OMG!! Seven Police Men Attack Baba Fryo, Break His Legs (Denge Denge Pose!)

Date: 22-08-2012 7:13 pm (11 years ago) | Author: Daniel Bosai
- at 22-08-2012 07:13 PM (11 years ago)
Seven yet to be identified policemen beat reggae/ ragga singer, Papa Fryo to stupor last Monday morning. The ugly incident which occurred at Desyles Hotel and Niteclub,   Badagry, Lagos at 3: 00AM, according to the humiliated singer was unfortunate and a clear case of injustice. He claimed he was not in any way involved in the matter that led to the brutality meted out to him by the policemen from Isashi Police Station, Badagry, Lagos who had come to arrest two women identified as sisters in the niteclub . .

The girls identified as sisters were earlier approached by a man who an eye-witness claimed wanted to have fun with them together.  The sisters, who were already in his car felt he could not make love with them together and the disagreement led to the fight which caused part of his car to damage.

The aggrieved man later took the matter to the police station at Isashi. Baba Fryo narrates his ordeal:

“Na  one man go carry police come to arrest two girls so as the girl dem dey resist arrest, I even advised the girls to follow the police as the girls to resist address, no be say I do anything bad. As the police dey discuss outside as they dey argue, later they reinforce, when they reinforce dey be about seven and me I know dey that time wey dey reinforce, me I dey sleep for upstairs, but when I hear the noise I had to come down. When I come down the police dey beat them too much and me I know fit bear am, even the girls I know happy with wetin them dem dey do but because they were constituiting nuisance there but at least they are humans and they are woman. They no suppose to dey beat woman like that, so the only statement that I made was make una take am easy dem be women that was all, na him this police dem  begin to beat me, use banton to break my leg, begin to match my leg. So from there they handcuff me and carry me go police station.

“So when they come ask dem say  wetin this man do, the other two police wey come at first, them come dey talk say this man no o anything this man dey our side, na him them come commot the handcuff from my hand, they know even tell me sorry they no talk anything, but now I dey hospital now, since that day till now, so I just collect the x-ray now and dem say I get fracture for leg and the police no talk anything about the bills and everything for this hospital. Funny enough, the man wey call the police, the man wan sleep with two sisters, but the girls come understand they no come gree, but the first time dem dey play with the man, dey play with car so tey dem put  on in ignition and the police ask am say where him dey when they put  on the ignition, he say him dey inside car, so the switch of the wiper comot, the man no complain ohhh, so when the girls come refuse the man na him the man come begin complain say that switch wey dey comot na N15,000 and say the girls go pay.   I get motor that thing na N500 or N1000 problem. So after dem reach police station solve the matter finish dey come say the two of them dey tell lies say make dem settle themselves, that was all oh.

“We dey fear armed robber we dey fear police. Wetin make police take action like that na because of the amount of money the man take call am for police thinking say dey go fit exploit the girls, then get the money or the man wan put them for tight corner. na ten ten thousand since Monday u understand so na wetin happen be that my brother nothing else. Later dem take  me to the police station and I met the Divisional Police Officer (DPO) who after listening to me, said it was a communication gap problem. That the policemen did not know na be  Baba Fryo.  Can you imagine that? So, if you could not identify me as Baba Fryo, u wan kill me? ”

As at the time of posting this report, Baba Fryo is on the sick bed at Aiyetoro Medical Centre, along Badagry Expressway, Lagos.

Dem go dey Denge Denge pose! Waka kuru kere Pose!

Posted: at 22-08-2012 07:13 PM (11 years ago) | Addicted Hero
- moniconyez at 22-08-2012 07:31 PM (11 years ago)
This poster boy sef. he said papa fryo. Instead of BABA Frayo Chei mumu poster again  Grin
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=aO9ZfJJIptA" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=aO9ZfJJIptA</a>
Posted: at 22-08-2012 07:31 PM (11 years ago) | Hero
- seeuthere22 at 22-08-2012 08:00 PM (11 years ago)
sorryooooo....get well soon.
Posted: at 22-08-2012 08:00 PM (11 years ago) | Upcoming
- Solidstonez at 22-08-2012 08:07 PM (11 years ago)
THANK GOD FOR YOUR LIFE

