Its a dog-eat-dog world out there! This drama went down on instagram, a Nigeria socialite in UK exposed plans by her girlfriends to MURDER HER!!! - see the chilling story below:
I specialize in investigative reportage across several subject matter and sectors but mainly focus on metro events and investigation. Do leave your thoughts and opinion on my reports to let me know what you think about them. Thank you
Posted: at 10-01-2016 10:38 AM (9 years ago) | Addicted Hero
zezprincess at 10-01-2016 10:51 AM (9 years ago) (f)
That is wickedness at the highest point. My dear, your life is what we are thanking God for. The best thing is to know the type of friends you keep. Only yoour best friend know your secret and oly that your friend can revel it.
Posted: at 10-01-2016 10:51 AM (9 years ago) | Hero
girl u got evidence keep calling police on her, they will put her in jail soon.. since she already on restrain order.. you naija people and your way shaa
Posted: at 10-01-2016 11:15 AM (9 years ago) | Grande Master
akinmanchy at 10-01-2016 05:19 PM (9 years ago) (m)
Thank God we don't know each other stomach people for sabi wetin I wan comment for this matter, maybe na to talk say "birds of the same feather dey jolly together" or na to say "show me ur friend n I go tell u the kind person wey u be"
Life na jeje so just try to take am softly
Posted: at 10-01-2016 05:19 PM (9 years ago) | Hero
Slimchery at 10-01-2016 08:28 PM (9 years ago) (m)
na una sabi, na so una dey fool una self everywhere, come here dem even worst, many go enter road for night leave pikin for house, no manner and dey useless, the worst of all them go wan dey behave like oyinbo, yeye dey smell fellow una wey wan spoil our calture because of this behavior
Posted: at 10-01-2016 08:28 PM (9 years ago) | Gistmaniac