She has been in America recently, and he she was with Kim Kardashian ex-boyfriend, Ray J, anything wrong with the presentation of the mother of one?
I specialize in investigative reportage across several subject matter and sectors but mainly focus on metro events and investigation. Do leave your thoughts and opinion on my reports to let me know what you think about them. Thank you
Posted: at 11-02-2017 03:41 PM (8 years ago) | Addicted Hero
concentrate at 11-02-2017 04:18 PM (8 years ago) (m)
dirty pig
Posted: at 11-02-2017 04:18 PM (8 years ago) | Gistmaniac
Ni only God know how many Cucumber this girl don collect and will still collect there before coming back.her pikin no suck this Bosom at all.how all these female Celebrities dey manage keep their Bosom stand erect like this even when them don born ? Last December when I visited Nigeria,all the babes when I dey with, ni shovel I dey use raise their Bosom commont from their body,even when some were as young as 22
Posted: at 11-02-2017 04:30 PM (8 years ago) | Addicted Hero
you no like better thing be that,ni this kind small thight Bosom dey get big seed inside and ni that seed dey sweet inside,what shall it profit a man to smuch a very big Bosom without a seed inside ? Ni wetin make me dey dey with younger babes be that
Posted: at 11-02-2017 07:13 PM (8 years ago) | Addicted Hero
Ni only God know how many Cucumber this girl don collect and will still collect there before coming back.her pikin no suck this Bosom at all.how all these female Celebrities dey manage keep their Bosom stand erect like this even when them don born ? Last December when I visited Nigeria,all the babes when I dey with, ni shovel I dey use raise their Bosom commont from their body,even when some were as young as 22
Hahaha bros u worry o
Posted: at 11-02-2017 09:03 PM (8 years ago) | Gistmaniac
Wait she dun reach RJ end?? Instead of people to sit-down invest the money wey dey dun make so far into business,they continue to do celebrity this,celebrity that,age dey go. Hope the husband no go attempt suicide again.
Posted: at 12-02-2017 07:08 AM (8 years ago) | Hero