Posted: at 22-08-2012 08:07 PM (11 years ago) | Addicted Hero
- proly at 22-08-2012 08:40 PM (11 years ago)
nawooooooooooooooooo nija police
Posted: at 22-08-2012 08:40 PM (11 years ago) | Hero
- denmal at 22-08-2012 10:00 PM (11 years ago)
Posted: at 22-08-2012 10:00 PM (11 years ago) | Gistmaniac
- moriztuos at 22-08-2012 10:23 PM (11 years ago)
Eeya sry
Posted: at 22-08-2012 10:23 PM (11 years ago) | Gistmaniac
- dickman2 at 22-08-2012 10:35 PM (11 years ago)
nawa for nigeria police oooh..
Posted: at 22-08-2012 10:35 PM (11 years ago) | Addicted Hero
- dickman2 at 22-08-2012 10:36 PM (11 years ago)
 Huh? Huh? Huh? Huh? Huh?
Posted: at 22-08-2012 10:36 PM (11 years ago) | Addicted Hero
- dickman2 at 22-08-2012 10:37 PM (11 years ago)
so if not Baba frayo them for kill am na..nawa for this uniform men oooh..
Posted: at 22-08-2012 10:37 PM (11 years ago) | Addicted Hero
- mallorca at 22-08-2012 11:07 PM (11 years ago)

Posted: at 22-08-2012 11:07 PM (11 years ago) | Addicted Hero
- interpo777 at 23-08-2012 12:20 AM (11 years ago)
how popular is he that policecant indentify him, anyway thats nigeria  for u fryo.........get well soon
Posted: at 23-08-2012 12:20 AM (11 years ago) | Gistmaniac
- zeigbo at 23-08-2012 12:39 AM (11 years ago)
Quote from: stephen153 on 22-08-2012 10:00 PM
Eya no wonder i didn't see him since last week
so Na thesame ashawo joint una dey go Huh?Huh?

Posted: at 23-08-2012 12:39 AM (11 years ago) | Addicted Hero
- FRANKLYNJUDGE at 23-08-2012 01:35 AM (11 years ago)
Police  in 9jal
Posted: at 23-08-2012 01:35 AM (11 years ago) | Upcoming
- winace at 23-08-2012 02:12 AM (11 years ago)
Sue their sorry ass.
Posted: at 23-08-2012 02:12 AM (11 years ago) | Addicted Hero
- Adego1 at 23-08-2012 05:12 AM (11 years ago)
useless police force
Posted: at 23-08-2012 05:12 AM (11 years ago) | Upcoming
- Adego1 at 23-08-2012 05:14 AM (11 years ago)
and these are the police south sudan want to employ to come train their police mtcheeew disgrace to the police uniform
Posted: at 23-08-2012 05:14 AM (11 years ago) | Upcoming
- yane at 23-08-2012 06:23 AM (11 years ago)
chai na him be say if i go nija i no dey find trouble or go were people dey fight oooo.sorry my fryo.when u recover money don come be that,u will take this ur problem sing and make plenty plenty money.
Posted: at 23-08-2012 06:23 AM (11 years ago) | Newbie
- dickman2 at 23-08-2012 07:28 AM (11 years ago)
 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Posted: at 23-08-2012 07:28 AM (11 years ago) | Addicted Hero
- lanudja at 23-08-2012 07:44 AM (11 years ago)
Sorry Fryo man
Posted: at 23-08-2012 07:44 AM (11 years ago) | Hero

1. Celebrity Bar Man, Cubana Chief Priest in Messy Land Tussle With Imo State Government

2. Owners of Abuja Chinese Supermarket Where Nigerians Are Barred Respond to FCCPC‘s Summons

3. I Brought Afrobeat to America, Even Before Wizkid & Drake's Collabo - Singer, Rotimi (VID)

4. PHOTOS: 8 Years Old Girl Severely Assaulted and Left Almost Blinded by Her Aunt in Lagos

5. Tanzania Shuts Down 5 Hydroelectric Stations to Reduce Excess Electricity in The National Grid

6. VIDEO: Davido Lists Artistes He Loves To Collaborate With

7. 'God Won't Forgive Me If I Forget Leaders Who Put Me In Office When...' - APC Gov. Aspirant,

8. Teenager, Abiodun Adewuyi Sentence To Three Years In Jail For Stealing Water Taps In Edo

9. Israel DMW Reacts As Doctor Lists Benefits Of Marrying A Virgin

10. ‘I Stopped Going To Gym Because Of Heaven’ – Actor Williams Uchemba

11. "I’ll Have 11 Children Until My Late Son, Kambili Returns" – Actor, Yul Edochie Vows

12. Police Arrest Two Suspects Over killing Of Okada Rider In Niger State

13. Actress, Uche Ogbodo Advices Single Colleagues To Marry Themselves

14. "APC Is The Answer To Nigeria’s Problems" - Ganduje Claims

15. BREAKING: 119 Inmates Escape As Heavy Rains Destroy Suleja Prisons

16. "I’ve Been Married for 20 Years But Never Cooked" – Mojisola Hunponu-Wusu