![]() If you don't like me, 1. Take a map, 2. Get a car (even if na borrow), 3. Drive to HELL!. Have a nice trip. ✔
When the girl finish, I go take turn. MONY good oooooooo Reply
okies na Replyokies na since you need my website here is it www.shydaimma.....Dat's oll wait!!!!!! dat's oll
Quote from: patienceudosen on 3-05-2012 12:43 PM When the girl finish, I go take turn. MONY good oooooooo OH POOR YOU! SO YOU ARE BUSY LOOKING FOR A RICH MARRIED MAN TO SNATCH, OUT OF THE ABUNDANCE OF THE HEART, THE MOUTH ....BUT GOD WILL SURLY DISAPPOINT YOU THIS TIME, GO GET A LIFE, PRAY FOR YOUR OWN MAN AND STOP BREAKING PEOPLE'S HOME
@Poster, Amebo wetin concern you? Reply
Quote from: watnico on 2-05-2012 03:56 PM if the girl live am na watin him fine he see how he go open eye go marry this kind person I know you don't even know when to get married
Quote from: donmanady on 3-05-2012 12:56 PM OH POOR YOU! SO YOU ARE BUSY LOOKING FOR A RICH MARRIED MAN TO SNATCH, OUT OF THE ABUNDANCE OF THE HEART, THE MOUTH .... BUT GOD WILL SURLY DISAPPOINT YOU THIS TIME, GO GET A LIFE, PRAY FOR YOUR OWN MAN AND STOP BREAKING PEOPLE'S HOME guy i think say na joke she dey joke o.....u no know if she mean am okies na since you need my website here is it www.shydaimma.....Dat's oll wait!!!!!! dat's oll
Quote from: patienceudosen on 3-05-2012 12:43 PM When the girl finish, I go take turn. MONY good oooooooo That guy (Aki) get taste oh!
THIS IS WHY SOMEONE SAID THAT NAIJAPALS NEWS ARE FAKE AND NOT RELIABLE BECAUSE OF SOME SO CAL-LES POSTERS AND WRITER'S, MY ADVICE TO YOU ALL IS TO PRAISE GOD FOR ANY GOOD THINGS THAT HAPPENS NOT ON BAD, STOP PROPAGANDA ATITIUDE AND HYPROGASTIC ATITIUDE FOR IT CANT HELP US; BY THE WAY ARE WE HERE TO ENCOURAGE AND TEACH OTHERS OR TO DISCOURAGE THEM NO MY DEARS BE WISE AND LEAN TO TALK WHEN IT IS NEEDED NOT WHEN IT IS NOT NEEDED. a stitch in times says nine. Reply
naija wetin una come talk about dis short man wey marry dis tall fine girl , na shame or na narmal thing ? , ? ? , ? i dey wonder if dat short man na oyinbo man come marry tell fine naija girl all dis jobless people here for naijapals for don comments alot of Nonsenes words about de naija girl wey go marry short oyinbo man........... well now i don no say people here no get work........... phyuk all of you here matherphyukers animals fools .......una dey talk about dat young man wey go marry oyinbo woman , but una no talk about dis DIRTY BLACK ASS SHIT MOTHERfcukER MONKEYS go to hell Reply
Quote from: enomas on 3-05-2012 01:30 PM THIS IS WHY SOMEONE SAID THAT NAIJAPALS NEWS ARE FAKE AND NOT RELIABLE BECAUSE OF SOME SO CAL-LES POSTERS AND WRITER'S, MY ADVICE TO YOU ALL IS TO PRAISE GOD FOR ANY GOOD THINGS THAT HAPPENS NOT ON BAD, STOP PROPAGANDA ATITIUDE AND HYPROGASTIC ATITIUDE FOR IT CANT HELP US; BY THE WAY ARE WE HERE TO ENCOURAGE AND TEACH OTHERS OR TO DISCOURAGE THEM NO MY DEARS BE WISE AND LEAN TO TALK WHEN IT IS NEEDED NOT WHEN IT IS NOT NEEDED. a stitch in times says nine. naija wetin una come talk about dis short man wey marry dis tall fine girl , na shame or na narmal thing ? , ? ? , ? i dey wonder if dat short man na oyinbo man come marry tell fine naija girl all dis jobless people here for naijapals for don comments alot of Nonsenes words about de naija girl wey go marry short oyinbo man........... well now i don no say people here no get work........... fcuk all of you here matherfcukers animals fools .......una dey talk about dat young man wey go marry oyinbo woman , but una no talk about dis DIRTY BLACK ASS SHIT MOTHERfcukER MONKEYS go to hell
Quote from: dizhadah on 3-05-2012 01:28 PM ![]() ![]()
Quote from: Adikpe on 3-05-2012 01:17 PM That guy (Aki) get taste oh! naija wetin una come talk about dis short man wey marry dis tall fine girl , na shame or na narmal thing ? , ? ? , ? i dey wonder if dat short man na oyinbo man come marry tell fine naija girl all dis jobless people here for naijapals for don comments alot of Nonsenes words about de naija girl wey go marry short oyinbo man........... well now i don no say people here no get work........... fcuk all of you here matherfcukers animals fools .......una dey talk about dat young man wey go marry oyinbo woman , but una no talk about dis DIRTY BLACK ASS SHIT MOTHERfcukER MONKEYS go to hell
