life go love n dating,dis side na 4 people wey dey kolo abi u wan mak kolo enta ur mata? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Quote from: onyinyenaija on 7-02-2009 03:25 PM Quote from: Gwhy on 7-02-2009 07:47 AM Guy cari ur love life go love n dating,dis side na 4 people wey dey kolo abi u wan mak kolo enta ur mata? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Be the change u want 2 c in d WORLD
u go chil now abi na by power ,na waoooooo Reply
Quote from: agidis on 7-02-2009 03:46 PM u go chil now abi na by power ,na waoooooo wetin u dey talk? Be the change u want 2 c in d WORLD
Quote from: Gwhy on 7-02-2009 04:18 PM Quote from: agidis on 7-02-2009 03:46 PM u go chil now abi na by power ,na waoooooo wetin u dey talk?wetin u expect person wey inside cage to talk... na d same kolo talk ![]()
Quote from: onyinyenaija on 7-02-2009 06:18 PM Quote from: Gwhy on 7-02-2009 04:18 PM Quote from: agidis on 7-02-2009 03:46 PM u go chil now abi na by power ,na waoooooo wetin u dey talk?wetin u expect person wey inside cage to talk... na d same kolo talk ![]() Be the change u want 2 c in d WORLD