My people hw una dey, I don miss una well well plus joke forum join. Na just one reason na in make me go offline for one week and na becos of YEYE EMEJURU. As i dey the forum, i come notice say him need help becos him yeye come dey too much....buh make una no worry becos i don fast and pray for ram for one week and by the grace of God the yeye go stop.
Buh as i come back, i notice say Gucci don dey maintain ie she dey on sabatical leave. and Stephen, E belike say him don go back to kirikiri and finally, I notice say one poet don join the forum so now instead of joke na poem e dey post. abeg oga KINGJHOE free us wit ur poems cos ur poems no get laughing parts at all.
Once again I salute all of una.
AM PROUD TO BE AN ADVENTIST!!!
Posted: at 1-05-2011 04:12 PM (14 years ago) | Gistmaniac
My people hw una dey, I don miss una well well plus joke forum join. Na just one reason na in make me go offline for one week and na becos of YEYE EMEJURU. As i dey the forum, i come notice say him need help becos him yeye come dey too much....buh make una no worry becos i don fast and pray for ram for one week and by the grace of God the yeye go stop.
Buh as i come back, i notice say Gucci don dey maintain ie she dey on sabatical leave. and Stephen, E belike say him don go back to kirikiri and finally, I notice say one poet don join the forum so now instead of joke na poem e dey post. abeg oga KINGJHOE free us wit ur poems cos ur poems no get laughing parts at all.
Once again I salute all of una.
Posted: at 1-05-2011 04:20 PM (14 years ago) | Gistmaniac
Buh as i come back, i notice say Gucci don dey maintain ie she dey on sabatical leave. and Stephen, E belike say him don go back to kirikiri and finally, I notice say one poet don join the forum so now instead of joke na poem e dey post. abeg oga KINGJHOE free us wit ur poems cos ur poems no get laughing parts at all. Once again I salute all of una.
Fashalyn my rove ,you no say na today dem just discharge you from psychiatry Hospital ,and them advice say make you no make any public appearance,cus your mental state no balance at all, but for rove i say make you come home , now i see say you have to go back so them go come translorry i mean transport you back to psychia, anyway i hear say na you be the basket mouth among your inmate ,so you can continue your talent their ,sure your inmate go laugh and clap for you more than normal people .them go even cry,even remove cloth cus of your joke . see you when your head improve .yeye bobiloko like you
lolz....
Posted: at 1-05-2011 05:49 PM (14 years ago) | Gistmaniac
jossy4reall at 2-05-2011 02:27 PM (14 years ago) (m)
Quote from: stephen153 on 2-05-2011 01:31 PM
fash welcome back who release u i hope dem no go catch u again ooo abeg gimme some of that marijuana wey u bring come hope to meet u for that joint again from ya bf in the family of yeye stephen153
So una know una self Una weldoneooooooooo
Love or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
Posted: at 2-05-2011 02:27 PM (14 years ago) | Hero
This time around na mountain i go go pray cos e belike say the yeye no wan leave u at all.
Posted: at 2-05-2011 04:41 PM (14 years ago) | Gistmaniac
fash welcome back who release u i hope dem no go catch u again ooo abeg gimme some of that marijuana wey u bring come hope to meet u for that joint again from ya bf in the family of yeye stephen153
Abeg na who open prison gate na?
Posted: at 2-05-2011 04:43 PM (14 years ago) | Gistmaniac