Seriously, i dey consider dis LD thing oo Replybut babes no dey tire for calls, so i guess anyhow e fit work sha
Quote from: FlyMamacita on 20-06-2010 04:35 PM Quote from: Miss_precious on 20-06-2010 04:34 PM aint working for me right now..sooo...........dunno sorry to hear that sis not ur fault sis..buh thanks You know you're the best when people you don't know hate you
it worked 4 some and didnt work 4 some other. but the truth is dat it is hard and it needs a whole trust. Reply
check on topics , you would find answers. Replythis is meczy.u shd always expect the ....
Quote from: FlyMamacita on 19-06-2010 09:31 PM i cant do such thing but maybe for others it works Stop to dey lie na abi U want make i tell them?
Quote from: eagleseyez on 20-06-2010 05:45 PM Quote from: FlyMamacita on 19-06-2010 09:31 PM i cant do such thing but maybe for others it works Stop to dey lie na abi U want make i tell them? hmmm u never called me since, u still wanna call dis long distance relationship, abeg o
Quote from: FlyMamacita on 20-06-2010 05:54 PM Quote from: eagleseyez on 20-06-2010 05:45 PM Quote from: FlyMamacita on 19-06-2010 09:31 PM i cant do such thing but maybe for others it works Stop to dey lie na abi U want make i tell them? hmmm u never called me since, u still wanna call dis long distance relationship, abeg o E no matter na why u wan come dey deny b4 call na small thing, na the music ![]() wey dey play for our heart na im matter
Quote from: eagleseyez on 20-06-2010 05:56 PM Quote from: FlyMamacita on 20-06-2010 05:54 PM Quote from: eagleseyez on 20-06-2010 05:45 PM Quote from: FlyMamacita on 19-06-2010 09:31 PM i cant do such thing but maybe for others it works Stop to dey lie na abi U want make i tell them? hmmm u never called me since, u still wanna call dis long distance relationship, abeg o E no matter na why u wan come dey deny b4 call na small thing, na the music ![]() wey dey play for our heart na im matter hmmm na i get dis sweet talk... u better know wht u want na, tell me
Quote from: FlyMamacita on 20-06-2010 06:13 PM Quote from: eagleseyez on 20-06-2010 05:56 PM Quote from: FlyMamacita on 20-06-2010 05:54 PM Quote from: eagleseyez on 20-06-2010 05:45 PM Quote from: FlyMamacita on 19-06-2010 09:31 PM i cant do such thing but maybe for others it works Stop to dey lie na abi U want make i tell them? hmmm u never called me since, u still wanna call dis long distance relationship, abeg o E no matter na why u wan come dey deny b4 call na small thing, na the music ![]() wey dey play for our heart na im matter hmmm na i get dis sweet talk... u better know wht u want na, tell me i want make u stop to dey deny if U deny again i go open foul yansh all the text message and call wey u dey nack me so u no sure say e go lead to smthg smthg take ur time oo ![]()
ehennnnnnnnnn see story ReplyYou know you're the best when people you don't know hate you
sorry dear i no go deny again Replypls forgive me lovy lovy
Its good if ur gfriend is in somalia ReplyHere comes d Great King Xtervaganza ![]()
Quote from: FlyMamacita on 20-06-2010 06:26 PM sorry dear i no go deny again pls forgive me lovy lovy na now U come no worry if i return i go take u go cele church make we wed so that ppl go see say DR dey work ![]()
Quote from: bhl72 on 17-06-2010 04:06 PM Can a long distance relationship between persons that are courting still work? It takes the poer of God..its so hard!!!!!!!!!!! We all are human beings mehn! I ROLL WITH THE BEST SO FU*K THE REST...
Quote from: eagleseyez on 20-06-2010 06:32 PM Quote from: FlyMamacita on 20-06-2010 06:26 PM sorry dear i no go deny again pls forgive me lovy lovy na now U come no worry if i return i go take u go cele church make we wed so that ppl go see say DR dey work ![]() hmmm where is my diamond ?
Quote from: bhl72 on 17-06-2010 04:06 PM Can a long distance relationship between persons that are courting still work? i really think peoples should not always start what they know does not always workout most of the times because, distant relationship is one thing i know about that it has 85% chances to fail. it does not always work. beware. ![]()
hhmmm... just peeping Reply
Quote from: FlyMamacita on 20-06-2010 06:44 PM Quote from: eagleseyez on 20-06-2010 06:32 PM Quote from: FlyMamacita on 20-06-2010 06:26 PM sorry dear i no go deny again pls forgive me lovy lovy na now U come no worry if i return i go take u go cele church make we wed so that ppl go see say DR dey work ![]() hmmm where is my diamond ? see ur mouth like diamond i never come, u don dey tax me for diamond no worry i go buy u ileke...U know that thing wey Urobo girls dey tie for waste?..e good for U
Quote from: eagleseyez on 20-06-2010 07:12 PM Quote from: FlyMamacita on 20-06-2010 06:44 PM Quote from: eagleseyez on 20-06-2010 06:32 PM Quote from: FlyMamacita on 20-06-2010 06:26 PM sorry dear i no go deny again pls forgive me lovy lovy na now U come no worry if i return i go take u go cele church make we wed so that ppl go see say DR dey work ![]() hmmm where is my diamond ? see ur mouth like diamond i never come, u don dey tax me for diamond no worry i go buy u ileke...U know that thing wey Urobo girls dey tie for waste?..e good for U do u know the meaning of having a waist bread ? ![]()