If I see u for that boy back again I will show u wetin pass pepper.
If I see u for that boy back again I will show u wetin pass pepper. EXPERT ıs'LL I SEE my moda ıs frm chına my fada ıs frm sudan they gave bırth to me ın somalıa
Chai, dis place dry..Wey franel make i take am practice... ReplyFranel, franel, franel where u dey ansa na b4 i come look for u...?
Quote from: ExpertTbright on 31-08-2015 11:28 PM Gift,,,a PhD holder like u, u are dating a conductor uhn? Abi u wan tell me say u no know the work wey jossy dey do I'm asking u If I see u for that boy back again I will show u wetin pass pepper. chaii....who let the dogs out? Love or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
See ur yansh jossy Reply
M.I messenger......make u go the other side go look for the money wey u dey find cuz e no dey hia ReplyLove or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
I will miss him but not bcos of this sh!t u posted ReplyFf on twitter @samuelokorie7 or ping 760BE790
so which sh!t u go miss him for? ReplyLove or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
lol, my fellow womens Reply
no be expert i see so? Replythey don leave am?
no,,na im shadow ReplyLove or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
Quote from: ExpertTbright on 31-08-2015 11:28 PM Gift,,,a PhD holder like u, u are dating a conductor uhn? Abi u wan tell me say u no know the work wey jossy dey do I'm asking u If I see u for that boy back again I will show u wetin pass pepper. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Quote from: jossy4reall on 1-09-2015 06:50 AM chaii....who let the dogs out? lol, ![]()
Quote from: Hackangel link=topic=261735.msg4472160#msg4472160 date=1441190053 lol, my fellow womens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Quote from: mary11 on 1-09-2015 06:51 PM I will miss him but not bcos of this sh!t u posted ![]() ![]()
Quote from: dickieponga on 1-09-2015 12:55 AM Chai, dis place dry..Wey franel make i take am practice... y u looking for him tho? Franel, franel, franel where u dey ansa na b4 i come look for u...? ![]()
Quote from: judeabaga1 on 1-09-2015 04:27 PM See ur yansh jossy ![]() ![]()
Quote from: rakelly on 3-09-2015 09:30 AM no be expert i see so? who left him? they don leave am? ![]()
Quote from: giftmurphy on 4-09-2015 03:06 AM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() does it mean u live in fallacy or u just dey lie to dat armed rubber wey just come out of prison? Love or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
Quote from: jossy4reall on 4-09-2015 05:26 AM does it mean u live in fallacy or u just dey lie to dat armed rubber wey just come out of prison? none of the above ![]() ![]() ![]()