Quote from: Shydaimma on 3-05-2012 01:04 PM guy i think say na joke she dey joke o.....u no know if she mean am naija wetin una come talk about dis short man wey marry dis tall fine girl , na shame or na narmal thing ? , ? ? , ? i dey wonder if dat short man na oyinbo man come marry tell fine naija girl all dis jobless people here for naijapals for don comments alot of Nonsenes words about de naija girl wey go marry short oyinbo man........... well now i don no say people here no get work........... fcuk all of you here matherfcukers animals fools .......una dey talk about dat young man wey go marry oyinbo woman , but una no talk about dis DIRTY BLACK ASS SHIT MOTHERfcukER MONKEYS go to hell
Quote from: manassehahumbe on 3-05-2012 01:04 PM I know you don't even know when to get married naija wetin una come talk about dis short man wey marry dis tall fine girl , na shame or na narmal thing ? , ? ? , ? i dey wonder if dat short man na oyinbo man come marry tell fine naija girl all dis jobless people here for naijapals for don comments alot of Nonsenes words about de naija girl wey go marry short oyinbo man........... well now i don no say people here no get work........... fcuk all of you here matherfcukers animals fools .......una dey talk about dat young man wey go marry oyinbo woman , but una no talk about dis DIRTY BLACK ASS SHIT MOTHERfcukER MONKEYS go to hell
Quote from: Adikpe on 3-05-2012 12:59 PM @Poster, Amebo wetin concern you? naija wetin una come talk about dis short man wey marry dis tall fine girl , na shame or na narmal thing ? , ? ? , ? i dey wonder if dat short man na oyinbo man come marry tell fine naija girl all dis jobless people here for naijapals for don comments alot of Nonsenes words about de naija girl wey go marry short oyinbo man........... well now i don no say people here no get work........... fcuk all of you here matherfcukers animals fools .......una dey talk about dat young man wey go marry oyinbo woman , but una no talk about dis DIRTY BLACK ASS SHIT MOTHERfcukER MONKEYS go to hell
Quote from: donmanady on 3-05-2012 12:56 PM OH POOR YOU! SO YOU ARE BUSY LOOKING FOR A RICH MARRIED MAN TO SNATCH, OUT OF THE ABUNDANCE OF THE HEART, THE MOUTH .... naija wetin una come talk about dis short man wey marry dis tall fine girl , na shame or na narmal thing ? , ? ? , ? i dey wonder if dat short man na oyinbo man come marry tell fine naija girl all dis jobless people here for naijapals for don comments alot of Nonsenes words about de naija girl wey go marry short oyinbo man........... well now i don no say people here no get work........... fcuk all of you here matherfcukers animals fools .......una dey talk about dat young man wey go marry oyinbo woman , but una no talk about dis DIRTY BLACK ASS SHIT MOTHERfcukER MONKEYS go to hell BUT GOD WILL SURLY DISAPPOINT YOU THIS TIME, GO GET A LIFE, PRAY FOR YOUR OWN MAN AND STOP BREAKING PEOPLE'S HOME
Quote from: Shydaimma on 3-05-2012 12:44 PM okies na naija wetin una come talk about dis short man wey marry dis tall fine girl , na shame or na narmal thing ? , ? ? , ? i dey wonder if dat short man na oyinbo man come marry tell fine naija girl all dis jobless people here for naijapals for don comments alot of Nonsenes words about de naija girl wey go marry short oyinbo man........... well now i don no say people here no get work........... fcuk all of you here matherfcukers animals fools .......una dey talk about dat young man wey go marry oyinbo woman , but una no talk about dis DIRTY BLACK ASS SHIT MOTHERfcukER MONKEYS go to hell
EFCC Arrests Two Chinese Nationals, Six Nigerians Over Illegal Mining in Ogun State (Photos)
Ganduje Sparks Controversy With One-Party State Remarks Amid Wave Of Defections
EFCC To Investigate Alleged ₦528bn Misappropriation By Ex-Zamfara Governor, Matawalle
I’m Married To Jesus — Pretty Reverend Sister Tells Asaba Boys Asking For Her Number (VID)