Quote from: hiddenpearl on 1-12-2008 02:22 PM Right on point Sillyjoker! what do you mean? are you trying to say sillyjoker is really silly or what?
na u sabi Reply
Quote from: herdeysohjy on 2-01-2009 12:34 PM passing chaiiiiiiiii this guy don they pass again oooooo i beg giv me ur num so that i go they send recharge cards 4 u....make u dey sell am and use the money buy time so that u know go they pass again..........
Quote from: anthonyolujimi on 9-01-2009 08:41 AM Quote from: hiddenpearl on 1-12-2008 02:22 PM Right on point Sillyjoker! what do you mean? are you trying to say sillyjoker is really silly or what?Who are you refering to as "silly" is everything ok with you? "Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest c
dont mind her she dey jealous....of u that is why..... Reply
Make e take time sha... b4 I bring my ak49 Reply"Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest c
Quote from: Sillyjokker on 25-01-2009 05:13 PM Make e take time sha... b4 I bring my ak49 hhhhhhhhaaaaaaaa uuu self get one..?
Quote from: Emmanuel4christ on 25-01-2009 06:23 PM Quote from: Sillyjokker on 25-01-2009 05:13 PM Make e take time sha... b4 I bring my ak49 hhhhhhhhaaaaaaaa uuu self get one..? I get almost 99... ![]() "Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest c
@Rezi na now i knw say u b woman wrapper dis 1 way u no tell sillyjoker 2 come colet drugs 4 ur clinic. Ha! no vex oh na typographic error. Reply
Quote from: Doshe on 3-02-2009 01:30 PM @Rezi na now i knw say u b woman wrapper dis 1 way u no tell sillyjoker 2 come colet drugs 4 ur clinic. Ha! no vex oh na typographic error. Doshe, na me you dey call like that? If I send drugs to you eh! lol "Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest c
![]() "Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest c
lol Reply"Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest c
Quote from: Doshe on 3-02-2009 01:30 PM @Rezi na now i knw say u b woman wrapper dis 1 way u no tell sillyjoker 2 come colet drugs 4 ur clinic. Ha! no vex oh na typographic error. na jeje i siddon for my specialist hospital wey you carry ya mouth dey find me ohhh. you chop raw okra wey make mouth take scratch you like this?
Im chop aligator pepper wit am self. ReplyBe the change u want 2 c in d WORLD
Quote from: rezimero on 14-02-2009 11:10 AM Quote from: Doshe on 3-02-2009 01:30 PM @Rezi na now i knw say u b woman wrapper dis 1 way u no tell sillyjoker 2 come colet drugs 4 ur clinic. Ha! no vex oh na typographic error. na jeje i siddon for my specialist hospital wey you carry ya mouth dey find me ohhh. you chop raw okra wey make mouth take scratch you like this?lol..na true ooo if person chop raw okro na so the thing go they scratch like person way put werepe for body.. ![]()
Quote from: Emmanuel4christ on 15-02-2009 12:58 AM Quote from: rezimero on 14-02-2009 11:10 AM Quote from: Doshe on 3-02-2009 01:30 PM @Rezi na now i knw say u b woman wrapper dis 1 way u no tell sillyjoker 2 come colet drugs 4 ur clinic. Ha! no vex oh na typographic error. na jeje i siddon for my specialist hospital wey you carry ya mouth dey find me ohhh. you chop raw okra wey make mouth take scratch you like this?lol..na true ooo if person chop raw okro na so the thing go they scratch like person way put werepe for body.. ![]() Emma, you sound like one who had such xperience in the past ![]() "Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest c
emma you don experiance werepe b4? Reply
Quote from: rezimero on 15-02-2009 02:44 PM emma you don experiance werepe b4? Rezi which one con be werepe? you dey treat am for your clinic? ![]() "Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest c
Quote from: lovemar on 2-12-2008 12:32 PM thumb up for u sillyjoker. Great joke I LIKE U