![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
dis place no be warri oh!.... the real warri na swamp Reply
see this guy you don travel b4? Reply
hahahahahahahahaha......... na only afghanistan and iraq i don travel go Reply
nice place Reply![]()
no even think about coming, becos as u dey enter na so i go kidnap u Reply
Quote from: blings_is_back on 6-04-2010 02:22 PM no even think about coming, becos as u dey enter na so i go kidnap u you don dey claim warri now bcos i don bring the beautiful site of it ba watch out for the dirty site of it ![]()
Sure say this is warri Reply
Quote from: teeco on 6-04-2010 03:17 PM Quote from: blings_is_back on 6-04-2010 02:22 PM no even think about coming, becos as u dey enter na so i go kidnap u you don dey claim warri now bcos i don bring the beautiful site of it ba watch out for the dirty site of it ![]() hahahahahahahahahha......... dis guy sef... how i go claim warri?, i no see Abuja or Ph claim na warri..... grin grin grin
Quote from: rasky47 on 6-04-2010 03:24 PM Sure say this is warri i wonder oh
Quote from: blings_is_back on 6-04-2010 03:26 PM Quote from: teeco on 6-04-2010 03:17 PM Quote from: blings_is_back on 6-04-2010 02:22 PM no even think about coming, becos as u dey enter na so i go kidnap u you don dey claim warri now bcos i don bring the beautiful site of it ba watch out for the dirty site of it ![]() hahahahahahahahahha......... dis guy sef... how i go claim warri?, i no see Abuja or Ph claim na warri..... grin grin grin lol ![]() ![]() ![]()
no be true oh! Reply
na claim you dey claim Reply
Quote from: blings_is_back on 6-04-2010 01:54 PM dis place no be warri oh!.... the real warri na swamp NA YOU KNOW, Ms jealous
Quote from: blings_is_back on 6-04-2010 02:22 PM no even think about coming, becos as u dey enter na so i go kidnap u sharap your month. Painting warri has a bad town.
so these are the best places in warri, oh i am disappointed Reply![]()
Quote from: princedafe on 6-04-2010 03:56 PM Quote from: blings_is_back on 6-04-2010 01:54 PM dis place no be warri oh!.... the real warri na swamp NA YOU KNOW, Ms jealous ![]() ![]() ![]() ![]()
Wafi I hail. ReplyWafi no dey carry last All the top comedians are from Wafi My Royal Kingdom dey Wafi Wafi you too much, you too fine. wafi I hail jare nothing small, no qualms
Quote from: megafather1 on 6-04-2010 04:00 PM so these are the best places in warri, oh i am disappointed ![]() show us the best place in your village. simple
IF THIS IS TRUELY WARRI, THEN NIGERIA IS REALLY THE GIANT OF AFRICA...... ReplySO BBC & CNN NEVER SHOW THIS SIDE OF WARRI TO US IN THE DIASPORA THEY ARE ALWAYS SHOWING THE BADSIDE